Metode de livrare

Prețuri mai mici de livrare

Am redus special pentru voi costurile produselor cu volumele selectate.
Coșurile pentru animale sau lămpile pot fi comandate cu livrare de la 20 lei!
Transportul îl realizăm noi, asigurând o livrare sigură și fără probleme la adresa indicată.


Livrare - Express 24h

  • Vrei să primești produsul comandat chiar mâine? Doar la noi este posibilă livrarea în 24h! Livrarea mobilei cu termen de realizare 5 zile este posibilă chiar în următoarea zi lucrătoare, imediat după înregistrarea comenzii.
  • În prezent ea este disponibilă exclusiv în București și în județul Brasov, Arges, Dambovita, Prahova, Ilfov, Satu Mare, Salaj, Mures, Maramures, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bihor.
  • Livrarea a doua zi nu este posibilă de sărbători sau în zilele libere legal și nu există un cost suplimentar.
  • Serviciile nu includ produsele cu un termen de realizare mai mare de 5 zile.

Transport firmă

  1. Dupa plasarea comenzii veti primi o confirmare pe e-mail
  2. Va sunam cu cel putin 2 zile inainte de data livrarii si va vom informa despre detaliile de livrare
  3. Soferii nostrii livrează comenzile în intervalul de timp dat, deci vă rugăm să aveți răbdare
  4. Va rugam sa confirmati primirea produselor cu o semnatura clara în documentul de livrare impreuna cu soferul
  5. Verificati daca produsul este complet si nu este deteriorat
  6. Orice reclamatie trebuie facuta utilizand formularul nostru de reclamatie
*Prin alegerea ridicarii personale veti primi o reducere de 10% pentru intreaga comanda.

Certificat TCC Elite

Flota auto modernă, branduită cu sigla Mirjan24, a fost inclusă în grupul de elită al celor mai buni transportatori din domeniul serviciilor de transport, nu doar în Polonia, ci și în alte țări.

Certificatul TCC Elite câștigat atestă înainte de toate că flota Mirjan24 îndeplinește cele mai ridicate cerințe, printre altele prin prisma calității vehiculelor care intră în componența acesteia, a protecției de asigurare și a cerințelor legale și a reputației firmei, rezultate din opiniile clienților direcți.

Standardul ridicat al vehiculelor utilitare și de livrări asigură șoferilor condiții confortabile de muncă, iar din punctul de vedere al proceselor logistice reprezintă garanția asigurării unui flux eficient de produse pe teritoriul Poloniei și al întregii Europe, în special al piețelor vestice.

Depozitele noastre


București

Acordăm o atenție uriașă rapidității și siguranței produselor livrate de noi. De aceea avem de asemenea depozite funcționale, în care depozităm mobila noastră pe teritoriul României. Toate pentru ca realizarea comenzilor să fie eficientă și fără probleme!

Din complex face parte depozitul din Târgoviște, cu o suprafață de peste 1400 m², în care lucrează 8 angajați. Acesta este situat în Strada Constructorilor 10, Dâmbovița, 130086 și asigură realizarea comenzilor care sosesc din sudul țării.


Baia Mare

Rețeaua depozitelor proprii includ locuri strategice pe harta țării, printre altele Baia Mare, unde o suprafață de aproape 2.500 m2 permite depozitarea temporară a produselor și garantează realizarea dinamică a comenzilor.

Primirea rapidă și expedierea mai departe a produselor este asigurată de o echipă permanentă de 15 persoane. Din această bază, transportăm produsele comandate direct spre nordul țării, în centru, precum și în estul și vestul României.

Str. Fabricii, nr. 7A Baia Mare, Maramures.


În zone selectate, livrare în 24hLivrarea este intotdeauna la timp din partea companiei noastre.