Mobilier hol

Holul confortabil și elegant este visul oricărei gazde. La Mirjan24 vei găsi mobilier hol modern, cu care poți crea un interior deosebit și vei câștiga spațiu suplimentar de depozitare pentru pantofi și haine. Primește oaspeții în spațiul casei tale cu stil fenomenal, chiar de la intrare.

Mobilier pentru hol Frelio

910 lei
  • oglinda pe front,
  • ofera spatiu pentru pantofi si jachete,
  • design modern
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Mobilier pentru hol Malta

903 lei
  • oglinda mare
  • cuier practic pentru geci și paltoane
  • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN"
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(83 produse)

Se afiseaza 1-48 din 83 produs(e)

Oglindă Irys E

Pret 245 lei Pret de baza 345 lei
★★★★★
★★★★★
  • -29%
Se afiseaza 1-48 din 83 produs(e)

Holul sau antecamera reprezintă de obicei un loc de suprafață nu foarte mare, care necesită o atenție deosebită în timpul planificării aranjamentului. Vă oferim garderobe mari și mici, cu interioare practice, proiectate cu gândul la utilizarea zilnică, adaptate oricărui tip de interior. Dotate cu umerașe, tije și polițe pentru depozitarea hainelor. Polițele pot servi și pentru păstrarea pantofilor. Detaliile discrete, sub forma picioarelor sau mânerelor cromate vor face ca garderoba să arate atractiv și să împodobească interiorul holului.

Pentru noi este important ca garderoba să vă ajute cât mai mult, de aceea folosim balamale, profile și dispozitive de fixare a polițelor din materiale de cea mai bună calitate. Pentru producția garderobei folosim plăci laminate de cea mai înaltă clasă, cu structuri similare lemnului natural și vopsite în numeroase culori. În magazinul nostru, veți putea adapta garderoba, care va corespunde cel mai bine nevoilor voastre - nu numai va depozita diverse haine, ci și va încânta prin aspectul său.