Comoda TV 180 Zigo

EAN-13:

522 lei

561 lei

-7%

Cumpără în rate acum de la 87 lei pe lună

Selecteaza culoarea:
5 zile lucratoare
Vezi costurile de livrare
Livrare disponibilă de la 99 lei

scădea adăuga

Mai multe detalii

Dulapul TV 180 Zigo este un dulap TV modern printre altele datorită faptului că este destinat suspendării pe perete, așadar nu are picioare ca în cazul clasicelor dulăpioare TV. Corpul a fost fabricat din placă laminată în finisaj mat, iar fronturile din MDF cu finisaj foarte lucios, formând astfel un întreg foarte frumos. Dulapul cu deschidere de jos este o soluție practică. Suplimentar am dotat dulapul TV 180 Zigo cu tehnologia "push to open" care facilitează funcționarea zilnică.

Dimensiuni:

  • latime: 180 cm,
  • inaltime: 30 cm,
  • adancime: 40 cm


Culori: culorile disponibile sunt prezentate mai sus


Detalii produs:

  • corp - placi laminate in mat,
  • front: MDF lucios intens (wotan - placi laminate in mat),
  • comoda TV cu deschidere in jos,
  • deschidere cu sistemul ”Push to open”,


Garantie:
24 luni

Latime180
Inaltime30
Adancime40
Tip de dulapdulap suspendat
SertarNu
Iluminat LEDfără corpuri de iluminat
FinisajLucios

Livrare sigură

Livrăm marfa cu transport propriu, specializat, astfel ai siguranța că mobila ajunge rapid și nedeteriorată. Șoferii noștri nu au obligația de a urca mobila la etaj, de aceea e nevoie să organizați o persoană care să vă ajute cu urcarea mărfii.

Producător direct de 29 de ani

Când mobilezi casa / apartamentul / grădina cu Mirjan24, alegi experiență și implicare de 29 de ani – mobilă direct de la producător. În fiecare zi, peste 300 de angajați au grijă de pregătirea eficientă și în timp util a comenzilor tale.

de luni garanție

Producem noi înșine mobila, astfel avem siguranța celei mai bune calități și a grijii pentru fiecare detaliu. Departamentul nostru de calitate, prin normele sale riguroase, se asigură că tu și cei dragi ție veți folosi mobila ani de zile. Însă pentru orice eventualitate, îți oferim ani de garanție. Dacă ai descoperit un defect la produsul cumpărat, ne obligăm să îl reparăm sau să îl înlocuim cu unul nou.

14 zile pentru retur

Îți place produsul nostru, însă nu ești sigur dacă celelalte piese de mobilier și culoarea acestuia se vor potrivi perfect? Sau poate ai cumpărat deja mobilă nouă, însă între timp conceptul interiorului s-a schimbat la 180 de grade? Nu-ți face griji, deoarece la Mirjan24 oferim cumpărături online fără riscuri. La noi ai 14 zile pentru retur produsului cumpărat.

Discount pentru noi achiziții 5%

Sunt multe motive să revii la noi. Unul dintre ele este discountul de 5%, pe care îl vei primi pentru cumpărăturile următoare la Mirjan24. Îți mulțumim pentru încrederea în noi, odată cu livrarea mobilei vei primi un voucher cadou pentru noi achiziții reușite în magazinul nostru.

Discount pentru newsletter 3%

Prin înscrierea la newsletterul nostru, ai garanția că nu vei pierde promoțiile actuale și cele mai noi sugestii din fascinantul univers al designului interior. Newsletterul este cadoul nostru pentru tine. Înscrie-te chiar astăzi, iar primul cadou va fi un voucher cadou 3%, valabil 3 luni. Ești gata pentru multe surprize?

Nu schimbăm dimensiunile mobilei

Produsele oferite sunt disponibile numai în dimensiunile furnizate pe fișa produsului, nu există posibilitatea schimbării dimensiunii.

Recenzii

5.00

Numărul de comentarii: 3

Lia Stancu 2021-07-08

Totul in cea mai buna ordine, recomand cu incredere si sigur voi mai cumpara de aici.

Codruța Nicolae 2021-01-21

Servicii perfecte și livrare rapidă. Nu ai ce să ceri mai mult!

Rodica 2019-05-31

Recomand cu toata increderea...mobilierul arata si mai bine in realitate decat in poze. Corpurile mi-au ajuns intacte, si intr-un timp relativ scurt

Scrie-ti parerea!

Scrie o recenzie

Comoda TV 180 Zigo

Comoda TV 180 Zigo

Mobilier din aceeasi colectie:

Set camera de zi din colectia Zigo:

30 alte produse din aceasta categorie:

Produse vizualizate

Vezi toate