`

Paturi rabatabil de perete

Paturile rabatabile de perete sunt o propunere deosebit de interesantă pentru orice spațiu. Se pretează mai ales în apartamentele unde livingul are și rol de dormitor. Se integrează perfect și amenajarea unei camere de tineret. Vezi oferta noastră și amenajează cu acest concept.

(6 produse)

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Cauți un pat stilat și totodată practic? Avem o propunere interesantă pentru tine. Patul rabatabil modern și funcțional este un pat ascuns în dulap, care nu ocupă mult spațiu în încăpere, iar datorită lui camera ta va deveni mai spațioasă și mai transparentă. Vei putea folosi spațiul liber din locuință pentru alte piese de mobilier, pe care le avem pentru tine în magazinul online.

Avantajele produsului

Fiecare își dorește locul visat pentru dormit și pentru o clipă de relaxare, iar patul nostru rabatabil va facilita de minune acest lucru. Confortul în timpul utilizării este unul dintre cele mai mari avantaje ale sale, imediat după funcționalitate. Întinderea rapidă și ușoară îți va permite metamorfoza camerei de zi în dormitorul viselor tale. După o zi grea la serviciu, vei putea într-un mod simplu să beneficiezi de confortul asigurat de patul nostru.

Gamă de culori

Pentru cine a fost creat patul rabatabil? Răspunsul este evident. Pentru oricine caută soluții simple și funcționale. Patul din dulap se va preta perfect pentru camera copiilor, camera de tineret, sufragerie sau dormitor. Este un produs universal, pe care îl vei putea adapta cu ușurință oricărei amenajări. Gama largă de culori îți va permite să alegi culoarea ideală pentru tine și familia ta. Nuanțele delicate, potrivite pentru camerele de zi și paturile rabatabile colorate, care se pretează perfect pentru camerele copiilor sau camerele de tineret.

Siguranța este baza!

Creăm mobilă cu gândul la clientul nostru. Ne asigurăm că produsele noastre sunt complet sigure pentru tine și familia ta. Paturile ascunse în dulap au un mecanism special, care protejează împotriva deschiderii accidentale. Pentru anumite modele, există posibilitatea achiziției suplimentare a unei bariere de protecție, care este un element important la paturile rabatabile pentru copii. Un element suplimentar la produsul nostru sunt centurile de siguranță, datorită cărora lenjeria de pat nu se va deplasa în timpul așezării patului, iar tu nu va trebui să cauți în casă un loc suplimentar pentru depozitarea lenjeriei de pat. În patul nostru se află de asemenea polițe, pe care îți poți depozita lucrurile.

Paturi rabatabile cu garanția calității

Apreciem mult binele clientului, de aceea ne asigurăm că produsele noastre sunt fabricate din materiale de calitate ridicată și conferă confortul așteptat în timpul utilizării. Sperăm că vom îndeplini 100% așteptările dvs.