Subcategorii

Fotolii

Fotolii sunt ideale pentru orice tip de interior. În ofertă vei găsi un fotoliu extensibil confortabil. Sunt disponibile și modele cu balansoar sau în formă de scoică. Cufundă-te în fotoliul balansoar și bucură-te de clipe plăcute la tine acasă. Fotoliul Mirjan24 este creat cu gândul la confort.

Fotoliu Laguna 60

1.155 lei
 • rama facuta din lemn si placaj,
 • spuma foarte elastica,
 • picioare cromate
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Fotoliu Florence

1.525 lei 1.605 lei
 • picioare din lemn
 • tesătura de tapițerie plăcută la atingere
 • pernă cu fermoar, inclus în preț
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(69 produse)

Se afiseaza 1-48 din 69 produs(e)

Fotoliu Florence

Pret 1.525 lei Pret de baza 1.605 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%
 • în depozit

Fotoliu Evelonas 1

Pret 1.465 lei Pret de baza 2.240 lei
★★★★★
★★★★★
 • -35%

Fotoliu Aloysi

Pret 969 lei Pret de baza 1.165 lei
★★★★★
★★★★★
 • -17%

Fotoliu Darins

Pret 1.275 lei Pret de baza 1.759 lei
★★★★★
★★★★★
 • -28%
Se afiseaza 1-48 din 69 produs(e)

Fotoliile se diferențiază față de alte tipuri de mobilă de relaxare prin confortul utilizării. Își îndeplinesc cel mai bine rolul în living, fiind parte a întâlnirilor în familie, a convorbirilor lungi la o ceașcă de cafea sau la o scurtă regenerare a forțelor după o zi grea la serviciu. Fotoliile reprezintă completarea perfectă a amenajării interiorului, subliniind caracterul său deosebit.

Un avantaj absolut al fotoliilor este posibilitatea manevrării libere a acestora în încăpere, adaptând amenajarea la numărul persoanelor din casă sau creând un spațiu confortbail de ședere pentru întreaga familie.

În plus, fotoliile se combină excelent cu alte piese de mobilier, precum o măsuță de cafea sau canapele. În oferta magazinului nostru avem fotolii în diferite culori și stiluri, fiecare putând adapta modelul potrivit la amenajarea casei sale și preferințelor personale.

Fotoliu adaptat nevoilor

Alege dintre numeroasele modele de fotolii disponibile în magazinul Mirjan24. Vei găsi aici exemplare potrivite cu tematica interiorului.

Fotoliile scandinave se diferențiază prin confortul sporit și prin designul simplu, minimalist, sintetizat sub forma unui material moale, plăcut la atingere și a picioarelor înalte din lemn. Spătarul și șezutul ergonomic vă asigură o odihnă de durată și eficientă în living sau dormitor, amenajate în culori delicate și stil economic scandinav.

Fotoliile moderne aduc însă interiorului tău un anumit caracter, îmbinarea confortului ridicat al utilizării cu aspectul modern, adeseori cu o tapițerie din piele cu elemente în nuanțe argintii sau negre. Pot reprezenta un element interesant al amenajării sau pot fi o bază pentru elemente mai curajoase, colorate.

E greu să găsești un model mai plăcut în utilizare decât fotoliul balansoar– este potrivit atât pentru zona de living, dormitor și chiar și pentru camera copilului. Conferă un aer familiar și o atmosferă deosebită interiorului. În funcție de finisajul tapițeriei, se încadrează în stilul scandinav, modern și chiar loft, datorită formei minimaliste, în spiritul căruia a fost proiectat.

Fotoliile de relaxare au numeroase funcții suplimentare, care influențează relaxarea eficientă. Șezutul confortabil, larg, oferă un moment de respiro, iar posibilitatea întinderii fotoliului aproape până la poziția orizontală face ca acest model să fie potrivit și pentru un moțăit scurt pe timpul zilei.

Fotoliile de relaxare cu șezlong au o formă simplă, modernă, de șezlong, care vă permite să citiți comod o carte, să lucrați la laptop sau să vă relaxați în poziție semi-culcată uitându-vă la serialul sau filmul preferat. Acest tip de fotoliu se pretează pentru living, camera de oaspeți sau într-o zonă de utilitate publică.

Fotolii la Mirjan24

Fotoliile tapițate disponibile în oferta noastră sunt cele mai puternice modele cu formă și culori interesante, astfel poți găsi aici atât forme simple, cât și mai fine, care vor decora spațiul din casa ta. Alegând modelul potrivit, poți conferi interiorului o notă de eleganță, modernism sau familiaritate și căldură deosebită. Alegerea culorii și a stilului depind doar de tine. Alege Mobilier tapițat realizat pe măsura gusturilor tale!