(246 produse)

Se afiseaza 1-48 din 246 produs(e)

Masuta Elsie

Pret 490 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Masuta Tilderi Grey

Pret 765 lei Pret de baza 805 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Masuta Brimono 120

Pret 1.029 lei Pret de baza 1.210 lei
★★★★★
★★★★★
  • -15%
  • în depozit

Canapea Don

Pret 1.655 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Dasto VI

Pret 2.505 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Dulap Lily D4

Pret 2.050 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Vitrina Motez

Pret 725 lei
★★★★★
★★★★★
  • Nou
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 246 produs(e)

Înaintea domeniului e-commerce apar neîncetat noi provocări. Una dintre acestea este reducerea optimă a termenului de livrare. Urmărim să facem față acestei provocări și îmbunătățim neîncetat procesul de livrare a mobilei la Mirjan24. Observațiile și analizele efectuate au permis elaborarea unui plan pe termen lung, al cărui scop este accelerarea realizării comenzilor.

Elementul cheie al acestei strategii este creșterea constantă a articolelor de mobilă aflate în depozitul intern. Având în vedere că oferta Mirjan24 este foarte bogată și numără câteva zeci de mii de poziții, în depozit se află doar acele articole de mobilă, care se încadrează cel mai bine în trendurile actuale de design interior și care se bucură de cea mai mare popularitate printre clienți.

Menținerea stocurilor în depozit reduce timpul de realizare a comenzii cu procesul de producție a mobilei la comanda clientului, iar timpul de producție poate fi de la câteva zile chiar până la mai multe săptămâni. Dacă e important pentru tine să cumperi mobilă cu termen scurt de realizare, caută produsele marcate cu „în depozit” și acordă atenție la timpul de realizare menționat pe fișa produsului. Același articol de mobilă, însă în diferite variante de culori, poate acea termene diferite de livrare!

Depozitul actual al magazinului online Mirjan24 oferă 24.000 mp. Acesta a fost dotat cu rafturi pe mai multe niveluri, rampe specializate de încărcare, un sistem IT integrat și transpaleți inovatori, care îndeplinesc standarde ridicate de depozitare. Spațiul mare și modern facilitează și procesele de completare și încărcare a comenzilor.

Poți amenaja toată casa cu mobila disponibilă în depozit! Oferta de mobilă din depozit a fost concepută astfel, încât pentru fiecare categorie de mobilă să se regăsească mai multe modele atractive în stiluri diferiteColțarele pentru living sunt disponibile în diferite dimensiuni, ce facilitează adaptarea acestora la încăperi mai mari sau mai mici. În ofertă vei găsi de asemenea mobilă pentru living, care se va integra perfect cu mobila tapițată menționată anterior. În stoc este disponibilă și mobilă de bucătărie de top, care te va încânta prin funcționalitate. Printre produsele disponibile se află și articole de mobilă individuale, de ex. comode, rafturi sau măsuțe de cafea, care te vor ajuta la o metamorfoză rapidă a camerei.  Știm că, datorită ofertei „mobilă în depozit”, clienții noștri își pot realiza visele de a se muta rapid și de a renova urgent. Adesea aceasta poate fi și salvarea când brusc se rupe patul sau scaunul.