`

Pantofare

(35 produse)

Se afiseaza 1-35 din 35 produs(e)

Pantofar Patty SNB

Pret 1.031 lei Pret de baza 1.085 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-35 din 35 produs(e)

Aspectul elegant al intrării în casă este asigurat de Pantofare. Acest mobilier practic și totodată frumos va fi elementul necesar al amenajării holului. Vor fi deosebit de utile atât într-un hol de bloc mic și strâmt, cât și într-un vestibul generos de casă. Sarcina principală a acestora este facilitarea schimbului de încălțăminte înainte de ieșirea și după intrarea în casă. Folosindu-ne de spațiul oferit de pantofarele moderne, vom găsi aici loc generos pentru depozitarea pantofilor cu toc, a papucilor și tenișilor.

Pantofar alb, negru sau în culori energizante!

Hitul intrărilor mici și înguste este constituit de pantofarele albe. Proprietățile iluminatoare ale acestei culori vor influența pozitiv optica încăperii. Vor îmbunătăți proporțiile vizuale, reglând impresia de spațiu strâmt și aglomerat.

O opțiune la fel de căutată pentru dotarea holului este pantofarul negru. Nuanța intensă a mobilei se combină minunat cu amenajrea loft. De caracterul său chic se bucură și amenajările industriale și moderne.

Înviorarea unei amenajări terne poate fi realizată cu variante în culori de designer. Un exemplu excelent al acestui tip de opțiune sunt pantofarele cu panouri tapițate. Panourile incluse în set sunt învelite cu țesătură – putem selecta culoarea acesteia din paleta largă de posibilități. Vor găsi aici ceva pentru ei și fanii stilului clasic, precum și cei care preferă notele glamour.

Pantofare funcționale cu șezut

Un element practic al amenajării intrării casei este pantofarul cu șezut. Spațiul moale de ședere ne invită să ne așezăm pentru a ne schimba încălțămintea. Această piesă de mobilier este o combinație de pantofar și puf cu beneficiul că ocupă cu jumătate mai puțin spațiu. Este soluția perfectă pentru familiile cu copii, seniori și persoanele care vor să își simplifice viața zilnică. Pantofarul cu șezut deosebit de funcțional face ca holul să devină o oază de confort și ordine.

Cum să adaptăm un pantofar la casa noastră?

Pantofarul bine adaptat spațiului este compact și totodată practic. Mobila potrivită pentru nevoile familiei noastre este cea care ne oferă spațiul de depozitare adaptat așteptărilor noastre. În cazul familiilor numeroase, se pretează excelent pantofarul mare. Cele mai mari din modelele disponibile sunt dotate adesea cu șezut, cuier pentru geci și panouri decorative de perete.

Alegând dotările pentru o încăpere de dimensiuni reduse, să mergem spre un pantofar mic. Această piesă de mobilier mică, dar funcțională, asigură spațiu pentru câteva perechi de încălțăminte. Avantajul său este că îl putem așeza oriunde, datorită dimensiunilor sale compacte.

Pe această listă a pieselor de mobilier dedicate pentru depozitarea pantofilor se află și pantofarul înalt. Această soluție îngustă, însă spațioasă, este una dintre cele alese frecvent atât în case, cât și pentru apartamente. Mobilierul proiectat cu atenție facilitează amenajarea unui spațiu limitat. Structura suplă a acesteia permite economisirea de spațiu prețios.