Mirjan24

Dragi clienți, bine ați venit, suntem încântați că ați ales să vizitați site-ul nostru. Prioritatea noastră este satisfacția clienților, iar experiența cu Mirjan24 va fi cu siguranță una pozitivă. Nu este ușor să obținem cele mai bune rezultate în relația cu clienții, dar acest lucru este o provocare pentru noi și ne oferă o mare plăcere. Ne-am făcut lecțiile și ne-am interesat de așteptările clienților noștri, dezvoltând cu atenție fiecare aspect al relației cu ei. Care este efectul? Citește mai departe….

27 de ani de experiență

Ce impresie oferă o mașină de 20 de ani, care se bucură de funcționarea excelentă a motorului, de suspensii silențioase sau de starea perfectă a vopselei? Aceste caracteristici reflectă clasa masinii dar și proprietarul. Compania noastră funcționează și se dezvoltă de 27 de ani, în cazul nostru fiecare an este un pas înainte.

Mobilă pentru toți

Puteți cumpăra de la noi toate tipurile de mobilier. Fiecare produs este o propunere bine gândită. Atunci când pregătim oferta noastră, suntem atenți la așteptăriile clienților noștri și oferim cel mai bun preț. De aceea ne-am permis să pregătim o ofertă atrăgătoarea adresată tuturor clienților noștri.

Siguranță la fiecare pas

Clientul nostru este protejat, datorită regulamentelor pregătite de biroul de avocatură. Există întotdeauna acces la informațiile complete despre comandă. Fiecare comandă este tratată cu mare grijă, din momentul comandării până la livrarea mobilierului, către client. Un avantaj suplimentar este posibilitatea returnării mobilierului în termen de 14 de zile.

Producent mebli Producent mebli

Producător mobilă

Povestea noastră cu mobila a început de la o echipă modestă și s-a concentrat inițial pe producția câtorva piese de mobilier. În prezent, firma noastră are 27 de ani și este în plină dezvoltare, vânzând cu succes zeci de mii de piese de mobilier, către casele din toată Europa și nu numai. Suntem specialiști în domeniul nostru, punem accent pe calitate și acționăm conform trendurilor în continuă schimbare. Dragi clienți, alegând mobilierul firmei Mirjan24, adăugați o cărămidă la construcția poveștii noastre și vă mulțumim din inimă pentru asta, oferindu-vă în schimb satisfacția completă pentru alegerea mobilelor noastre.

Transport propriu

Calitatea cea mai ridicată a serviciilor poate fi păstrată doar menținând controlul complet asupra procesului său de realizare. De aceea, transportul mobilei comandate la noi are loc 100% cu mijloace proprii. Peste 180 de vehicule se asigură că produsele comandate nu rămân uitate în depozit. Ne asigurăm de asemenea să informăm întotdeauna clientul cu privire la statusul comenzii și la termenul său de realizare. Datorită acestui lucru, obserăm de la an la o creștere a testimonialelor primite în privința livrării mobilei. Aceasta ne motivează foarte mult și ne face să ridicăm ștacheta și mai sus.

Własny transport Własny transport
Starannie wyselekcjonowane tkaniny Starannie wyselekcjonowane tkaniny

Țesături atent selecționate

Ne proiectăm personal mobila. Decidem printre altele ce țesături vor fi utilizate într-un proiect nou. Țesăturile sunt un subiect, pe care îl cunoaștem perfect, deoarece de 21 ani avem propriul depozit en-gros de țesături Mir-tex24. La intrarea într-un proiect nou, alegem dintre sute de țesături, pentru a le identifica pe acelea, care își îndeplinesc cel mai bine funcția. Nu doar vizuală, ci și calitativă, cu păstrarea unui preț accesibil al mobilei. Cu siguranță vei vedea, verificând oferta noastră, cât de bogată este gama de culori a mobilelor noastre tapițate.

Depozit Łęka Mroczeńska

Dezvoltarea firmei implică un flux crescut de mărfuri. De aceea, într-o localitate mică - Łęka Mroczeńska, unde se află sediul firmei, este amplasat și unul dintre depozitele, care asigură depozitarea pieselor de mobilier comandate de clienții individuali. Acestea sunt pregătite conform comenzilor online, conform ordinii și timpului de realizare. Funcționarea corectă și fluidă a depozitului este asigurată de o serie de angajați calificați și de sisteme specializate, care eficientizează și controlează stocurile din depozit.

Łęka Mroczeńska Łęka Mroczeńska
Magazyn w Baranowie Magazyn w Baranowie

Depozitul din Baranów

Depozitarea rapidă a firmei poate fi recunoscută și după numărul în creștere continuă al depozitelor proprii. Unul dintre acestea este amplasat în strada Cło 31a din Baranów. Suprafața uriașă permite depozitarea liberă a produselor, care sunt disponibile pentru clienții noștri de ex. cu asigurarea livrării rapide. Amplasarea strategică pe drumul național nr. 11 și aproape de S8 permite distribuția eficientă și livrarea imediată a produselor comandate în magazinul nostru online.

Depozitul din Mosonmagyaróvár

Ne-am asigurat ca produsele noastre să fie disponibile aproape în toată Europa. De aceea avem și un depozit cu o suprafață de 1200 m2 la Mosonmagyaróvár, astfel putem să prestăm servicii de calitate ridicată pe teritoriul Ungariei. În acest depozit sunt păstrate piesele de mobilier care sunt livrate către clienții direcți. Livrăm comenzile cu transport propriu, în siguranță. Depozitul are un amplasament perfect, care permite și ridicarea personală, astfel clienții pot economisi chiar și 10% din valoarea totală a comenzii.

Magazyn w Budapeszcie Magazyn w Budapeszcie
Magazyn w Bukareszcie Magazyn w Bukareszcie

Depozitul din apropierea Bucureștiului

Oferirea unei realizări rapide a comenzilor este una dintre prioritățile firmei Mirjan24. Pentru a realiza acest obiectiv, este necesar să avem o rețea prosperă de depozite. Printre aceste se numără și depozitul din București. Acesta ajută la reîncărcarea mobilierului și la depozitarea produselor de top. Datorită lui, în regiuni selectate din România, putem realiza anumite comenzi în decurs de 24h. Depozitul amplasat în strada Constructorilor 10, Dâmbovița – 130086, are o suprafață de 1400 m2, iar în cadrul acestuia lucrează 8 persoane.

Depozitul din Baia Mare

Baia Mare este un excelent nod de comunicare, în care a fost amplasat un alt depozit. Accesul ușor la rețeaua de drumuri naționale facilitează semnificativ transportul mărfurilor, având un impact direct asupra reducerii timpului de așteptare pentru produsele comandate. Depozitul are peste 2500m2 spațiu de depozitare, iar astfel vă putem oferi mobilă cu livrare chiar și în 24h! Realizarea eficientă a livrărilor este asigurată de o echipă de 15 profesioniști, al căror obiectiv este preluarea rapidă și în siguranță și direcționarea produselor către cumpărătorii lor.

Magazyn w Baia Mare Magazyn w Baia Mare