MIRJAN24 Magazin Online cu Mobilă

Dragi clienți, bine ați venit, suntem încântați că ați ales să vizitați site-ul nostru. Prioritatea noastră este satisfacția clienților, iar experiența cu Mirjan24 va fi cu siguranță una pozitivă. Nu este ușor să obținem cele mai bune rezultate în relația cu clienții, dar acest lucru este o provocare pentru noi și ne oferă o mare plăcere. Ne-am făcut lecțiile și ne-am interesat de așteptările clienților noștri, dezvoltând cu atenție fiecare aspect al relației cu ei. Care este efectul? Citește mai departe….

30 de ani de experiență

Ce impresie oferă o mașină de 20 de ani, care se bucură de funcționarea excelentă a motorului, de suspensii silențioase sau de starea perfectă a vopselei? Aceste caracteristici reflectă clasa masinii dar și proprietarul. Compania noastră funcționează și se dezvoltă de 30 de ani, în cazul nostru fiecare an este un pas înainte.

Mobilă pentru toți

Puteți cumpăra de la noi toate tipurile de mobilier. Fiecare produs este o propunere bine gândită. Atunci când pregătim oferta noastră, suntem atenți la așteptăriile clienților noștri și oferim cel mai bun preț. De aceea ne-am permis să pregătim o ofertă atrăgătoarea adresată tuturor clienților noștri.

Siguranță la fiecare pas

Clientul nostru este protejat, datorită regulamentelor pregătite de biroul de avocatură. Există întotdeauna acces la informațiile complete despre comandă. Fiecare comandă este tratată cu mare grijă, din momentul comandării până la livrarea mobilierului, către client. Un avantaj suplimentar este posibilitatea returnării mobilierului în termen de 30 de zile.

Centru logistic

Centrul Logistic Mirjan24

Depozitul cu stocarea pe înălțime este următorul pas în strategia de dezvoltare a firmei Mirjan24. Câteva zeci de mii de produse din stoc reprezintă un avantaj competitiv puternic, care ne construiește poziția de lider în domeniul mobilei. Datorită lui, putem asigura clienților accesul permanent la produse și fluiditatea în realizarea comenzilor. Depozitul cu stocare pe înălțime este situat în clădirea Hillwood Oleśnica Południe, pe ruta S8. Această amplasare asigură legătura perfectă cu Polonia Centrală și cu vecinii vestici și estici ai Poloniei.

Clădirea Hillwood Oleśnica Południe oferă 52 975 mp, din care 23 000 mp vor fi la dispoziția Mirjan24. Înălțimea halei de depozitare este de 10 m. În dotarea depozitului există iluminat modern cu LED, iar clădirea îndeplinește cele mai ridicate standarde de rezistență la foc. Avantajul depozitului, pe lângă localizarea convenabilă, este parcarea mare și confortabilă și 26 stații de încărcare.

Centru logistic
Centru logistic
Centru logistic
Centru logistic

Łęka Mroczeńska - Sediul firmei

Într-o localitate mică – Łęka Mroczeńskiej, în care se află sediul companiei, sunt situate și birourile și linia de producție. Aici sunt primite comenzile online, precum și sunt fabricate produsele disponibile în magazinul nostru online. Totul are loc conform comenzilor primite. Totul are loc conform comenzilor primite, conform ordinii, tipului și termenului de realizare. O serie de angajați calificați supravegherează funcționarea corectă și fluidă a liniei de producție, controlând permanent calitatea ridicată a produselor noastre.

Depozitul din Baia Mare

Baia Mare este un excelent nod de comunicare, în care a fost amplasat un alt depozit. Accesul ușor la rețeaua de drumuri naționale facilitează semnificativ transportul mărfurilor, având un impact direct asupra reducerii timpului de așteptare pentru produsele comandate. Depozitul are peste 2500m2 spațiu de depozitare, iar astfel vă putem oferi mobilă cu livrare chiar și în 10 zile! Realizarea eficientă a livrărilor este asigurată de o echipă de 15 profesioniști, al căror obiectiv este preluarea rapidă și în siguranță și direcționarea produselor către cumpărătorii lor.

Depozitul din apropierea Bucureștiului

Oferirea unei realizări rapide a comenzilor este una dintre prioritățile firmei Mirjan24. Pentru a realiza acest obiectiv, este necesar să avem o rețea prosperă de depozite. Printre aceste se numără și depozitul din București. Acesta ajută la reîncărcarea mobilierului și la depozitarea produselor de top. Datorită lui, în regiuni selectate din România, putem realiza anumite comenzi în decurs de 10 zile. Depozitul amplasat în strada Constructorilor nr 34D, Dâmbovița – 130086, are o suprafață de 2000 m2, iar în cadrul acestuia lucrează 12 persoane.

Depozitul din Mosonmagyaróvár

Ne-am asigurat ca produsele noastre să fie disponibile aproape în toată Europa. De aceea avem și un depozit cu o suprafață de 1200 m2 la Gyor, astfel putem să prestăm servicii de calitate ridicată pe teritoriul Ungariei. În acest depozit sunt păstrate piesele de mobilier care sunt livrate către clienții direcți. Livrăm comenzile cu transport propriu, în siguranță.