Netopia Payments - plătește cu cardul sau împarte in rate convenabile

Metodă de plată modernă și sigură, care permite finalizarea rapidă a achiziției prin intermediul platformei Netopia Mobilpay. Este suficient să introduceți datele cardului de plată sau să folosiți portofelul virtual scanând codul QR. MIRJAN24 nu primește, nu utilizează și nu păstrează datele cardurilor utilizate pentru plățile online.

Plata în rate le permite clienților noștri să plătească achizițiile în max. 6 rate egale, fără dobândă, prin intermediul NETOPIA Mobilpay. Acest lucru este posibil datorită parteneriatului cu bănci precum Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD Finance sau Alpha Bank.

La livrare

Aceasta permite plata în numerar pentru produsele comandate în magazinul nostru, în momentul primirii coletului de la curier. Aceasta este o metodă sigură de plată, care nu vine cu niciun alt cost suplimentar. Trebuie însă să rețineți să pregătiți suma exactă pentru curier, eficientizând procesul general de livrare.

Przelewy24 – plata cu cardul

Pentru plățile online poți folosi cardul de plată care are număr, dată de valabilitate și cod de securitate CVV2 (pentru cardurile Visa) sau CVC2 (pentru cardurile Mastercard). Clienții apreciază acest mod de plată pentru confort, rapiditate și siguranța procesului. MIRJAN24 nu primește, nu utilizează și nu păstrează datele cardurilor utilizate pentru plățile online.

Important

Atunci cand utilizati plata in numerar prin livrare la domiciliu, va rugam sa va asigurati ca veti avea bani cu dvs. in momentul sosirii soferului auto. Nu acceptam avansuri în magazinul nostru.