`

Colțare de bucătărie

(10 produse)

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Bucătăria este locul, unde îți petreci cel mai bine și cel mai des timpul cu familia și prietenii. Totodată este locul mereu plin de mișcare și arome minunate.

Amenajarea de astăzi a spațiului de bucătărie ar trebui să fie nu doar frumoasă, ci mai ales practică și funcțională. În această încăpere nu e loc pentru mobilă întâmplătoare, iar fiecare centimetru util cântărește precum aurul.

De aceea colțarul de bucătărie este cea mai bună metodă pentru a asigura o ședere comodă mai multor persoane.

Colțarul de bucătărie este o mobilă care ne trimite adesea cu gândul la soluțiile invechite. Colțarele de bucătărie din prezent au și ele fața lor contemporană. Se prezintă frumos, sunt rezistente, practice și funcționale. Nu ocupă mult spațiu - adesea ocupă loc într-un colț negospodărit. Această piesă de mobilier poate schimba diametral interiorul și poate înlocui scaunele de bucătărie sau poate fi o completare a acestuia – totul depinde de spațiul disponibil și nevoilor locatarilor! Colțarul poate îndeplini și funcția de spațiu suplimentar de depozitare.

Cum e posibil acest lucru?

Adesea, sub șezut se află un recipient practic, în care poți păstra de minune mărunțișurile și obiecte de uz zilnic.

Colțarul de bucătărie din lemn este un model util, care are numeroase avantaje. Vrei să știi care sunt acestea?

Iată câteva dintre ele:

• Șezut confortabil – adesea sub el este ascuns un recipient practic. Așadar poate servi pentru depozitarea obiectelor diverse, a mărunțișurilor. Iar astfel de locuri în bucătărie sunt pur și simplu necesare!

• Pentru orice bucătărie - colțarul de bucătărie poate fi așezat atât într-o bucătărie mare, cât și în una mică, nu ocupă mult spațiu și creează un efect deosebit.

• Multe locuri de ședere - o, da! Se pretează perfect în timpul vizitei musafirilor, al prânzurilor în familie sau al discuțiilor de seară. Datorită lui, vei uita de lipsa locurilor de ședere, fiecare își poate găsi spațiul lui.

Colțarul de bucătărie din lemn este o piesă de mobilier cu o tradiție care nu dispare, care va satisface gusturile împătimiților de design!