Subcategorii

Canapele

Canapelele sunt modul perfect de economisire a spațiului și pentru relaxarea ideală. Dimensiuni reduse și funcții practice! Ofertă bogată de stiluri și culori! Canapeaua gri se pretează perfect pentru orice interior! Sau poate vrei să alegi o canapea verde? Creează un spațiu deosebit!

Canapea Don

1.655 lei
  • cu functie de dormit
  • lada pentru depozitare
  • perne incluse
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Canapea Miltonia cu functie de dormit

1.285 lei
  • picioare cromate,
  • coltar cu functie de dormit,
  • un sertar pentru lenjerie,
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(192 produse)

Se afiseaza 1-48 din 192 produs(e)

Canapea Don

Pret 1.655 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Canapea Sarel Sale

Pret 1.815 lei Pret de baza 1.915 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 192 produs(e)

Căutarea connfortului și a celei mai bune calități a condus la crearea unei game bogate de sofale și canapele elegante pentru relaxare. Fiecare dintre acestea este caracterizată de un alt design, dimensiuni diferite, precum și de corpuri diferențiate. Pe de altă parte, ce le leagă este mai ales standardul crescut de relaxare, pe care îl asigură persoanelor care sunt așezate pe ea. 

Ce dimensiune de canapea să alegem?

Căutarea celei mai bune canapele pentru familia noastră se începe de la stabilirea mărimii mobilei, de care avem nevoie. Când avem doar nevoie să înlocuim mobila veche, sarcina e ceva mai ușoară. E suficient să măsurăm sofaua veche, iar apoi să alegem una nouă cu dimensiuni similare.

Lucrurile se complică puțin atunci, când știm că mobila dinainte nu ne-a îndeplinit toate așteptările. În cazul în care canapeaua veche a fost prea mică sau prea mare sau dacă avem chef să facem o schimbare în amenajarea livingului, avem la dispoziție o serie de propuneri, pe care le putem adapta pe deplin nevoilor noastre în schimbare.

Cele mai populare dimensiuni pentru canapelele de cameră:

- canapea extensibilă 2 locuri – canapeaua populară pentru doi se regăsește adeseori într-un living mic cu o anexă de bucătărie sau în camerele de oaspeți strâmte și înguste de la bloc. Având în vedere dimensiunile suple, e ușor de așezat și în camera copilului, unde se pretează pentru o odihnă scurtă, precum și pentru dormit noaptea.

- canapea extensibilă 3 locuri – asigură condiții confortabile pentru întinderea oaselor după o zi plină de diverse obligații. Datorită șezutului tapițat moale, putem să ațipim aici ușor, până ne regenerăm forțele. După întindere, mobila dispune de o suprafață generoasă de dormit – asigură condiții confortabile pentru dormitul zilnic pentru două persoane.

- canapea 4 locuri – canapeaua spațioasă pentru patru este unul din modelele mai mari, care este așezat adeseori chiar în centrul livingului. Când ne decidem pentru o astfel de mobilă, merită să verificăm dacă spatele este învelit cu același material, precum șezutul și spătarul canapelei. Acest finisaj va crește efectul estetic al amenajării, ce va influența într-un mod pozitiv aspectul său final.

- canapea extensibilă 1 persoană – de neînlocuit în casele vizitate frecvent de oaspeți. Dotată cu funcție extensibilă, reprezintă o rezervă practică în cazul în care apare problema găzduirii peste noapte a vreunui oaspete, dintre cei care ne vin în vizită. Se întinde rapid, ocupă un spațiu minim și foarte important, are un recipient practic pentru lenjeria de rezervă.

O opțiune extremă este așezarea într-un living mare a unei canapele cu 5 locuri. E drept că o mobilă atât de voluminoasă asigură cel mai mult spațiu pentru după-amiezile leneșe pentru toată familia, însă având în vedere dimensiunile mari, nu sunt multe încăperi în care să poată încăpea așa un uriaș.

În cazul unei camere mai mici, un înlocuitor mult mai mare pentru o canapea mare va fi setul de mobilă tapițată 3+2+1. Opțional, sunt disponibile și seturi mai puțin extinse, care includ o canapea și un fotoliu. Există multiple posibilități, iar alegerea celei mai bune depinde de conceptul de amenajare și dimensiunile încăperii amenajate.  

Canapea funcțională: extensibilă sau neextensibilă?

 În căutarea răspunsului la întrebarea ce se ascunde în spatele formulării canapea funcțională în primul rând recurgem la cele mai căutate soluții de pe piață. Recorduri invariabile de popularitate în această categorie sunt deținute de canapeaua extensibilă. Acest model incredibil de practic se apără de principiu singur, deoarece chiar dacă nu avem nevoie de spațiul de dormit oferit de acesta, o considerăm o opțiune în cazul în care trebuie să avem oaspeți peste noapte.

Plecând de la premisa, că e bine să fii mereu pregătit, merită să ne gândim la un spațiu de depozitare a lenjeriei de rezervă pentru oaspeți. În acest rol se încadrează excelent canapeaua extensibilă cu ladă. Recipientul generos, cu care este dotată, va depozita plapuma, pernele, precum și păturile călduroase pentru serile mai reci. Următorul avantaj al acestui recipient discret este posibilitatea așezării în acesta a obiectelor folosite mai rar, precum hainele de sezon, valizele și jucăriile, cu care nu se mai joacă copiii.

Cele mai moderne modele oferă un sistem de recipiente mai complexe. Pe lângă amplasarea standard sub șezut, îl vom găsi și pe laterala mobilei, unde ia forma polițelor sau a unui container batant. La polul opus se află canapeaua extensibilă cu 2 locuri fără brațe, care, în ciuda formei simple, se bucură de o popularitate uriașă.

În casele spațioase, pe planul cărora este separată camera de oaspeți, va fi absolut suficientă o canapea fixă. Un dormitor de oaspeți va degreva livingul, primind oaspeții și eliberând livingul de obligația funcționalității și adaptarea la eventualități diverse.

Canapele extensibile de catifea

Funcțiile practice ale canapelei pentru living reprezintă doar unul dintre factorii, pe care îi luăm cel mai des în considerare, când alegem un model nou pentru livingul nostru. Următoarele pentru lista lungă a așteptărilor noastre sunt valorile estetice, iar odată cu ele stilul, culoarea și tipul țesăturii de învelire.

La modă sunt acum cel mai mult canapelele de catifea. Textura lor moale și plăcută pentru piele îmbrățișează persoana care se relaxează pe sofa, asigurând totodată condițiile ideale de relaxare. Conform opiniilor care ajung la noi de la clienți, cel mai adesea aleg o canapea extensibilă de catifea și prin prisma luciului chic și a profunzimii, pe care textura învelitorii o asigură oricărei culori. 

Pe locul doi în topul celor mai populare țesături de învelire se află canapeaua de piele ecologică. Avantajul acestui tip de țesătură este ușurința păstrării curățeniei acesteia. Murdăria apărută pe suprafața acesteia poate fi ștearsă ușor cu o cârpă umedă, ce îi va face fericiți în special pe părinții copiilor mici. Pe de altă parte, proprietarii patrupedelor care vor sări pe șezutul canapelei, vor aprecia posibilitatea îndepărtării rapide a părului de pe canapea.

Pe locul al treilea se află canapelele de stofă tip pluș, împletitură sau material structural. Gama largă de culori și modele moderne permit găsirea mobilei care se potrivește perfect cu interiorul amenajat. Următorul avantaj în a avea o sofa din material este aspectul interesant, care este asigurat de textura modernă a materialului. Opțiunile de designer au adesea matlasări adânci.

Canapele în cele mai moderne culori

Pleiada nuanțelor de stele este deschisă de canapeaua galbenă. Canapeaua galben lămâie, canar, floarea-soarelui, precum și muștar sunt puse excelent în valoare într-o amenajare delicată. Având un accent puternic, asigură o atmosferă caracteristică interiorului întregului living.

La polul opus se află canapeaua gri. Caracterul său universal va fi apreciat de cei, cărora le place să introducă modificări frecvente, dar mici, în spațiul care îi înconjoară. Nuanțele de gri, atât gri porumbel, cât și gri grafit, sunt un fundal capital pentru accesoriile energice, designul puternic și modelele expresive. 

Canapeaua albastră completează lista celor mai frecvent alese canapele pentru living. De la nuanțe delicate de bleu, până la bleumarin intens - la mirjan24 te așteaptă întreaga paletă de nuanțe. De cea mai mare popularitate se bucură nuanța de albastru închis. Următoarea este canapeaua verde, prin învelitorile sofalelor elegante, colțarelor, precum și fotoliilor tapițate.

Noutatea care și-a găsit deja un grup mare de amatori, este canapeaua albă. Învelitoarea albă ca zăpada se prezintă excelent în amenajările moderne. Având în vedere aspectul elegant, devine adeseori o parte a amenajărilor glamour, precum și a interioarelor loft.

Canapele ieftine de la producător

Cele mai bune canapele extensibile la cele mai mici prețuri te așteaptă în magazinul Mirjan24. Gama largă de opțiuni diverse include atât modele extensibile, cât și modele fixe.

Dacă ești în căutarea unei canapele la preț accesibil, te așteaptă o ofertă variată, permanent la prețuri mici. Nu pierde ocazia, beneficiază de promoții și reduceri, vei găsi aici șanse unice pentru a cumpăra o canapea ieftină.