Metode de livrare

Transport firmă

  1. Dupa plasarea comenzii veti primi o confirmare pe e-mail
  2. Va sunam cu cel putin 2 zile inainte de data livrarii si va vom informa despre detaliile de livrare
  3. Soferii nostrii livrează comenzile în intervalul de timp dat, deci vă rugăm să aveți răbdare
  4. Va rugam sa confirmati primirea produselor cu o semnatura clara în documentul de livrare impreuna cu soferul
  5. Orice reclamatie trebuie facuta utilizand formularul nostru de reclamatie
  6. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj. De accea, e nevoie să asiguri un număr corespunzător de persoane care să ajute la ridicarea mobilei de la șoferul nostru și urcarea ei în casă sau apartament. Marfa este livrată la prima ușă sau în locul, unde poate intra șoferul cu mașina.

Informații importante
În condițiile în care comanda clientului conține mai multe produse cu termene de livrare diferite, se va lua în considerare cel mai mare termen de livrare. Produsele vor fi expediate împreună, ținându-se cont de termenul de livrare cel mai îndelungat.


Certificat TCC Elite

Flota auto modernă, branduită cu sigla MIRJAN24, a fost inclusă în grupul de elită al celor mai buni transportatori din domeniul serviciilor de transport, nu doar în Polonia, ci și în alte țări.

Certificatul TCC Elite câștigat atestă înainte de toate că flota MIRJAN24 îndeplinește cele mai ridicate cerințe, printre altele prin prisma calității vehiculelor care intră în componența acesteia, a protecției de asigurare și a cerințelor legale și a reputației firmei, rezultate din opiniile clienților direcți.

Standardul ridicat al vehiculelor utilitare și de livrări asigură șoferilor condiții confortabile de muncă, iar din punctul de vedere al proceselor logistice reprezintă garanția asigurării unui flux eficient de produse pe teritoriul Poloniei și al întregii Europe, în special al piețelor vestice.

Depozitele noastre


București

Acordăm o atenție uriașă rapidității și siguranței produselor livrate de noi. De aceea avem de asemenea depozite funcționale, în care depozităm mobila noastră pe teritoriul României. Toate pentru ca realizarea comenzilor să fie eficientă și fără probleme!

Din complex face parte depozitul din Târgoviște, cu o suprafață de peste 2000 m², în care lucrează 12 angajați. Acesta este situat în Strada Constructorilor NR 34 D, Dâmbovița, 130086 și asigură realizarea comenzilor care sosesc din sudul țării.

Strada Constructorilor NR 34 D, Targoviste, Dambovita, 130086


Baia Mare

Rețeaua depozitelor proprii includ locuri strategice pe harta țării, printre altele Baia Mare, unde o suprafață de aproape 2.500 m2 permite depozitarea temporară a produselor și garantează realizarea dinamică a comenzilor.

Primirea rapidă și expedierea mai departe a produselor este asigurată de o echipă permanentă de 15 persoane. Din această bază, transportăm produsele comandate direct spre nordul țării, în centru, precum și în estul și vestul României.

Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare, Maramures.

Mobilă pana la 5 zile


Livrarea este intotdeauna la timp din partea companiei noastre.