Masa de toaleta

Visezi la un spațiu doar pentru tine? Locul unde poți să îți dedici timp doar ție. Masa de toaletă îți permite să îți îndeplinești acest vis! Accesoriul stilat și funcțional sub forma măsuței de toaletă cu oglindă îți va transforma fiecare zi într-una deosebită. Bucură-te de clipa de relaxare!

Masa de toaleta Tilderi

740 lei
  • design modern
  • lipsă mânere
  • spatiu de depozitare
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Birou Razimo

725 lei
  • design modern
  • sertare pe ghidaje cu role
  • placă 16mm
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(19 produse)

Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

Birou Heron

Pret 520 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Onosi

Pret 1.015 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit
Se afiseaza 1-19 din 19 produs(e)

Măsuța de toaletă ar trebui să devină un element indispensabil în orice dormitor de femeie. Și acest lucru este influențat de câteva motive. Primul dintre aceste este „Zona femeii” - dormitorul este adesea locul, care trebuie împărțit cu partenerul. Și astfel poate să nu fie 100% așa, cum îl visează femeia. Nuanțele de roz, motivele florale și accesoriile strălucitoare cedează locul unor decorațiuni în nuanțe mai neutre, universale. Însă măsuța de toaletă va crea un loc doar pentru femeie, conform imaginației și simțului estetic al acesteia.

În plus, fiecare femeie are comorile sale, care trebuie păstrate sau expuse corespunzător. Printre acestea sunt bineînțeles bijuteriile. Alegând o măsuță de toaletă cu blat lat, poți expune bijuteriile cu ajutorul standurilor sau casetelor speciale pentru bijuterii. Și dacă ai nevoie de un loc suplimentar pentru păstrarea de ex. a produselor cosmetice, merită să alegi un model de măsuță de toaletă, care are sertare sau dulăpioare.

Măsuță de toaletă cu oglindă

E greu să ne imaginăm o măsuță de toaletă fără oglindă. Tocmai oglinda face ca femeia să se poată simți frumoasă și sigură pe sine. Oglinda permite de asemenea realizarea atentă a machiajului, fără să așteptăm să se elibereze baia. Măsuța de toaletă cu oglindă este de asemenea modalitatea perfectă pentru mărirea optică a încăperii și de iluminare a dormitorului.

Și dacă vorbim de iluminare, iată mai jos câteva recomandări, cum putem ilumina măsuța de toaletă cu oglindă. Vor fi utile mai ales în momentul realizării machiajului.

Cum iluminăm măsuța de toaletă cu oglindă

• Ai grijă la iluminarea uniformă a feței, montând două surse de lumină pe ambele părți ale oglinzii, la înălțimea feței persoanei așezate, adică la 110-120 cm față de pardoseală. Distanța optimă dintre becuri este de 75 cm.

• Pune măsuța de toaletă cu fața spre fereastră - lumina zilei se pretează cel mai bine pentru realizarea machiajului.

• Într-o cameră mică poți așeza măsuța de toaletă cu spatele la fereastră, pe peretele opus, astfel încât lumina din fereastră să se reflecte din oglindă.

• Lumina pentru iluminatul oglinzii ar trebui să aibă o temperatură rece cu nuanța zilnică 5000-6500K și un coeficient de redare a nuanțelor Ra de minimum 80%. (Coeficientul de redare a nuanțelor definește gradul de fidelitate cu care percepem culorile. Cu cât este mai ridicat, cu atât nuanțele sunt mai bine redate).

• Alege lămpi cu abajururi din sticlă opacă sau abajururi clare, într-o singură culoare.

• Ar trebui să existe o priză electrică în apropiere, de exemplu pentru un uscător de păr.

Birou cu măsuță de toaletă

Măsuțele moderne de toaletă îndeplinesc frecvent două funcții. Prima dintre acestea este locul pentru realizarea machiajului. În acest scop va fi necesară o oglindă și iluminat corespunzător. Iar cea de-a doua funcție a măsuței de toaletă este să fie „biroul de acasă”, astfel în acest loc îți poți nu doar realiza machiajul, ci și lucra. Biroul cu măsuță de toaletă este o soluție tot mai populară. În această situație, oglinda poate fi ascunsă în blatul biroului sau suspendată deasupra acestuia. Iar bijuteriile și cosmeticele își vor găsi locul în sertare și dulăpioare, iar blatul biroului va fi destinat lucrului zilnic.