Subcategorii

Scaune

Cufundă-te în confort și lux, când te așezi pe scaunele moderne. Treci la nivelul superior al experiențelor de ședere, care îți va transforma interiorul și îi va conferi un farmec unic. În ofertă vei găsi o gamă largă, de la scaune tapitate, până la tradiționale. Îndrăgostește-te de confortul lor!

(115 produse)

Se afiseaza 1-48 din 115 produs(e)

Scaune Lekoz

Pret 451 lei Pret de baza 475 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • Nou

Scaune K430

Pret 430 lei
★★★★★
★★★★★
  • Nou
Se afiseaza 1-48 din 115 produs(e)

Sala de masă și bucătăria sunt unele din cele mai importante locuri din casa ta. Aici planifici, îți petreci timpul cu familia și prietenii, îți sărbătorești succesele. Rolul întâlnirilor cu alții la masă în viața noastră este unul deosebit. Petrecând o parte atât de importantă a zilei la masă, nu se poate să nu acordăm atenție scaunelor. Scaunele incomode sau prost alese pot să ne facă să vrem să nu petrecem mai mult timp. Adaptate perfect vor face oaspeții să își amintească cu plăcere clipele petrecute cu voi. Și avem ce să alegem! Putem alege din proiecte îndrăznețe și modele clasice. Și dacă ar fi să dăm crezare zicalei „arta se ascunde în detalii” nu putem să nu acordăm atenție alegerii acestor elemente.

Chiar și proiectanții mondiali proiectează modele tot mai îndrăznețe de scaune, care devin apoi pentru noi inspirație pentru amenajarea interioarelor. Cine nu cunoaște vedeta scaunelor, scaunul îndoit nr. 14 Thonet, cunoscut și ca „scaunul tuturor scaunelor”? Care dintre femei nu visează la modelul transparent Louis Ghost lângă măsuța lor albă de toaletă? Scaunele și mesele atrag prin stilul lor avangardist, clasicul timid sau nota provensală delicată.

Ce stil de scaune pentru bucătărie? Clasic sau industrial sau poate provensal?

E adevărat că și cel mai frumos scaun de bucătărie nu își va îndeplini destinația dacă nu va fi ergonomic și funcțional.
La alegerea scaunelor pentru masa de bucătărie merită să luăm în considerare locul deținut. Fiecare mesean ar trebui să aibă 60 de cm de spațiu. O chestiune deosebit de importantă este materialul din care este fabricat scaunul. În bucătărie acestea sunt expuse petelor frecvente, așa că cel mai bine se pretează învelișurile din piele ecologică, deoarece pot fi curățate ușor. Punând accentul în principal pe confort, sunt obligatorii șezuturile și spătarele moi, tapițate, așa cum este scaunul nostru JK63 în stil glamour.

Pentru a aduce un strop de originalitate interiorului, demnă de atenție va fi poziția modernă din catalogul nostru scaunul în stil scandinav Betty. Incredibil de confortabil și durabil, iar multitudinea de culori va fi inspirația principală în amenajarea interiorului. Scaunele masive cu spătare foarte înalte vor încărca o încăpere mică. Având în vedere acest lucru, ne putem concentra pe amenajarea bucătăriei, alegând modele mai ergonomice. Scaunele din lemn cu piele ecologică au un caracter universal. De aceea și aici avem o gamă largă. În bucătăria în stil provensal există o atmosferă romatică, având un farmec franțuzesc. Domină nuanțele deschise, iar mobila albă cu elemente decorative reprezintă trăsătura specifică a acestui motiv, așa cum se vede pe exemplul scaunului JK66. Dacă însă mizăm pe universalitate, merită să acordăm atenție scaunului clasic și atemporal Figaro V, care este ușor, solid și perfect profilat. Va fi un supliment cu gust pentru orice încăpere.

Scaun pentru sala de mese - mai puțin înseamnă mai mult!

Sala de mese este adeseori un compromis între sufragerie și bucătărie. De obicei, aici domnește minimalismul, unde adesea mobila de bază este reprezentată de masă și scaune. Aici ne putem permite să avem mai multe posibilități prin prisma învelitorilor, deoarece sala de mese îndeplinește adesea funcția de reprezentare, iar mesele zilnice sunt consumate mai mult în bucătărie. Aici avem mai mult loc, așa că putem chiar să ne gândim la un scaun cu cotiere, așa cum este Scaunul pentru sala de mese JK27, care este creat pentru sărbătorirea îndelungată, demonstrând că scaunul poate fi la fel de confortabil ca o canapea sau ca un colțar tapițat.

Dacă suntem în căutarea unei atmosfere din altă epocă, avem la dispoziție stilul Ludovic, așa cum este de exemplu scaunul JK76, care se caracterizează prin bogăția ornamentelor, iar materialul ales cu grijă în modele bogate subliniază perfect stilul acestuia, iar încăperea prinde un aer regesc. Dacă pentru dvs. este important un model atemporal și universal, merită să vă uitați la scaunul popular JK42A, cunoscut prin lipsa tapițeriei pe spătar și din „ferestrele” caracteristice care se potrivesc interioarelor tradiționale și moderne.

Așa cum se vede, elementele mici pot avea un impact major asupra caracterului interiorului, unde uneori este suficientă o schimbare a mesei sau a scaunelor, iar încăperea se poate schimba complet. În magazinul nostru vă oferim o imagine de ansamblu a scaunelor, având grijă în mare măsură de calitatea modelelor noastre, oferim modele din lemn de fag, cunoscut pentru duritatea și rezistența sa la fisurare, ce permite utilizarea scaunului timp de mai mulți ani. Oferta largă de țesături și culori permite o configurare liberă.
Avem speranța că vă vom inspira să creați un loc unic de întâlnire cu familia și prietenii.