`
Subcategorii

Fotolii

Fotolii sunt ideale pentru orice tip de interior. În ofertă vei găsi un fotoliu extensibil confortabil. Sunt disponibile și modele cu balansoar sau în formă de scoică. Cufundă-te în fotoliul balansoar și bucură-te de clipe plăcute la tine acasă. Fotoliul Mirjan24 este creat cu gândul la confort.

Fotoliu Pawiva Reiat

1.060 lei
  • spatar si scaun confortabil
  • picioare din lemn
  • culori la modă
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Fotoliu Florence

1.705 lei
  • picioare din lemn
  • tesătura de tapițerie plăcută la atingere
  • pernă cu fermoar, inclus în preț
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(67 produse)

Se afiseaza 1-48 din 67 produs(e)

Fotoliu Aloysi

Pret 1.039 lei Pret de baza 1.235 lei
★★★★★
★★★★★
  • -16%

Fotoliu Torezio I

Pret 1.500 lei Pret de baza 1.625 lei
★★★★★
★★★★★
  • -8%
  • Nou
Se afiseaza 1-48 din 67 produs(e)

Fotoliile se diferențiază față de alte tipuri de mobilă de relaxare prin confortul utilizării. Își îndeplinesc cel mai bine rolul în living, fiind parte a întâlnirilor în familie, a convorbirilor lungi la o ceașcă de cafea sau la o scurtă regenerare a forțelor după o zi grea la serviciu. Fotoliile reprezintă completarea perfectă a amenajării interiorului, subliniind caracterul său deosebit.

Un avantaj absolut al fotoliilor este posibilitatea manevrării libere a acestora în încăpere, adaptând amenajarea la numărul persoanelor din casă sau creând un spațiu confortbail de ședere pentru întreaga familie.

În plus, fotoliile se combină excelent cu alte piese de mobilier, precum o măsuță de cafea sau canapele. În oferta magazinului nostru avem fotolii în diferite culori și stiluri, fiecare putând adapta modelul potrivit la amenajarea casei sale și preferințelor personale.

Fotoliu adaptat nevoilor

Alege dintre numeroasele modele de fotolii disponibile în magazinul MIRJAN24. Vei găsi aici exemplare potrivite cu tematica interiorului.

Fotoliile scandinave se diferențiază prin confortul sporit și prin designul simplu, minimalist, sintetizat sub forma unui material moale, plăcut la atingere și a picioarelor înalte din lemn. Spătarul și șezutul ergonomic vă asigură o odihnă de durată și eficientă în living sau dormitor, amenajate în culori delicate și stil economic scandinav.

Fot