`

Vitrine

Vitrinele sunt mobile elegante și funcționale, care ajută la expunerea și depozitarea obiectelor decorative, a colecțiilor valoroase sau a cărților. Vitrina este accesoriul perfect pentru living. Alege modelul potrivit pentru interiorul tău!

(122 produse)

Se afiseaza 1-48 din 122 produs(e)

Vitrina Brulpin 1D3SZ

Pret 1.480 lei Pret de baza 1.895 lei
★★★★★
★★★★★
  • -22%
  • în depozit

Vitrina Motez

Pret 585 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
  • -24%
  • în depozit

Vitrina Wilent 2D

Pret 1.696 lei Pret de baza 1.785 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 122 produs(e)

Vitrinele sunt piese de mobilier care au numeroase funcții practice în încăpere, dar reprezintă și o decorațiune perfectă și devin ajutorul casei.
Ele expun perfect elementele decorative aflate în interiorul lor. Sunt și locul perfect pentru depozitarea tacâmurilor sau amintirilor de familie.

Cum arată vitrina ideală?

O trăsătură caracteristică pentru aproape orice vitrină este reprezentată de fronturile de sticlă. Ele protejează conținutul vitrinei de praf sau deteriorare. Fronturile de sticlă conferă întregului un design interesant, care se potrivește oricărui stil.

Avem ce să alegem!

În prezent avem în ofertă nu doar vitrine clasice, ci și modele, care se pretează perfect cu amenajările scandinave sau moderne. Totul pentru a putea să alegi vitrina potrivită pentru interiorul tău!

Vitrină în stil scandinav

Vitrina fabricată în stil scandinav este o mobilă deosebit de atractivă și atemporală. Aspectul acesteia este apreciat nu doar de amatorii amenajărilor funcționale, ci și de persoanele care apreciază simplitatea și căldura în interioare.
Trăsătura caracteristică a acestora sunt picioarele înalte, care fac ca interiorul să devină ușor, mărit optic și funcțional! Picioarele înalte nu doar facilitează curățenia, ci conferă mobilei un caracter deosebit.
Vitrinele scandinave conferă încăperii un caracter cald, asigurându-le locatarilor o stare bună de spirit în fiecare zi.

Vitrine moderne de cameră

Această mobilă a fost creată pentru persoanele, care urmează trendurile actuale. Vitrinele moderne au linii simple, forme minimaliste și culori bogate, fiind potrivite pentru orice amenajare modernă.
Adeseori, vitrinele moderne au fronturi lucioase, care măresc optic și iluminează spațiul,