Designul potrivit al interioarelor noastre este o garanție a bunăstării. Dotările luminoase, îmbogățite cu elemente expresive, ne vor alina perfect nervii, ne vor oferi relaxare și respiro după o zi plină de diverse sarcini. Dormitorul este o astfel de oază de liniște și tocmai în el îți regenerezi perfect forțele pentru noi activități.

Stilul care îmbină toate aceste caracteristici trimite cu gândul la peisaje fermecătoare din sud-estul Franței. Tocmai de aici își trage și numele. Te invităm să te inspiri din propunerea noastră de amenajare a dormitorului în stil Provence.

Colecții

Colecția Patty

Colecția Patty

Mobila deosebit de delicată și fermecătoare din colecția Patty asigură tot ce ai nevoie. Îmbinarea elementelor deschise cu accesorii în culoarea lemnului redă perfect atmosfera de Provence. Patul confortabil va asigura un somn neîntrerupt, iar noptiera practică este locul ideal pentru o carte, o cană cu apă și o veioză. Amenajarea va fi completată perfect cu raftul cu sertare Patty și măsuța aflată lângă pat.

Vezi colecții
Dulap Patty S4D PA14

Dulap Patty S4D PA14

Orice dormitor ar trebui să aibă un spațiu de depozitare. Dulapul cu sertare Patty S4D PA14, datorită interiorului organizat excelent, va permite crearea bazei ideale pentru îmbrăcăminte și accesorii. Datorită aspectului subtil, nu încarcă încăperea și se compune perfect în stilul Provence.

Vezi mai multe
Fotoliu Ralikin + Puf si vitrină Patty W2S PA20

Fotoliu Ralikin + Puf

Colțișorul cititorului este locul perfect pentru adâncirea într-o lectură pasionantă a poveștilor preferate. Fotoliul Ralikin cu suport pentru picioare reprezintă baza ideală pentru o clipă alături de o carte și o ceșcuță de cafea. Are spătar comod, cotiere și un aspect stilat.

Vezi mai multe

Vitrină Patty W2S PA20

Locul pentru amatorii cuvintelor scrise nu poate exista fără spațiul destinat depozitării volumelor colecționate. Vitrina Patty oferă polițe spațioase în spatele unei fațade de sticlă, precum și sertare, în care poți păstra colecția proprie.

Vezi mai multe