Dormitor de culoare închisă în stil modern classic

Amenajarea dormitorului cu ajutorul culorilor închise poate părea o provocare mare. Alegând culorile, mobila și accesoriile potrivite, poți crea o zonă deosebită de regenerare plină de căldură și eleganță. Dacă ești iubitor de design și urmărești ultimele trenduri de design interior, cu siguranță îți va plăcea propunerea noastră de amenajare! Combinarea pereților de culoare închisă cu culoarea lemnului și multe plante va crea un efect extraordinar. Ce părere ai de un colțișor al cititorului în dormitor? Noi absolut spunem DA!

Colecții

Pat Lisko

Pat Lisko

Alegere elegantă și confortabilă! Patul Lisko reprezintă punctul central al amenajării noastre. Tapițeria moale asigură un confort ridicat al utilizării, iar designul modern va conferi un caracter cald încăperii. Nuanța de gri a învelitorii se va integra excelent cu tonul general al dormitorului. Aspectul reamintește de un norișor pufos, pe care fiecare ar dori să se întindă și să se relaxeze toată ziua!

Vezi mai multe
Dulap 220 Choleo

Dulap 220 Choleo

Dulapul mare de haine este un must have în dormitor! Modelul asigură un spațiu ordonat și bine organizat. Nuanța castanie se combină excelent cu pereții de culoare închisă, ce conferă un efect contrastant deosebit. Dulapul cu oglindă în acest caz va deschide puțin încăperea și o va mări optic. Interiorul mobilei are multe de oferit, cu siguranță va găzdui toată colecția ta de haine, precum și hainele jumătății tale.

Vezi mai multe
Raft Runoya I

Raft Runoya I

Raftul rustic este o completare excelentă a zonei de dormit. Locul perfect pentru decorațiuni, suvenirurile din vacanță și flori. Modelul asigură un câmp larg de manevră. Poți crea o expoziție atipică și originală de decorațiuni, așa cum visai. Dacă ești amator de citit – cu acest raft vei crea o bibliotecă minunată, plină de lecturile preferate.

Vezi mai multe
Comodă living Dornis KSZ154

Comodă living Dornis KSZ154

Pentru a extinde zona de depozitare, merită să alegi o comodă lată. Dornis KSZ154 se caracterizează prin culori închise și fronturi frezate de culoarea stejarului. Luminile LED suplimentare din spatele geamurilor vor asigura o atmosferă deosebită și un interior cald. Modelul oferă compartimente încăpătoare, sertare spațioase și polițe pentru decorațiuni. Împreună cu blatul lat, poți completa mobila cu decorațiuni atractive pe gustul tău.

Vezi mai multe
 Set 3 bucati masuta cafea Amiuk

Set 3 bucati masuta cafea Amiuk

Bineînțeles, din colțișorul de relaxare nu poate lipsi măsuța pentru cafea. Ce părere ai de un set cu trei? Este o soluție excelentă! Formă delicată, mărimi diferite și model stilat. Cu ajutorul lor, vei crea un decor excelent și îți vei asigura, de asemenea, un loc pentru o cafea, o felie de prăjitură sau un platou plin cu bomboane. În plus, în interior poți păstra pături călduroase. În timpul serilor reci, le vei avea mereu la îndemână.

Vezi mai multe
Vitrina Dornis WTSZ104 + Noptiera Dornis S54

Vitrina Dornis WTSZ104

Vitrina elegantă este completarea perfectă a unui spațiu gol. Împreună cu luminile LED va crea o aură familiară seara. Asigură un spațiu confortabil pentru păstrarea hainelor, decorațiunilor și altor obiecte utile.

Vezi mai multe

Noptiera Dornis S54

Noptiera ajută la păstrarea ochelarilor, telefonului sau revistelor înainte de culcare. Locul ideal pentru un ceas cu alarmă. Suprafața generoasă permite de asemenea mici decorațiuni și organizarea produselor de îngrijire sau a altor accesorii.

Vezi mai multe