`

Pantofare

(35 produse)

Se afiseaza 1-35 din 35 produs(e)

Pantofar Patty SNB

Pret 1.031 lei Pret de baza 1.085 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-35 din 35 produs(e)

Amenajarea holului este o provocare mare, deoarece holul joacă două funcții principale - utilitară și reprezentativă. Pentru ca oaspeții noștri să fie întâmpinați de un interior spațios și modern, ar trebui să avem grijă de fiecare detaliu. Pe o suprafață mică, adesea îngustă și întunecată trebuie să poziționăm inteligent mobila și accesoriile cu diferite funcții. Cea mai practică și totodată funcțională modalitate de depozitare în hol este un pantofar încăpător, care nu doar că va bucura ochii cu un design modern, ci va și putea depozita cu succes toți pantofii.

Propuneri moderne pentru hol

Garderoba modernă se diferențiază prin fronturi netede, culori unitare și execuție atentă din materiale rezistente la umezeală, murdărire și abraziuni.

În prezent, pe piața de interioare fac furori pantofarele înalte și suple. Această mobilă nu aduce doar ordinea în interiorul casei tale, ci și se adaptează cu ușurință amenajării. La polul opus al designului - pantofarul jos. Un corp mic și suplu cu picioare geometrice va aduce o notă fantezistă interiorului, conferindu-i un aer proaspăt, modern. Dimensiunile reduse al pantofarului compact face ca holul să devină optic mai ușor.

Pantofarele moderne sunt disponibile într-o gamă largă de culori, ce va înfrumuseța și cel mai minimalist interior. Diversitatea formelor și dimensiunilor te va ajuta să le potrivești perfect pentru amenajarea ta. Pantofarul astfel gândit se pretează pentru depozitarea pantofilor sport, precum și a pantofilor eleganți cu toc.

Ceva mai mult decât un dulăpior obișnuit

În cazul încăperilor mini, o idee interesantă pentru economisirea spațiului este pantofarul cu banchetă. Soluția perfectă pentru o cameră mică! Datorită combinării inteligente a funcției pantofarului clasic și a unei banchete moi vei câștiga nu doar spațiu suplimentar, ci și garanția că pantofii vor fi mereu în ordine. Într-un pantofar bine gândit vom găsi spațiu și pentru accesoriile de curățare a pantofilor, de aceea avem pentru tine și o propunere pentru un pantofar cu un spațiu suplimentar de depozitare pentru obiectele necesare în hol.