`

Oglinzi

Oglinzile ne însoțesc la fiecare pas. Începând de la îngrijirea de dimineață și până la rutina de seara. Își îndeplinesc perfect rolul ca oglinzi de dormitor și oglinzi de baie. Spațiul devine mai luminos și vizual mai mare. Reîmprospătează-ți interiorul cu oglinzi de perete!

(20 produse)

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)

Oglindă Irys E

Pret 265 lei Pret de baza 355 lei
★★★★★
★★★★★
  • -25%
Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)

Oglinzile sunt produsele care reprezintă un element al finisării amenajării. Formele lor simple pot fi un element care conferă clasă oricărei înceăperi, iar cele de designer pot asigura un caracter modern oricărui loc.

Oglinzile din oferta noastră se pretează perfect pentru orice tip de încăperi. Cu siguranță, sunt un element nelipsit din baie. Oglinzile pentru baie sunt incluse adesea în mobila de baie sub forma unui front de dulap cu oglindă. Datorită acestei soluții, vei economisi spațiu.

Dormitorul este de asemenea locul perfect pentru amplasarea unei oglinzi. Cu siguranță ne va înlesni alegerea hainelor cu care să ieșim în oraș. Oglinzile pentru dormitor ar trebui să fie mari, pentru a cuprinde toată silueta.

Oglinzile de cameră completează perfect spațiul, creând o atmosferă primitoare și unică. Oglinda suspendată pe perete mărește optic și iluminează spațiul - aceasta fiind propunerea ideală pentru interioarele mici, inclusiv pentru hol. În oferta noastră puteți găsi o gamă largă de oglinzi în stil simplu și clasic, în variantă cu ramă lată sau îngustă, precum și oglinzi cu design modern. Avem în ofertă oglinzi finisate cu profile decorative, ale căror ornamente conferă eleganță și un stil deosebit.
Vă invităm să parcurgeți oferta noastră.