Vitrine

Vitrine sunt modul perfect pentru spațiu suplimentar de depozitare și expunere a decorațiunilor preferate. Vitrine pentru living completează ideal spațiul, creând un efect vizual suplimentar. În oferta noastră vei găsi modele suspendate, pe picioare și cu vitraje.

(121 produse)

Se afiseaza 1-48 din 121 produs(e)

Vitrina Brulpin 1D3SZ

Pret 1.480 lei Pret de baza 1.895 lei
★★★★★
★★★★★
  • -22%
  • în depozit

Vitrina Motez

Pret 585 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
  • -24%
  • în depozit

Vitrina Gudzup

Pret 1.439 lei Pret de baza 1.515 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Vitrina Boho B2

Pret 500 lei Pret de baza 515 lei
★★★★★
★★★★★
  • -3%
Se afiseaza 1-48 din 121 produs(e)

Vitrinele reprezintă un element de mobilare a sufrageriei, care, pe lângă aspectul plăcut, au o serie de caracteristici funcționale. Se pretează perfect pentru depozitarea obiectelor din sticlă, a serviciilor de masă sau a altor obiecte. Pe lângă funcția decorativă, reprezintă o piesă practică de mobilier.
Vitrinele propuse de noi sunt mobile cu multiple utilizări, care se pretează perfect pentru sufragerie, bucătărie, birou, camera de zi sau dormitor. Vitrinele din oferta noastră se caracterizează prin stilul clasic, precum și modern. Punem accentul pe oferta diversificată, care se potrivește oricărui tip de interior.
Formele moderne, simple, completate cu sisteme de iluminat LED vor conferi un aspect elegant fiecărei încăperi. Vitrinele, pe care le oferim, au fost fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Polițele de sticlă au fost fabricate din geam temperat de cea mai bună calitate. Vitrinele se combină perfect cu rafturile, comodele, dulăpioarele TV, precum și cu alte elemente ale dotărilor încăperilor dvs. Selecție largă de vitrine mari și mici.