`

Panouri tapițate

(13 produse)

Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)
Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

Panourile tapițate sunt decorațiuni deosebite, reușind să înfrumusețeze interioarele caselor noastre. Formele lor moi fac încăperile să devină mai calde și să aibă o atmosferă familiară. Chiar și o amenajare brută devine prietenoasă și primește un aer cald.

Panourile tapițate moderne pentru perete sunt ușor de montat, astfel putem într-un timp scurt, să schimbăm complet aspectul interiorului. Țesătura învelitoare de calitate ridicată le face să fie ușor de păstrat curate. Materialul va fi de asemenea o bază coloristică interesantă, care ne va ajuta să creăm amenajări diversificate.

La MIRJAN24 am pregătit pentru tine panouri tapițate pentru perete în diverse forme și mărimi. Acestea permit formarea unor modele interesante care să fie un element decorativ al peretelui. De la detaliile mici, până la pereții tapițați.

 

Panouri de perete de designer în living

Printre avantajele deținerii panourilor tapițate în living se numără mai ales îmbunătățirea acusticii încăperii. Având în vedere construcția și densitatea optimă, țesăturile absorb sunetele, reducând totodată nivelul de zgomot din interior. Printre beneficiile care se pot observa imediat se numără și reducerea ecoului.

Pereții moi” cresc de asemenea siguranța copiilor care se joacă în living. Datorită acestei caracteristici, acestea sunt adesea folosite pentru a decora camerele amenajate pentru cei mai tineri membri ai familiilor noastre.

 

Panouri tapițate în hol

Panourile tapițate pentru perete din oferta noastră se pretează excelent în hol. Ca fundal pentru pantofarul cu șezut, fiind un spătar moale în timpul schimbării pantofilor. Pe de altă parte, fixate pe unul dintre pereții rămași vor decora spațiul care întâmpină oaspeții.

Panourile tapițate reprezintă soluția dedicată spațiilor expuse la murdărire. Printre acestea se numără holul de la intrare și holul lung. Pe de altă parte, de proprietățile lor de a încălzi interiorul beneficiază spațiile de la mezanin și spațiile publice.

 

Panouri tapițate în dormitor

Panourile moi de perete și-au găsit utilizarea în special în dormitor. Înlocuind spătarul patului, se întind adesea pe tot peretele. Reprezintă atunci și o decorațiune chic a zonei noastre zilnice de somn. Și panourile în versiune mai mică sunt și ele de mare efect. Fixate de perete ușor mai larg decât suprafața de dormit a patului.

Unde puteți cumpăra panouri tapițate?

Panourile tapițate decorative pentru perete pot fi cumpărate în magazinul MIRJAN24 - gamă largă de culori și dimensiuni moderne. Cumpără în siguranță, fără să ieși din casă.