Mirjan24

Dragi clienți, bine ați venit, suntem încântați că ați ales să vizitați site-ul nostru. Prioritatea noastră este satisfacția clienților, iar experiența cu Mirjan24 va fi cu siguranță una pozitivă. Nu este ușor să obținem cele mai bune rezultate în relația cu clienții, dar acest lucru este o provocare pentru noi și ne oferă o mare plăcere. Ne-am făcut lecțiile și ne-am interesat de așteptările clienților noștri, dezvoltând cu atenție fiecare aspect al relației cu ei. Care este efectul? Citește mai departe….

27 de ani de experiență

Ce impresie oferă o mașină de 20 de ani, care se bucură de funcționarea excelentă a motorului, de suspensii silențioase sau de starea perfectă a vopselei? Aceste caracteristici reflectă clasa masinii dar și proprietarul. Compania noastră funcționează și se dezvoltă de 27 de ani, în cazul nostru fiecare an este un pas înainte.

Mobilă pentru toți

Puteți cumpăra de la noi toate tipurile de mobilier. Fiecare produs este o propunere bine gândită. Atunci când pregătim oferta noastră, suntem atenți la așteptăriile clienților noștri și oferim cel mai bun preț. De aceea ne-am permis să pregătim o ofertă atrăgătoarea adresată tuturor clienților noștri.

Siguranță la fiecare pas

Clientul nostru este protejat, datorită regulamentelor pregătite de biroul de avocatură. Există întotdeauna acces la informațiile complete despre comandă. Fiecare comandă este tratată cu mare grijă, din momentul comandării până la livrarea mobilierului, către client. Un avantaj suplimentar este posibilitatea returnării mobilierului în termen de 30 de zile.

Fabricarea mobilierului

Povestea noastră a început cu o mică echipă și s-a concentrat inițial pe producerea mobilierului. Design-ul mobilierului și execuția excelentă, au dus la rezultate bune și la sute de comenzi într-un timp foarte scurt. În prezent este o companie cu vârsta de 27 de ani, care a vândut cu succes milioane de produse, în toată Europa și dincolo de ea. O astfel de situație nu ar avea loc fară profesionalismul oferit de noi și bineînteles datorită gândirii deschise. Acest lucru ne permite să ne adaptăm repede schimbărilor. Mai presus de aceste lucruri este faptul că suntem capabili să oferim constant, clienților noștri, mobilier în cele mai noi tendințe. Dragi clienți, alegând mobilierul Mirjan24, ne ajuțați să contruim istoria noastră iar noi vă mulțumim pentru acest lucru și vă garantăm o experiență plăcută în alegerea mobilierului.

Transport

Cea mai înaltă calitate a serviciilor, poate fi păstrată prin controlul deplin asupra prodesului de realizare a comenzii. Prin urmare, transportul de mobilier comandat este întotdeuna în sarcina noastră. Echipa de logistică asigură ca mobilierul să fie livrat la timp și în stare intactă. De asemenea, avem grijă de clienții noștri, care sunt informați cu privire la starea comenzii, precum și data livrării. În fiecare an, observăm o creștere a ratingului de livrare iar acest lucru ne oferă o motivație puternică și ne încurajează să ridicăm bara chiar mai sus. Dorim să surprindem clienții prin creșterea calității ofertei noastre.

Selectarea țesăturii

Mobilierul nostru îl proiectăm de la început până la sfârșit. Decidem printre altele ce țesătură să conțină noul proiect. Stofele sunt un subiect foarte bine cunoscut de noi, deoarece conducem propriul magazin de țesături Mir-tex, care se dezvoltă de 15 ani. Am câștigat multă experință în țesături și știm cum să le utilizăm. La fiecare proiect alegem din sute de țesături, pe cele care corespund funcției. Nu este o provocare ușoară, deoarece dorim să obținem un efect perfect, nu doar vizual ci și calitativ, iar prețul mobilierului să fie accesibil. Privind oferta noastră, puteți vedea cât de mare este gama de culori, al mobilierului nostru tapițat.