`

Mobilier de tineret și copii

Mobila de dormitor pentru tineret asigură nu doar confortul pentru dormit, învățare și depozitare, ci și un spațiu, care să susțină dezvoltarea și creativitatea. Vei găsi aici paturi, birouri, dulapuri, rafturi, comode etc. Creează un spațiu prietenos pentru copilul tău cu mobila pentru copii.

(65 produse)

Se afiseaza 1-48 din 65 produs(e)

Mobila Petito XV

Pret 3.641 lei Pret de baza 4.045 lei
★★★★★
★★★★★
  • -10%

Mobila Petito XVI

Pret 2.831 lei Pret de baza 3.145 lei
★★★★★
★★★★★
  • -10%
Se afiseaza 1-48 din 65 produs(e)

Mobila pentru copii și tineret este o categorie care trebuie să îndeplinească numeroase criterii. Mobila pentru camera copilului tău, pe lângă caracteristicile de bază, acelea de a fi funcțională și încăpătoare, ar trebui să se distingă prin forme și culori interesante, care vor fi pe placul oricărui copil sau adolescent.

În oferta noastră veți găsi seturi de mobilă cu paturi supraetajate, care, spre deosebire de paturile simple mai vechi, au polițe, dulăpioare și chiar scărițe separate. Astfel, îmbină funcționalitatea și designul modern.


Mobila pentru tineret din oferta noastră se adaptează perfect diverselor dimensiuni ale încăperilor. În componența mobilei pentru copii și tineret se află paturi, dulapuri, comode, precum și birouri.

Satisfac și nevoia de odihnă, cât și pe cea de studiu. Oferta noastră de mobilier are o calitate ridicată a execuției și prezintă grija pentru fiecare detaliu.

Seturile de mobilă includ multe dulapuri, polițe și alte locuri, datorită cărora, fiecare obiect din camera copilului sau a adolescentului își va găsi locul.

Acestea îți vor permite să-i creezi copilului locul confortabil perfect pentru odihnă și studiu. Biroul din componența seturilor va face ca adolescentul să aibă creat locul ideal pentru studiu.