Stimate Client, pentru noi este o deosebită satisfacție și bucurie că te-ai decis să accesezi magazinul nostru. Timpul care trece atât de repede ne-a permis să ne modernizăm succesiv serviciile. Cu toate acestea, nu ne odihnim pe lauri și ne îmbunătățim permanent munca. Facem toate aceste lucruri cu gândul la tine. Ne dorim ca vizita pe pagina MIRJAN24 să se fructifice cu o colaborare de lungă durată și impresii pozitive. Știm, cât de important este timpul, de aceea depunem toate eforturile, pentru ca tu să poți găsi ceea ce cauți, în siguranță. Facilitatea căutării este efectul muncii echipei noastre, care urmărește cu atenție așteptările clienților. Implicarea echipei noastre aduce efecte tot mai bune. Cu ce putem să ne mândrim? Descoperă mai jos.

31 de ani de experiență

Experiența, implicarea și dezvoltarea continuă sunt valorile noastre. Acestea se transpun în faptul că echipa MIRJAN24, funcționând cu precizia unui ceas elvețian, este foarte eficientă. Asistența la standarde înalte a clienților și cea mai bună calitate sunt aspecte, pe care le îmbunătățim continuu. Cei 31 de ani de prezenți pe piață ne-au permis să dezvoltăm un sistem eficient de realizare a comenzilor. Ei cu siguranță nu se termină aici, deoarece fiecare an ne aduce noi provocări. Ne dorim să ajungem mai sus, pentru ca acțiunile noastre să îmbunătățească tot mai mult calitatea ofertei propuse.

Mobilă pentru fiecare

O ofertă diversificată este următorul nostru atu. Selectăm cu cea mai mare atenție propunerile de mobilier. Obiectivul nostru este să poți găsi ceea ce ai nevoie în oferta noastră bogată de mobilier. Suntem creatori de soluții prietenoase, iar mobilierul este segmentat și în funcție de camere. Multitudinea de filtre definind stilurile, dimensiunile sau culorile te ajută să cauți și mai eficient un anumit tip. Monitorizăm continuu nevoile clienților noștri, pentru a putea propune produse de cea mai bună calitate la prețuri atractive.

Siguranță la fiecare pas

Garantarea siguranței în timpul cumpărăturilor online este un aspect foarte important pentru noi. În magazinul nostru vei găsi un regulament, în care am inclus reguli transparente de utilizare a magazinului www.mirjan24.pl. Perfecționăm continuu întregul proces de realizare a comenzilor pentru ca tu să te poți simți în siguranță în toate etapele sale. Dacă produsul achiziționat nu îndeplinește așteptările tale, îl poți returna în decurs de 14 zile.

Centru logistic

Centrul Logistic MIRJAN24 din Mroczeń

Centrul Logistic MIRJAN24 este următorul pas în strategia de dezvoltare a firmei. Câteva zeci de mii de produse din stoc reprezintă un avantaj competitiv puternic, care ne construiește poziția de lider în domeniul mobilei. Datorită lui, putem asigura clienților accesul permanent la produse și fluiditatea în realizarea comenzilor. Complexul modern este amplasat într-un spațiu nou, din localitatea Mroczeń din Polonia și asigură 30 000 m2 de suprafață de depozitare. Infrastructura generoasă deschide noi posibilități și accelerează semnificativ timpul de realizare a comenzilor. Clădirea îndeplinește cele mai înalte standarde de depozitare a produselor.

Complexul de mare suprafață are integrată și o clădire de birouri cu mai multe etaje. Cea mai înaltă clădire din zonă oferă un spațiu de 5 000 m2. Amenajarea modernă asigură condiții confortabile de lucru pentru mai mult de câteva sute de persoane.

Hala de Producție MIRJAN24 din Łęka Mroczeńska

Linia noastră de producție este situată într-o localitate mică din Polonia – Łęka Mroczeńska. Aici este produs mobilierul disponibil în magazinul nostru online. Totul se desfășoară conform comenzilor primite, după ordine, tip și timpul de realizare. O serie de angajați calificați supraveghează funcționarea corectă și fluidă a liniei de producție, controlând permanent calitatea ridicată a produselor noastre.

Depozitul din Baia Mare

Baia Mare este un excelent nod de comunicare, în care a fost amplasat un alt depozit. Accesul ușor la rețeaua de drumuri naționale facilitează semnificativ transportul mărfurilor, având un impact direct asupra reducerii timpului de așteptare pentru produsele comandate. Depozitul are peste 2500m2 spațiu de depozitare, iar astfel vă putem oferi mobilă cu livrare chiar și în 5 zile! Realizarea eficientă a livrărilor este asigurată de o echipă de 15 profesioniști, al căror obiectiv este preluarea rapidă și în siguranță și direcționarea produselor către cumpărătorii lor.

Depozitul din apropierea Bucureștiului

Oferirea unei realizări rapide a comenzilor este una dintre prioritățile firmei MIRJAN24. Pentru a realiza acest obiectiv, este necesar să avem o rețea prosperă de depozite. Printre aceste se numără și depozitul din București. Acesta ajută la reîncărcarea mobilierului și la depozitarea produselor de top. Datorită lui, în regiuni selectate din România, putem realiza anumite comenzi în decurs de 5 zile. Depozitul amplasat în strada Constructorilor nr 34D, Dâmbovița – 130086, are o suprafață de 2000 m2, iar în cadrul acestuia lucrează 12 persoane.

Depozitul din Mosonmagyaróvár

Ne-am asigurat ca produsele noastre să fie disponibile aproape în toată Europa. De aceea avem și un depozit cu o suprafață de 1200 m2 la Gyor, astfel putem să prestăm servicii de calitate ridicată pe teritoriul Ungariei. În acest depozit sunt păstrate piesele de mobilier care sunt livrate către clienții direcți. Livrăm comenzile cu transport propriu, în siguranță.