`

Scaune bar

(7 produse)

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Scaunele de bar – cândva întâlnite doar în baruri, astăzi reprezintă mobilă modernă și de efect deosebit, fiind tot mai des întâlnite și în casele private. Scaunele de bar sunt asociate nu fără motiv cu amenajarea bucătăriei. E greu să ne mai imaginăm amenajările actuale ale bucătăriilor sau sălilor de masă fără scaunele de bar stilate și adaptate prin prisma stilului scaunelor de bar așezate lângă insula de bucătărie sau lângă bar.

Această mobilă se regăsește perfect în acest spațiu, reprezentând un loc comod de ședere. Înlocuiesc perfect scaunele tradiționale, încântând locatarii și musafirii.

Prin ce se caracterizează scaunele de bar?

Se diferențiază prin dimensiuni, culoare, formă, stil și materialul din care au fost fabricate. Toate aceste elemente influențează efectul final al amenajării.
Scaunele de bar nu sunt nimic altceva decât scaune
, amplasate pe picioare înalte – considerabil mai înalte decât cele tradiționalele scaune de bucătărie. Șezutul înălțat ne permite să ne așezăm într-un mod foarte comod și rapid lângă insula de bucătărie sau bar.

Cum alegem modelul corespunzător?

În primul rând acordă atenție înălțimii scaunului de bar. Pentru a evita situațiile stresante, măsoară exact distanța blatului de la pardoseală, în locul unde dorești să amplasezi această mobilă.
Dacă vrei să te așezi liber lângă insula de bucătărie, alege un scaun de bar cu cca. 30-40 cm mai jos decât blatul. Scaunele de bar ar trebui să aibă nu doar înălțimea adaptată pentru blat, ci și dimensiunile și formele șezutului corespunzătoare. Totul pentru a ne putea așeza liber și confortabil pe acesta.
Când alegem un scaun de bar pentru bucătărie, living sau sala de masă, trebuie neapărat să acordăm atenție aspectului, calității și confortului acestuia.