Set canapele

Visezi la relaxare în liniștea casei tale? Setul de canapele este propunerea perfectă pentru cei care apreciază confortul, stilul și funcționalitatea. Bucură-te de caracteristicile moi și confortabile ale canapelelor moderne tapițate și ale fotoliilor. Petrece timp relaxat alături de cei dragi!

(30 produse)

Se afiseaza 1-30 din 30 produs(e)
Se afiseaza 1-30 din 30 produs(e)

Seturile pentru relaxare reprezintă propunerea perfectă pentru orice tip de interioare, în special pentru cele cu suprafață mare. Se potrivesc perfect în birouri sau firme. Creează o suprafață utilitară mare, permițând odihna confortabilă a întregii familii, precum și primirea oaspeților. În oferta magazinului nostru sunt  seturi pentru relaxare în stil clasic, modern, precum și în stil vintage.

Fiecare găsește ceva potrivit pentru nevoile sale. Avem seturi pentru relaxare, compuse din două canapele și un fotoliu, precum și seturi cu o canapea și două fotolii. Produsele oferite de noi există în dimensiuni mari și mici, datorită cărora pot fi potrivite perfect interioarelor de diferite mărimi. În combinație cu măsuța pot crea un loc confortabil pentru relaxarea zilnică. Se pretează de minune ca loc de așteptare a clienților în orice birou

Finisajul din piele ecologică, picioarele cromate, modelul floral sau nuanțele delicate și forma clasică - fiecare găsește ceva pentru sine.

Oferim o gamă largă de mobilă de relaxare modernă la prețuri mici!