Comoda TV

Mod funcțional și stilat pentru depozitarea echipamentului electronic. Cu ajutorul comodei TV livingul tău va dobândi o atmosferă și un stil unic. Designul deosebit și numeroasele soluții practice îi vor încânta cu siguranță pe toți! Găsește comoda TV ideală pentru livingul tău!

Comoda TV Bralani 150 BR04

509 lei
 • stil modern
 • lipsa manere
 • spatiu de depozitare
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Comoda TV Bekas

465 lei
 • lipsa manere
 • deschise prin sistemul "PUSH TO OPEN"
 • spatiu de depozitare
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(232 produse)

Se afiseaza 1-48 din 232 produs(e)

Comoda TV Brimono 160

Pret 1.254 lei Pret de baza 1.320 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%
 • în depozit

Comoda TV Deziko

Pret 1.075 lei Pret de baza 1.483 lei
★★★★★
★★★★★
 • -28%
 • în depozit

Comoda TV Purtiko

Pret 375 lei Pret de baza 480 lei
★★★★★
★★★★★
 • -22%
 • în depozit

Comoda TV Tardei 120

Pret 527 lei Pret de baza 555 lei
★★★★★
★★★★★
 • -5%
 • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 232 produs(e)

Alternativa pentru tradiționala sală de cinema sunt micile săli amenajate la noi acasă. Filmul în liniștea casei ne va ajuta să petrecem o seară plăcută, în familie.

Avantajul proiectării filmului acasă este confortul deplin în timpul vizionării, deoarece cinematograful secolului XXI este compus dintr-un ecran mare, o canapea comodă, un set de boxe și o comodă TV încăpătoare, în care putem așeza decodorul și alte echipamente necesare.

Măsuța pentru televizor va înlesni păstrarea ordinii în jurul echipamentelor electronice și va stăpâni eterna încurcătură de cabluri și dezordinea omniprezentă de pe blat.

Mai demult, locul unde stătea ecranul era ușor diferit. Juca adesea rolul unui suport, de multe ori fiind parte dintr-o piesă de mobilier mare și masivă, care ocupa aproape tot peretele camerei. Cu timpul, tehnologiile inovatoare au subliniat nevoia unei ordini mai bune.

Azi, dulapurile moderne pentru televizor concentrează asupra lor o atenție deosebită. Au dimensiuni reduse, sunt practice și cât de încăpătoare! Datorită lor, sufrageria ta va fi mereu pregătită pentru vizionarea unui film de top. Va deveni mândria tuturor locatarilor, iar încurcătura de cabluri va fi deja istorie.

Dulapurile noastre TV sunt disponibile în diverse variante de culoare, precum și în numeroase dimensiuni și stiluri. Te interesează un dulap alb lucios? Poate ceva mai clasic, de culoarea lemnului? Dulapurile noastre pentru TV se potrivesc multor stiluri de aranjare!

Atât pentru interioarele amenajate în stil modern, glamour, cât și în stil scandinav.

Stil modern

Fronturile lucioase subliniază aranjamentul modern al interioarelor, iar corpurile de iluminat LED în locurile strategice ale dulăpioarelor vor transporta locatarul într-o lume de neuitat.

Varianta deschiderii ușoare, cu ajutorul atingerii și funcției „push to open” completează soluțiile inovatoare pe măsura secolului XXI. Este suficient să apăsăm ușor, iar dulapul se deschide, dezvăluind un interior încăpător.
Rafturile suplimentare vor ajuta la plasarea telecomenzilor și a gadgeturilor TV într-un singur loc. Dulapurile suspendate sunt la fel de practice. Este ușor să păstrăm curățenia sub ele, sunt ușoare și au un design deosebit. Dau interiorului „efectul wow”.

Stil scandinav

Nu fără motiv se bucură de un interes mare. Este atemporal și universal. În plus, mărește optic încăperea.

De aceea, comoda pentru TV în stil scandinav este foarte minimalistă și nu ocupă mult loc. Are elemente fabricate în culoarea lemnului și alb. Dotate cu polițe încăpătoare și dulăpioare, pe care va încăpea tot echipamentul tău TV. Amplasată pe picioare înalte, din lemn, fiind o caracteristică a stilului, conferă căldură și confort interiorului în spiritul aranjamentelor nordice.

Gama noastră largă de dulăpioare TV reprezintă garanția unui aranjament reușit, perfect. Prețul redus, cea mai bună calitate și serviciile profesioniste - mizează pe MIRJAN24 și bucură-te de un interior frumos în orice stil!