Biblioteci

Visezi la colțișorul cititorului? Bibliotecile sunt modul ideal de organizare a cărților și expunere a decorațiunilor. Sau poate ești amator de plante și ai vrea să îți expui plantele iubite? Bibliotecile moderne pentru living se integrează excelent în orice interior!

(118 produse)

Se afiseaza 1-48 din 118 produs(e)

Raft Runoya IV

531 lei Pret de baza 625 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -15%
  • în depozit

Raft Runoya V

605 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Raft Potyt

430 lei Pret
★★★★★
★★★★★

Raft Darwa

370 lei Pret
★★★★★
★★★★★

Raft Luca

640 lei Pret de baza 820 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -22%

Raft Tango 120

3.255 lei Pret de baza 4.029 lei Pret
★★★★★
★★★★★
  • -19%
Se afiseaza 1-48 din 118 produs(e)

Mobila atemporală este un ornament frumos, însă și un element practic de design interior. O astfel de piesă de mobilier este raftul.

De fapt, de secole ne ajută să păstrăm și să expunem cărți și bibelouri. Forma lui este atât de simplă și obișnuită, încât cine s-ar fi gândit cât de mult ne poate ajuta și cât de mult poate îmbogăți designul. Doar un raft e o simplă îmbinare de scânduri, iar de multe ori îi uimește pe oameni - cât de frumos poate fi!

Rafturile intră adesea în compoziția seturilor de mobilă sau a mobilelor cu fixare pe perete, însă sunt disponibile și ca element singular, separat al întregului. Rafturile pentru cărți pot fi împărțite în: verticale și suspendate. De obicei se diferențiază prin mărime, greutate și posibilități. Trăsătura distinctivă a rafturilor este reprezentată de polițele numeroase, care formează un întreg coerent. De obicei au formă deschisă - fără ușițe și vitrine. Dacă însă sunt dotate cu ușițe cu geam, se numesc în general vitrine.

Rafturile nu-și pierd niciodată popularitatea, ci dimpotrivă. Aceasta este o piesă de mobilier pentru orice design, furnizându-ne un spațiu suplimentar de depozitare. Se potrivește foarte bine în sufragerie, dormitor, camera copilului și chiar în baie.

Ce raft să alegem? Care va fi cel perfect?

Totul depinde în mare măsură de nevoi și posibilități. Într-o încăpere imensă putem amplasa liniștiți un raft mare, care va ocupa tot peretele liber al camerei. Aceasta este soluția perfectă pentru posesorii unei colecții de cărți care merită expusă, formând astfel micul colț al cititorului. Disponibile pe piață sunt și modele cu două fețe, cu ajutorul cărora poți separa încăperea în două zone diferite de odihnă cu acces la cartea preferată.

Dificil de aranjat, încăperile mici și colțurile pot fi și ele bine administrate cu ajutorul rafturilor și polițelor. În spațiile de obicei nefolosite, cum sunt colțurile camerei, se pretează perfect rafturile de colț. Nu ocupă mult loc, iar efectul final este uimitor!

După cum poți vedea, totul depinde de spațiul disponibil și de preferințe. Pentru noi alegerea e simplă, acum e rândul tău!