`
Subcategorii

Iluminat

(5 produse)

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)
Primul bec, dotat cu filament de carbon, a strălucit la 21 octombrie 1879, fiind inventat de echipa condusă de Thomas Alva Edison. Începutul anilor secolului XX a reprezentat o adevărată înflorire a electricității, iar împreună cu ea a sosit noua eră a iluminatului!

Iluminatul contemporan este un element decorativ important al caselor și locuințelor noastre. Alegerea corpurilor de iluminat corespunzătoare reprezintă o subliniere a stilului care domnește în încăpere și asigurarea unei atmosfere corespunzătoare în aceasta.

Corpuri de iluminat – oferta MIRJAN24

MIRJAN24 are o ofertă în continuă creștere de veioze și corpuri de iluminat de exterior. Datorită acestui lucru, oferta noastră devine mai atractivă și permite dotarea complexă a casei dintr-un singur loc, cu o singură livrare și o singură plată. Extinderea gamei cu gama de corpuri de iluminat permite clienților noștri să economisească timpul alocat căutării unui magazin verificat și ajută la realizarea viselor de design interior!

În oferta MIRJAN24 se află mai multe tipuri de lămpi:

- Lustre — în această categorie se află lustre moderne, care se pretează perfect pentru amenajarea sufrageriei sau a dormitorului. Lustrele pot sublinia un anumit punct al încăperii de ex. masa sau pot asigura un iluminat uniform al întregii camere.

- Lămpi pentru tavan — lămpile reprezintă soluția perfectă pentru încăperile joase. Deși sunt cel mai adesea utilizate în băi și holuri, formele lor moderne și elegante le fac să fie alese frecvent pentru sufragerii.

- Lămpi de perete și aplice — reprezintă modalitatea verificată și infailibilă pentru o sursă suplimentară de lumină la noi în casă. Adesea le întâlnim pe coridoare, scări și holuri. În opinia noastră, se pretează perfect și pentru a sublinia locurile speciale din casa noastră. De ex. mica bibliotecă și locurile unde stau pianul sau barul cu băuturi. Însă aplicele ne fac cel mai adesea să ne gândim la dormitor, ca detaliu decorativ al patului. Cu siguranță trebuie să recunoaștem că prezența lor în acest loc este de neprețuit. Mai ales când este planificată o trezire în miezul nopții.

- Lămpi de exterior — datorită lor, vei nimeri mai ușor cheia în broască, îți vei lumina calea și te vei simți mai în siguranță. Vei aprecia în mod deosebit acest confort în momentul în care te vei întoarce singur acasă la miezul nopții. În plus, lămpile de exterior reprezintă modalitatea perfectă de a sublinia o grădină frumoasă.

Iluminatul sufrageriei

În oferta noastră, am acordat o atenție deosebită iluminatului sufrageriei. Sufrageria este locul în care ne petrecem mult timp, iar funcțiile sale sunt foarte extinse. În sufragerie ne întâlnim cu familia și prietenii, uneori lucrăm, iar seara ne relaxăm cu o carte în brațe sau în fața televizorului. În această încăpere merită să asigurăm surse diferite de lumină. Iluminatul sufrageriei ar trebui să fie bine gândit, în special cu câteva surse de lumină, care vor fi folosite în funcție de nevoi.

Iluminatul dormitorului

Dormitorul este un loc special, care merită un iluminat deosebit. Iluminatul dormitorului merită să aibă un fascicul delicat de lumină, care să ne trezească ușor dimineața sau pe timpul nopții. O lumină prea intensă ne poate trezi și ne poate îngreuna adormitul din nou. De aceea, în dormitor se recomandă utilizarea aplicelor ca sursă suplimentară de lumină.

Iluminatul pentru baie

În baie merită să folosim mai multe tipuri de iluminat. Propunerea noastră este un iluminat general, care va lumina toată încăperea. Apoi un iluminat pe zone, de ex. lângă oglindă, care va permite aplicarea ușoară a machiajului și iluminat decorativ, care se va preta perfect în timpul momentelor de relaxare.