Mobilier dormitor  (28 produse)

Mobila Dormitor Kler VI

6 730 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler II

5 675 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler IV

6 035 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler VIII

6 935 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler IX

7 310 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler X

6 290 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler XI

5 035 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler XII

5 325 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Dormitor Mins I

7 105 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Mins II

6 840 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Mins III

7 775 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Mins IV

4 460 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Beta II

5 710 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Beta III

6 395 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Beta IV

5 550 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Beta I

6 560 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Nadia I

4 790 lei
20 - 25 zile lucratoare
Mai multe culori
Noutate

Dormitor Lilly IV

4 069 lei
20 - 25 zile lucratoare
-5%

Dormitor Sarged I

4 299 lei 4 525 lei
20 - 25 zile lucratoare
Mai multe culori
-5%

Dormitor Sarged II

2 532 lei 2 665 lei
20 - 25 zile lucratoare
Mai multe culori
Noutate

Dormitor Nicenna V

6 909 lei
20 - 25 zile lucratoare
Mai multe culori
Noutate

Dormitor Nicenna VI

6 105 lei
20 - 25 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila dormitor Porta I

5 880 lei
20 - 30 zile lucratoare

Mobila dormitor Porta II

6 555 lei
20 - 30 zile lucratoare
Noutate -5%

Dormitor Patty II

5 547 lei 5 839 lei
25 - 35 zile lucratoare

Dormitor Galaxy I

7 935 lei
25 - 35 zile lucratoare

Dormitor Galaxy II

6 995 lei
25 - 35 zile lucratoare
-5%

Dormitor Inna I

5 591 lei 5 885 lei
30 - 40 zile lucratoare

Mobilier dormitor

Mobila de dormitor din oferta noastră reprezintă o îmbinare de modern, clasic, funcționalitate și confort deosebit al relaxării. Mobila de dormitor ar trebui să fie încăpătoare, însă totodată să aibă un aspect frumos.

În dormitor, fiecare om doarme în medie 6 ore pe zi. Această parte a zilei este esențială pentru organismul nostru, care trebuie să se regenereze eficient.

Reglarea concentrației de melatonină răspunde de sincronizarea corectă a ceasului nostru biologic. În măsura posibilităților, ar trebui să ne putem asigura condiții confortabile pentru odihnă.

Este foarte important ca locul pregătit să aibă o aerisire permanentă. Oamenii de știință au demonstrat că mintea noastră este cu atât mai relaxată, cu cât avem mai puține obiecte în încăpere. Ordinea din încăpere ne permite să avem un somn prețios și plăcut.

Pentru a păstra armonia necesară, toate obiectele ar trebui să-și aibă locul lor bine stabilit. În acest scop, avem la dispoziție piese particulare de mobilier, care au dulapuri și sertare încăpătoare.

În setul de mobilă de dormitor se află un șifonier mare cu umerașe și polițe, o comodă, noptiere, o saltea confortabilă și un pat și o măsuță de toaletă.

Patul este principala piesă de mobilier din dormitor

Patul reprezintă punctul central al oricărui dormitor. Pe el ne odihnim. Este locul, unde ni se îndeplinesc visele atunci când dormim. Un somn bun depinde de calitatea saltelei și a cadrului.

Magazinul nostru oferă o gamă largă de saltele din diverse materiale, fabricate prin tehnologii inovatoare.

Un accent de inspirație cu o notă de romantism este iluminarea de fundal a locului strategic - patul cu lumină LED. Cei mai cunoscuți designeri de interior recomandă această soluție modernă pentru a păstra senzualitatea în cameră.

În funcție de stilul tău preferat, vei putea alege ușor un set de mobilă de dormitor. Propunerea originală pentru un stil elegant este dormitorul Vera II sau Bellevue. Formele deosebite folosite în modelele date, cu siguranță vor fi pe gustul dvs.

O parte dintre modelele noastre sunt dotate și cu sertar pentru lenjerie. Datorită acestui lucru, camera ta va arăta mereu bine și tu vei fi pregătit pentru odihnă.

Șifonierul magic

Este un dulap care joacă rol de bază în camera unde dormim. Fiind una dintre cele mai importante piese ale mobilei de dormitor, ar trebui să fie distinctivă.

Firma noastră oferă cele mai încăpătoare dulapuri, cu soluții funcționale de gestionare a spațiului în interiorul mobilei. Combinația de umerașe și polițe a fost adaptată nevoilor clienților noștri. Șifonierul ne ajută să păstrăm ordinea și curățenia în dormitor. Prezența oglinzii montate pe frontul șifonierului mărește optic încăperea. Ușile glisante foarte practice sunt factorul decisiv în alegerea clienților noștri.

Ai multe lucruri de depozitat? Fără griji, magazinul nostru oferă cea mai bună mobilă de pe piață. Suntem siguri că vei putea alege ceva pentru tine.

Mobilă suplimentară pentru dormitor

Celelalte elemente care îți vor completa dormitorul sunt la fel de importante ca patul sau șifonierul. Bunurile personale de dimensiuni mai mici necesită o grupare exactă. Utilizarea ușoară a mobilei are un impact major asupra funcționării în încăperea respectivă.

Mobila de dormitor pregătită de noi asigură satisfacția 100% în timpul utilizării dormitorului. Vrei ca dormitorul să devină camera ta preferată din toată casa? Nimic mai simplu. E suficient să alegi unul din seturile noastre pentru dormitoare.

Veselie colorată

Joc de culori. Pentru a obține un interior cald și confortabil, trebuie să avem grijă ce culori și ce accesorii decorative alegem. Un maroniu delicat sau un alb curat vor reflecta temperatura corespunzătoare a căminului nostru.

Pentru aranjarea unui interior modern, vă propunem să alegeți mobilă uniformă cu un accent profund de violet sau negru.

Fii în ton cu cele mai moderne tendințe ale sezonului, fii proiectantul propriei case, cu idei atipice. Asigură-ți un strop de lux cu ajutorul mobilei de dormitor.

Mobilă de dormitor

Atunci când ne decorăm locul de odihnă, trebuie să ținem minte că acesta ne va servi mulți ani de acum înainte. Un pat corespunzător cu design deosebit, îmbogățit cu o saltea comodă, este cel mai important loc din dormitorul tău.

Îți imaginezi, cum ar trebui să arate oaza ta ideală de odihnă? Cu siguranță îți vor fi de folos aranjamentele noastre. O atenție deosebită merită dormitorul Mins.

Elementele decorative deosebit de frumoase și stilul asigură un sentiment unic. Un șifonier masiv reprezintă garanția alegerii corecte, în el vor încăpea toate lucrurile necesare.


Planificarea mobilei de dormitor poate fi făcută cu respectarea principiilor feng shui, pentru păstrarea echilibrului în încăpere. Atunci când mobilăm camera unde dormim, îi conferim o identitate puternic individualizată.

Mobila suplimentară este deosebit de practică. Nu ocupă mult loc, reprezintă un detaliu care completează foarte bine aranjamentul. În dormitorul tău ar trebui să fie o comodă care să se integreze cu celelalte piese de mobilă pentru dormitor.

Utilizarea unui stil unitar va ajuta la păstrarea unei atmosfere deosebite a spațiului căminului.
Ne face o deosebită plăcere să îți aducem mobila acasă.