Living în stil vintage

Dacă visezi la un living practic cu o notă de tradițional, avem ceva pentru tine. Această propunere a apărut cu gândul la amatorii modelelor și soluțiilor stilate, care domneau cândva în aproape orice locuință. Acestea sunt interioare cu atmosferă, unde putem observa diferite concepte de amenajare și o mulțime de accesorii interesante. O încăpere cu suflet, care îmbină modernul cu trecutul, adică livingul în stil vintage.

Vino cu amintirile în ținutul copilăriei. Nuanțele de maroniu și bej care domnesc în prezent sunt cele mai frecvente nuanțe care apar în amenajările acelor timpuri. Creează un ambient frumos cu mobilier, care este perfect asociat cu stilul vintage. Acordă atenție accesoriilor, deoarece ele reprezintă încununarea întregului concept de amenajare.

Colecții

Colțar Dalmir Reiat

Colțar Dalmir Reiat

Centrul oricărui living este ocupat de un loc practic de ședere. În amenajarea noastră am ales colțarul cu funcție de dormit Dalmir Reiat. Realizare solidă, material frumos cu striații - acestea sunt avantajele sale principale. Perfect atât pentru relaxarea de zi, cât și pe timpul nopții. Are de asemenea două recipiente pentru lenjerie.

Vezi mai multe
Măsuța Batasu B 01

Măsuța Batasu B 01

Un companion deosebit de practic al colțarului este măsuța rotundă pentru cafea. Modelul Batasu B 01 se compune perfect cu culorile colțarului. Asigură spațiu pentru ceașca de cafea, platoul cu prăjituri sau mici decorațiuni. Suplimentar, are și o poliță practică, pe care poți așeza o carte, reviste sau alte obiecte.

Vezi mai multe
Fotoliul Pawiva Reiat

Fotoliul Pawiva Reiat

Spațiul în stil vintage va fi completat excelent de fotoliul Pawiva Reiat. Prin structura sa, trimite cu gândul la stilul clasic, pe care îl ținem minte din tinerețe. Deosebit de confortabil datorită șezutului moale și cotierelor. Extraordinar pentru relaxare cu o carte și o cană din cafeaua preferată.

Vezi mai multe
Raft Enever EV05

Raft Enever EV05

Baza practică pentru depozitare și expunerea decorațiunilor este oferită de raftul Enever EV05. Aici poți așeza volumele poveștilor preferate. Spațiul divizat va fi baza excelentă pentru amintirile sentimentale și diferite bibelouri, pe care le adoră interioarele în stil retro.

Vezi mai multe
Comoda TV Ziziko

Comoda TV Ziziko

Un living vintage nu poate exista fără zona TV. Comoda TV Ziziko se integrează excelent cu tonurile ambientului. Oferă nu doar spațiu pentru decodor, ci și pentru echipamentul multimedia și micile decorațiuni. Are de asemenea compartimente practice pentru lucrurile care nu ar trebui să rămână la vedere.

Vezi mai multe
Comoda Bamisio 110

Comoda Bamisio 110

Spațiul de depozitare este foarte prețios în orice încăpere. Baza perfectă pentru lucrurile de uz zilnic este comoda de cameră Bamisio 110. Reprezintă o combinație de polițe închise și sertare practice. Pe blatul ei poți așeza decorațiuni, o veioză climatică sau un gramofon stilat.

Vezi mai multe