Coltare

Interioare comode doar cu colțare living. Vezi oferta noastră bogată de modele funcționale. Vei găsi aici colțare extensibile și multe alte variante ideale pentru interioarele tale. Încearcă Colțarele noastre și bucură-te de relaxarea zilnică în casa ta.

Coltar rabatabil Torezio

4.575 lei 4.969 lei
  • cu functie de dormit
  • spătar reglabil
  • are recipient pentru lenjerie
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Coltar Poruba Bis

2.345 lei
  • funcție de dormit
  • are recipient pentru lenjerie
  • coltar este liber
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(321 produse)

Se afiseaza 1-48 din 321 produs(e)

Coltar Dalmir

Pret 2.285 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 321 produs(e)

Colțarul este o mobilă foarte importantă pentru casa ta. Te poți decide să îl așezi în living, dar și în dormitor. Colțarele sunt disponibile pe piață în variante de culori diversificate, cu material diferit și o multitudine de forme și mărimi. Colțarul poate fi extensibil sau poate avea funcție de dormit. Alege unul, care să fie potrivit pentru tine.

Putem împărți colțarele, în funcție de stilul, în care se încadrează. De cel mai mare interes se bucură colțarul modern, însă în oferta noastră veți găsi și colțare în stil glamour, clasice, scandinave, elegante și multe altele. Urmărim cele mai noi trenduri în design interior, de aceea ai siguranța că în oferta noastră vei găsi colțare în ultimele tendințe, precum și modele clasice.

Colțar mare sau mic?

Mărimea colțarului, pe care ar trebui să o alegi, depinde de spațiul locuinței tale. Ia în considerare și câte persoane locuiesc în casă. Imaginează-i un colțar mare și frumos în formă de U. Datorită lui, vei putea separa o parte a încăperii și vei crea acolo o zonă de odihnă și relaxare. Petrece acolo timp cu cei dragi. Se va găsi loc pe el pentru toată familia ta și pentru cei apropiați. Pune alături o măsuță pentru cafea, pe care să o beți în weekend la o discuție cu cei apropiați.

Colțarul pentru living poate să difere de colțarul pentru dormitor prin mărimea mobilei. Însă de fapt totul depinde de spațiul încăperii și ce utilizare va avea aceasta. Colțarele pentru living pot îndeplini rolul unui șezut confortabil pentru relaxare după întreaga zi. Colțarele extensibile nu sunt necesare dacă nu simți nevoia să ai un alt loc de dormit, când ai destul spațiu în locuință. Într-o încăpere mai mică, va arăta la fel de bine un colțar mic în forma literei L. Cel mai important este să fie adaptat spațiului posibil.

Țesătura colțarului

Să acordăm atenție țesăturii colțarului, aceasta trebuie să fie rezistentă, deoarece această mobilă va deveni locul preferat al tuturor locatarilor și va fi folosită adesea pentru relaxare. Poți alege dintr-o multitudine de culori, cele mai populare fiind culorile neutre, precum nuanțele de gri sau maroniu, însă asta nu înseamnă că nu poți cumpăra o mobilă bleumarin sau verde închis, care se bucură și ele de o cerere în creștere.

Cele mai bune colțare extensibile sunt colțarele de sine stătătoare, al căror spate este învelit cu aceeași țesătură ca restul mobilei, iar astfel o poți așeza în orice loc în încăpere, fără a fi nevoie să o lipești de perete.

Și calitatea țesăturii este un aspect important, deoarece ne dorim ca mobila să arate bine pe parcursul anilor, fără să se estompeze sau să se murdărească. Pe piață sunt disponibile țesături ignifuge, care sunt rezistente la aprindere sau care limitează absorbția lichidelor, precum și pet friendly și ușor de curățat. Putem de asemenea să alegem tipul materialului - plușul, împletitura sau pielea ecologică fiind doar câteva dintre acestea.

Ce parte a colțarului să alegem?
Trebuie să ne gândim ce parte a colțarului va fi potrivită pentru interiorul nostru. Colțarul de dreapta este acela, care are partea mai scurtă pe partea dreaptă. Iar cel de stânga va avea partea mai scurtă pe stânga. Colțarul universal este acela care poate avea orice parte mai lungă, iar tu decizi acest lucru abia după cumpărarea sau montajul mobilei. Dacă te-ai hotărât, unde vei așeza mobila, decide-te pentru partea concretă a colțarului, iar dacă încă te mai gândești, alege unul universal.

Facilități suplimentare

Colțarul extensibil cu spătar reglabil, cotieră, poliță încorporată, perne în set reprezintă opțiuni pentru persoanele, care apreciază confortul la calitate ridicată. Recipientul încorporat reprezintă un spațiu suplimentar pentru lenjeria sau plapuma de rezervă.

Colțarele extensibile din oferta noastră sunt proiectate astfel, încât să fie folosite pentru dormitul zilnic. Suprafața lor este adaptată normelor referitoare la suportul optim pentru dormit. De aceea, alege un colțar extensibil, indiferent dacă ai de gând să îl folosești în loc de pat sau dacă trebuie să fie când vrea cineva să rămână la tine peste noapte.

Dacă ești în căutarea colțarelor moderne pentru living, îți recomandăm să alegi un model, care are lumini LED încorporate. Aceste lumini vor asigura interiorului un aspect unic, prezentându-se deosebit de bine în timpul serilor petrecute la filme. Luminile vor asigura un farmec deosebit încăperii.

Mirjan24 Coltare 

Firma noastră oferă colțare extensibile ieftine într-o gamă largă de modele, mărimi și culori. Datorită experienței îndelungate, știm ce soluții să utilizăm, pentru ca un colțar să fie cât mai bine adaptat nevoilor voastre. Colțarele extensibile ieftine au calitate ridicată și vor putea fi folosite timp de mulți ani. Vezi oferta noastră și alege cele mai bune colțare extensibile pentru tine!