Mobilier

În oferta noastră vei găsi Mobilier pentru orice încăpere. Propuneri stilate și elegante pentru orice buzunar. Gamă largă de modele pentru living, baie, dormitor sau hol. Poți amenaja fără probleme și camera de tineret. Compune o amenajare ușor, rapid și cu mobilă ieftină.

(503 produse)

Se afiseaza 1-48 din 503 produs(e)

Masuta Elsie

Pret 505 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Dulap Lily D4

Pret 2.110 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Canapea Don

Pret 1.705 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Dulap Dasto VI

Pret 2.580 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Heron

Pret 543 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Dulap Bar III

Pret 2.005 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Razimo

Pret 725 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Masuta Komoso

Pret 435 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Birou Deborah

Pret 570 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Dulap Rouen I

Pret 2.050 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Dulap Bar V

Pret 1.965 lei
★★★★★
★★★★★
 • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 503 produs(e)

De-a lungul timpului, au apărut tipuri de mobilă, al căror stil se încadra în tendințele momentului respectiv, conform dorințelor monarhilor, proiectanților și purta nume legate de epocile sale. Mobila a trecut prin numeroase metamorfoze, în funcție de epocă, monarhi, proiectanți sau moda momentului. Istoria mobilei reprezintă un subiect vast, însă clasificarea cea mai practică și totuși neschimbată se face conform funcției utilitare.

Mobilă - istoric

Atunci când alegem să ne mobilăm casa, trebuie să ne gândim ce rol urmează să îndeplinească mobila respectivă, dacă va fi o funcție de reprezentare, de lucru, de depozitare sau de relaxare. Datorită acestui lucru, știm ce formă ar trebui să aibă.

 • printre mobilele cu funcție reprezentativă includem măsuțele, etajerele, rafturile și polițele, pe care așezăm cărți, mărunțișuri decorative,
 • mobila, care ne servește în timpul activităților zilnice înseamnă birouri, mese, fotolii, scaune, măsuțe de toaletă. Este important ca mobila să fie aleasă corespunzător pentru utilizator, pentru a crea un spațiu confortabil pentru muncă sau studiu,
 • o dotare indispensabilă pentru bucătărie, cameră sau baie înseamnă diverse tipuri de dulăpioare, comode, vitrine, care au rol de depozitare a hainelor, echipamentelor sau vaselor. Ar trebui să fie încăpătoare și adaptate nevoilor noastre,
 • mobila cu rol de relaxare înseamnă de obicei mobilă tapițată printre care canapele, canapele sofa, colțare extensibile, fotolii sau paturi. Un accent deosebit în proiectare se pune pe ergonomie, estetică și confort ridicat,
 • mobila multifuncțională precum mobilierul cu montare pe perete sau paturile verticale este foarte practică în încăperile mici, îmbinând cu succes mai multe opțiuni.

Mobilă - curiozități

Având în vedere forma universală și zilnică de exploatare a caselor sau apartamentelor noastre, rareori ne dăm seama cât de multe piese de mobilier au trecut testul veacurilor și în ce mod au rămas în analele istoriei, devenind inspirație pentru cărți sau filme. Iată câteva piese de mobilier fascinante și poveștile lor:

 • Resolute Desk - biroul președintelui Statelor Unite, aflat în Cabinetul Oval din Casa Albă, în Washington. Este o mobilă de 160 kg, realizată din nimic altceva decât lemnul vasului britanic „Resolute”, care a lovit un iceberg în timpul expediției lui Sir John Franklin, la jumătatea secolului al XIX-lea. Acest birou a fost dăruit președintelui american de regina Victoria. Acesta i-a inspirat pe creatorii filmului ”National Treasure” să creeze o poveste fascinantă.
 • Scaunul Thonet - scaunul tuturor scaunelor - cea mai cumpărată piesă de mobilier din toate timpurile. Se spune că Michael Thonet a lucrat la proporțiile corespunzătoare ale scaunului nr. 14 timp de 17 ani. Scaunul Thonet costa practic cât o sticlă de vin, devenind recunoscut, indiferent de statutul social. Utilizatorii credincioși afirmă că scaunul este cu atât mai confortabil, cu cât este mai vechi.
 • masa rotundă - probabil cea mai faimoasă masă în istoria literaturii și simbolul unor schimbări importante în Polonia. Masa rotundă a fost realizată în Atelierul Mobilierului Artistic din Henrykow, lângă Varșovia. Tâmplarii știau că lucrează la o comandă istorică, iar opera lor va fi parte din discuțiile faimoase ale mesei rotunde din 1989.

Mobila reprezintă o parte importantă a vieții noastre

Mobila Mobila reprezintă o parte importantă a mediului nostru, care ar trebui să fie practică și estetică, ar trebui să bucure ochiul și să ne facă să ne simțim bine la noi acasă. Oferta noastră diversificată include mobilă pentru toate încăperile, astfel puteți economisi timp și bani. În plus, mobila este creată cu grijă pentru detalii, atât în timpul producției, cât și în timpul transportului la client.