Vitrine

Vitrine sunt modul perfect pentru spațiu suplimentar de depozitare și expunere a decorațiunilor preferate. Vitrine pentru living completează ideal spațiul, creând un efect vizual suplimentar. În oferta noastră vei găsi modele suspendate, pe picioare și cu vitraje.

(126 produse)

Se afiseaza 1-48 din 126 produs(e)

Vitrina Motez

Pret 725 lei
★★★★★
★★★★★
  • Nou
  • în depozit

Vitrina 60 Wiastan 05

Pret 1.420 lei Pret de baza 1.670 lei
★★★★★
★★★★★
  • -15%
  • în depozit

Vitrina 90 Zigo

Pret 399 lei Pret de baza 502 lei
★★★★★
★★★★★
  • -21%

Vitrina Nadia N03

Pret 1.420 lei Pret de baza 1.495 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 126 produs(e)

Vitrinele reprezintă un element de mobilare a sufrageriei, care, pe lângă aspectul plăcut, au o serie de caracteristici funcționale. Se pretează perfect pentru depozitarea obiectelor din sticlă, a serviciilor de masă sau a altor obiecte. Pe lângă funcția decorativă, reprezintă o piesă practică de mobilier.
Vitrinele propuse de noi sunt mobile cu multiple utilizări, care se pretează perfect pentru sufragerie, bucătărie, birou, camera de zi sau dormitor. Vitrinele din oferta noastră se caracterizează prin stilul clasic, precum și modern. Punem accentul pe oferta diversificată, care se potrivește oricărui tip de interior.
Formele moderne, simple, completate cu sisteme de iluminat LED vor conferi un aspect elegant fiecărei încăperi. Vitrinele, pe care le oferim, au fost fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Polițele de sticlă au fost fabricate din geam temperat de cea mai bună calitate. Vitrinele se combină perfect cu rafturile, comodele, dulăpioarele TV, precum și cu alte elemente ale dotărilor încăperilor dvs. Selecție largă de vitrine mari și mici.