Comode

Comodele sunt soluții multifuncționale și practice pentru depozitare. Oferă sertare și polițe funcționale, care ajută la păstrarea ordinii. Comoda ieftină este potrivită pentru orice interior, conferind totodată eleganță și caracter. Alege comodă dormitor sau comodă living stilată.

Comoda Purtiko 1D3S

515 lei 685 lei
 • stilul minimalist
 • sertare și dulap practice
 • sistem fără mânere
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Comoda Alekto K3D2SZ AK02

675 lei
 • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN"
 • sertare și dulap practice
 • fronturile mate
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(317 produse)

Se afiseaza 1-48 din 317 produs(e)

Comoda Deziko

Pret 1.385 lei Pret de baza 1.899 lei
★★★★★
★★★★★
 • -27%
 • în depozit

Comoda Purtiko 2D2S

Pret 435 lei Pret de baza 555 lei
★★★★★
★★★★★
 • -22%
 • în depozit

Comoda Bekas

Pret 720 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Comoda Empire

Pret 1.430 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Comoda Purtiko 3D3S

Pret 519 lei Pret de baza 690 lei
★★★★★
★★★★★
 • -25%
 • în depozit

Comoda Rodos

Pret 869 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Comoda Purtiko 1D3S

Pret 515 lei Pret de baza 685 lei
★★★★★
★★★★★
 • -25%
 • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 317 produs(e)

Comodele sunt mobile, a căror funcție principală este depozitarea lucrurilor. Sunt universale, așadar le poți așeza practic în orice încăpere. Comodele sunt disponibile în dimensiuni, stiluri și culori diferite. Le putem alege în funcție de stilul lor sau putem alege o comodă atemporală, universală, pe care să o folosim mai mulți ani.

Pentru a alege o comodă, care să completeze excelent interiorul, trebuie să luăm în considerare o serie de aspecte. Dacă am ales deja locul pentru noua noastră mobilă, să măsurăm lățimea, înălțimea și adâncimea spațiului. Atunci când căutăm comoda potrivită, să avem în vedere că, dacă va fi mai mare decât dimensiunile notate, poate să nu încapă. Să reținem că sertarele se vor deschide aproape pe aceeași distanță ca adâncimea mobilei. Așadar, trebuie să avem suficient spațiu liber.

Ce fel de comodă pentru o încăpere mică?

O comodă înaltă se pretează ideal pentru persoanele, care au o încăpere mai mică. Va putea depozita mult mai multe lucruri decât o comodă cu aceeași lățime, care ar avea o înălțime mai mică. O comodă înaltă este locul ideal pentru obiectele la care locatarii mici vor avea acces mai greu. Putem așeza acolo decorațiunile din sticlă sau lumânările parfumate, la care copiii să nu ajungă.

 

O comodă albă lucioasă este un model ales frecvent. Tocmai aceste culori conferă încăperii o iluzie optică, dând impresia unei camere mai mari decât în realitate. O comodă albă lucioasă reflectă excelent lumina, astfel camera va fi iluminată suplimentar.

În ce încăpere pot așeza comoda?

Poți așeza comoda în orice încăpere din casa ta. Această mobilă poate avea diferite construcții în încăperi, fiind adaptată nevoilor tale individuale. O comodă cu sertare poate fi așezată în dormitor. Putem folosi locul din interior pentru hainele împăturite sau accesorii precum rucsacuri, genți sau curele și căciuli.

Comoda pentru dormitor este disponibilă pe piață în diferite diviziuni ale interiorului mobilei. Sertarele ei pot fi mai mari, mai mici, mai late sau mai înguste, în funcție de modelul ales. Comoda pentru dormitor poate servi ca mobilă suplimentară, alături de dulapul pentru haine. Datorită acestei soluții, în loc de un dulap imens, care ar putea încărca încăperea, ai două elemente adaptate interiorului tău.

 

Comoda pentru living este mobila, care poate depozita în interior de exemplu documente, decorațiuni sezoniere sau alte lucruri. Livingul este încăperea în care vei petrece timp alături de familie sau prieteni, așa că merită să asiguri un aspect familiar acestei încăperi. Pe comodă poți așeza decorațiuni, flori, fotografii în rame sau alte elemente, care îți plac.

Comoda modernă poate avea detalii precum o bandă LED încorporată sau o construcție originală.

 

Comoda pentru copii poate fi aleasă, astfel încât pe suprafața ei să aibă desene din povești sau sertare colorate. Comodele pentru camera de tineret îi învață pe copii să își păstreze lucrurile în ordine și să fie organizați de la o vârstă fragedă. Dacă o comodă trebuie să ne servească ani buni, să alegem de exemplu o comodă albă cu sertare, care va fi universală și nu se va demoda sau nu va deveni prea copilăroasă pentru un adolescent în creștere.

Ce culoare de comodă să alegem?

Decizia îți aparține, trebuie să fie pe gustul tău sau să fie potrivită cu amenajarea interiorului. Clienții aleg cel mai adesea o comodă albă, iar motivul este simplu. Aceasta este mereu la modă și se va potrivi cu încăperea indiferent dacă celelalte piese de mobilier sunt de culoare albă sau de culoarea lemnului. O comodă albă  este de asemenea o mărire optică a spațiului, de care am menționat deja. Putem alege o comodă albă lucioasă sau una cu finisaj mat. Acestea conferă un finisaj complet diferit încăperii.

 

O comodă neagră este un model destul de original, de aceea își găsește cel mai bine locul în încăperea persoanei, care nu se teme de soluțiile atipice. O comodă neagră va aduce încăperii un aspect modern și elegant. Veți găsi de asemenea în oferta noastră și comode integral în această culoare sau combinată cu elemente din lemn.

 

O comodă din lemn este un model cunoscut de mai mulți ani. În funcție de construcție și detalii se va potrivi într-un interior loft, industrial, modern, clasic și pentru multe altele. Nu există dubii că se bucură de o popularitate generoasă. Introducerea în interiorul casei voastre a unei comode din lemn poate diversifica amenajarea, completând-o excelent.

 

Comodă cu sertare sau cu polițe închise?

Gândește-te la lucrurile, pe care le vei depozita în interior, ce așezare îți va conveni mai mult? Dacă vor fi de exemplu documente, îți propunem polițe, unde le putem așeza unul peste altul și la care putem avea ușor acces. Comoda pentru haine ar trebui de asemenea să aibă polițe, pe care să așezăm cămășile împăturite. Datorită acestei soluții, dacă va fi nevoie, vom regăsi rapid hainele alese.

 

Comoda cu sertare se pretează ca loc pentru hainele mici și accesorii. Obiectele așezate aici nu se vor umple de praf, spre deosebire de lucrurile lăsate pe polițe clasice. Le poți așeza liber sau poți împărți interiorul sertarului cu organizere speciale.

 

Comode Mirjan24

Vezi oferta noastră de mobilă. Avem comode ieftine  în diferite modele, stiluri și culori! Nu contează dacă ești în căutarea unei comode cu sertare sau fără pentru living sau poate pentru dormitor, cu siguranță vei găsi ceva pentru tine! Comodele ieftinesunt totodată de bună calitate și fabricate din materiale rezistente.