`

Banchete hol

(4 produse)

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Dacă ai în plan o nouă amenajare a antecamerei, holului sau garderobei, ia neapărat în considerare o banchetă în proiectul de amenajare. Banchetele pentru hol reprezintă o soluție practică și estetică. Cu ajutorul acesteia, vei câștiga un spațiu confortabil pentru încălțare sau descălțare. Se pretează perfect în cazul copiilor mici, pe care îi poți așeza pe banchetă și le poți pune ușor pantofii. Se pretează excelent și pentru persoanele în vârstă, cărora le este mai greu să se aplece.

În plus, bancheta pentru hol poate îndeplini funcția unei polițe practice, pe care poți lăsa geanta, când te grăbești. Se pretează perfect și pe coridor, pentru a umple spațiul gol. Modelele actuale oferă stiluri foarte diferite, ce facilitează integrarea lor în amenajarea de interior aleasă.

Banchetă tapițată

Printre cele mai populare banchete pentru hol se numără banchetele tapițate. Sunt disponibile în variantă modernă, caracterizată prin forma simplă. Structura lor are un cadru metalic, iar învelitorile tapițate nu au ornamente suplimentare. Cauți o banchetă pentru hol în stil industrial sau loft? Alege modelul, al cărui cadru este negru sau gri. Iar pentru interioarele în stil scandinav și retro, alege un model cu picioare înalte, din lemn, în stil minimalist.

Se bucură de asemenea de multă popularitate banchetele inspirate de stilul glamour.

Contrar modelelor menționate anterior, acestea au tapițeria foarte ornată: cu matlasare și nasturi strălucitori. Iar picioarele trimit către stilul Ludovic. Acest tip de banchetă se integrează excelent cu culori intense, care subliniază stilul mobilei.

La achiziția banchetei tapițate, merită să acordăm atenție și specificației țesăturii. Alege una, care să ofere rezistență crescută la abraziune.

Banchetă cu compartiment

Bancheta cu compartiment este alegerea perfectă pentru încăperile mici, în care lipsește spațiul pentru dulapuri suplimentare. Acest tip de mobilă poate asigura spațiul de depozitare pentru micile accesorii: căciuli, fulare și mănuși, iar în unele cazuri oferă chiar și pantofar. În funcție de model, compartimentul poate avea formă de sertar, dulăpior situat sub șezut, deschis de sus sau din față precum dulăpiorul tip bar.