Best Sellers

Masa de toaleta  (11 produse)
Birou Onosi
în depozit

Birou Onosi

935 lei
5 zile lucratoare
-8%
Birou Heron
în depozit

Birou Heron

419 lei 455 lei
5 zile lucratoare
Mai multe culori
Masa de toaleta Parturela PT104
în depozit

Masa de toaleta Mijano MT104

876 lei
5 zile lucratoare
Mai multe culori
Noutate
Masa de toaleta Tonkor Bej TT104
în depozit

Masa de toaleta Tonkor Bej TT104

805 lei
5 zile lucratoare

Birou și Masa de toaleta Luka

460 lei
10 zile lucratoare

Masa de toaleta Kiang

745 lei
10 zile lucratoare

Masa de toaleta Diva 49

1 535 lei
15 zile lucratoare

Birou Manu MN03 + Priza Manu MN06

1 040 lei
15 zile lucratoare

Masa de toaleta Tonkor TT104

755 lei
20 - 30 zile lucratoare
Mai multe culori
Noutate

Masa de toaleta Tilderi

649 lei
25 - 35 zile lucratoare
-5%

Masa de toaleta Car CR16

371 lei 390 lei
30 - 40 zile lucratoare
Mai multe culori

Masa de toaleta

Măsuța de toaletă ar trebui să devină un element indispensabil în orice dormitor de femeie. Și acest lucru este influențat de câteva motive. Primul dintre aceste este „Zona femeii” - dormitorul este adesea locul, care trebuie împărțit cu partenerul. Și astfel poate să nu fie 100% așa, cum îl visează femeia. Nuanțele de roz, motivele florale și accesoriile strălucitoare cedează locul unor decorațiuni în nuanțe mai neutre, universale. Însă măsuța de toaletă va crea un loc doar pentru femeie, conform imaginației și simțului estetic al acesteia.

În plus, fiecare femeie are comorile sale, care trebuie păstrate sau expuse corespunzător. Printre acestea sunt bineînțeles bijuteriile. Alegând o măsuță de toaletă cu blat lat, poți expune bijuteriile cu ajutorul standurilor sau casetelor speciale pentru bijuterii. Și dacă ai nevoie de un loc suplimentar pentru păstrarea de ex. a produselor cosmetice, merită să alegi un model de măsuță de toaletă, care are sertare sau dulăpioare.

Măsuță de toaletă cu oglindă

E greu să ne imaginăm o măsuță de toaletă fără oglindă. Tocmai oglinda face ca femeia să se poată simți frumoasă și sigură pe sine. Oglinda permite de asemenea realizarea atentă a machiajului, fără să așteptăm să se elibereze baia. Măsuța de toaletă cu oglindă este de asemenea modalitatea perfectă pentru mărirea optică a încăperii și de iluminare a dormitorului.

Și dacă vorbim de iluminare, iată mai jos câteva recomandări, cum putem ilumina măsuța de toaletă cu oglindă. Vor fi utile mai ales în momentul realizării machiajului.

Cum iluminăm măsuța de toaletă cu oglindă

• Ai grijă la iluminarea uniformă a feței, montând două surse de lumină pe ambele părți ale oglinzii, la înălțimea feței persoanei așezate, adică la 110-120 cm față de pardoseală. Distanța optimă dintre becuri este de 75 cm.

• Pune măsuța de toaletă cu fața spre fereastră - lumina zilei se pretează cel mai bine pentru realizarea machiajului.

• Într-o cameră mică poți așeza măsuța de toaletă cu spatele la fereastră, pe peretele opus, astfel încât lumina din fereastră să se reflecte din oglindă.

• Lumina pentru iluminatul oglinzii ar trebui să aibă o temperatură rece cu nuanța zilnică 5000-6500K și un coeficient de redare a nuanțelor Ra de minimum 80%. (Coeficientul de redare a nuanțelor definește gradul de fidelitate cu care percepem culorile. Cu cât este mai ridicat, cu atât nuanțele sunt mai bine redate).

• Alege lămpi cu abajururi din sticlă opacă sau abajururi clare, într-o singură culoare.

• Ar trebui să existe o priză electrică în apropiere, de exemplu pentru un uscător de păr.

Birou cu măsuță de toaletă

Măsuțele moderne de toaletă îndeplinesc frecvent două funcții. Prima dintre acestea este locul pentru realizarea machiajului. În acest scop va fi necesară o oglindă și iluminat corespunzător. Iar cea de-a doua funcție a măsuței de toaletă este să fie „biroul de acasă”, astfel în acest loc îți poți nu doar realiza machiajul, ci și lucra. Biroul cu măsuță de toaletă este o soluție tot mai populară. În această situație, oglinda poate fi ascunsă în blatul biroului sau suspendată deasupra acestuia. Iar bijuteriile și cosmeticele își vor găsi locul în sertare și dulăpioare, iar blatul biroului va fi destinat lucrului zilnic.