Birouri

Birourile sunt un element deosebit de important în amenajarea camerei de tineret și a biroului. Ofertă largă, de la birouri clasice, la birouri moderne. Creează locul potrivit de lucru sau studiu. Concentrarea și organizarea mai bună sunt asigurate! Alege varianta ideală pentru tine!

Birou Razimo

705 lei
 • design modern
 • sertare pe ghidaje cu role
 • placă 16mm
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Birou Heron

528 lei
 • sertare pe ghidaje cu role
 • birou universal - posibilitatea montajului sertarelor pe partea stângă sau dreaptă
 • sistem fără mânere
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(70 produse)

Se afiseaza 1-48 din 70 produs(e)

Birou Razimo

Pret 705 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Heron

Pret 528 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Cioneli

Pret 345 lei Pret de baza 435 lei
★★★★★
★★★★★
 • -21%

Birou Runoya

Pret 395 lei Pret de baza 505 lei
★★★★★
★★★★★
 • -22%

Birou Enurento 2

Pret 579 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
 • -24%

Birou Pinot

Pret 499 lei Pret de baza 525 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%

Birou Aitana

Pret 165 lei Pret de baza 209 lei
★★★★★
★★★★★
 • -21%

Birou Elantar

Pret 479 lei Pret de baza 505 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%

Birou Degory DG09

Pret 971 lei Pret de baza 1.055 lei
★★★★★
★★★★★
 • -8%

Birou Oblada OB11

Pret 989 lei Pret de baza 1.075 lei
★★★★★
★★★★★
 • -8%

Birou Nadia N16

Pret 727 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%

Birou Monako MN01

Pret 560 lei Pret de baza 589 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%
Se afiseaza 1-48 din 70 produs(e)

Biroul este elementul necesar în orice cameră de copil și adolescent, însă și adulții au nevoie de colțișorul lor pentru biroul de acasă. Uneori temele durează și câteva ore, de aceea este necesar să avem mobila corespunzătoare.

Rolul fiecărui părinte este să asigure copilului condițiile corespunzătoare pentru studiu. Obligația școlară pentru copil înseamnă o dezvoltare continuă prin educație și distracție.

Un birou clasic îi va servi pentru învățătură și unui copil mai mic, dar și unui copil mai mare, iar un dulăpior modern va administra practic spațiul liber în biroul dvs.

Veți găsi în magazinul nostru birouri de colț, pentru computer, cu diverse caracteristici: cu sertare, cu poliță pentru tastatură și imprimantă, în culori interesante sau albe. Descrierea de mai jos prezintă cele mai căutate birouri.

Birou școlar

Indiferent de etapa școlară, în care se află copilul nostru, cu siguranță are nevoie de un birou pentru tineret corespunzător. Exercițiile complicate la matematică se rezolvă cu mai multă plăcere pe o bază stabilă.

În timp ce scrie o compunere la birou îi va fi mai ușor să păstreze o postură corporală corectă. Copilul care are o măsuță proprie, va prinde mai ușor drag de citit, scris și lucru manual. Adolescentul va identifica blatul din cameră cu locul de lucru asupra propriei persoane, care îi va permite în viitor să obțină calificările și cunoștințele necesare.

Trebuie să țineți minte să asigurați lumina corespunzătoare pe suprafața biroului. Lumina corectă peste cărți îl ajută pe copil să se concentreze și să asimileze rapid informațiile necesare.

Zona de distracție - biroul pentru computer

Avem ceva pentru cei care visează să aibă propriul post de comandă. Biroul dotat cu numeroase polițe poate fi așezat în funcție de preferințe și nevoi, în orice colț al camerei copilului.

Pe el veți avea spațiu pentru boxe, imprimantă sau alte echipamente, utile în timpul jocurilor pe computer. Camera copilului dvs. va deveni încăperea sa preferată din casă. Birourile noastre vor stimula imaginația jucătorilor amatori.

Adeseori folosim computerul pentru a viziona un film, un videoclip sau pentru a organiza formalitățile lunare, cum ar fi facturile sau controlul contului bancar.

Atunci când avem timp pentru relaxare, computerul ne ajută să comunicăm cu prietenii prin social media și să ascultăm muzică. Chiar și atunci când avem numai un laptop în loc de computer cu unitate, biroul este o piesă de mobilier foarte utilă.

Folosirea potențialului - birou de colț

Se poate întâmpla, ca singurul loc unde putem amplasa biroul să fie colțul camerei. Fără griji, avem birouri de colț foarte stabile, care se pretează perfect în camera de tineret.

Similar cu birourile tradiționale, au polițe și sertar pentru tastatura computerului. În funcție de modelul blatului pentru studiu, cărțile și caietele pot fi puse pe polițe sau în dulăpiorul închis anexat biroului. Avem în ofertă și cuburi suple, pentru depozitarea obiectelor mici.

Rezumat

Un birou bine ales reprezintă o investiție în dezvoltarea copilului nostru și fundamentul muncii eficiente.

Vă propunem birourile noastre, deoarece sunt stabile, astfel copiii se vor putea bucura de ele timp de mai mulți ani. Cu siguranță vor fi pe gustul dvs.

Asigurăm garanție pentru toată mobila noastră.