`
Subcategorii

Mobilier bucatarie

Bucătăria e inima casei. Trebuie să fie nu doar stilată, ci și funcțională. Aceasta e garanția Mobilierului de bucătărie. Vei găsi aici multe seturi. Pe care le vei adapta perfect interiorului tău. Alege mobilă de bucătărie în stil modern și creează o atmosferă unică în bucătăria ta!

Bucatarie Naseso 240 II

2.215 lei
  • stil modern
  • spatiu de depozitare
  • posibilitate selectare lumini LED
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Bucatarie Elena

1.265 lei
  • manere din metal
  • stil modern
  • posibilitate selectare lumini LED
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

(21 produse)

Se afiseaza 1-21 din 21 produs(e)
Se afiseaza 1-21 din 21 produs(e)

Bucătăria este inima oricărei case. În ea petrecem cel mai mult timp și de aceea merită să o dotăm cu mobilă cu aspect atipic, care să completeze perfect spațiul și care să creeze o suprafață utilitară mare. În această categorie se află mobilă, care vă ajută să creați o bucătărie de vis. Frumoasă și funcțională, în care fiecare element își va găsi locul. Vom satisface cerințele tuturor clienților – avem în ofertă mobilă modernă pentru bucătărie, cu fronturi netede, drepte, precum și clasice cu structuri lemnoase. Gama largă de culori și soluțiile moderne fac bucătăria ta să fie foarte funcțională. Avem de asemenea mobilă mare de colț pentru bucătărie, care se pretează în încăperi mari. Fronturile fabricate cu finisaj foarte lucios conferă bucătăriei un aspect extraordinar. Mobila de bucătărie din oferta noastră creează un duet perfect cu scaunele și mesele din oferta noastră.

Masă de bucătărie

În fiecare casă ar trebui să se afle o masă, la care familia se poate așeza împreună și la care poate discuta. Poate mânca împreună masa de prânz sau cina. În plus, masa din bucătărie joacă adesea rolul unui blat de bucătărie substitutiv, pe care pot fi întinse numeroase ingrediente pentru prânzul preparat sau se poate începe pregătirea prăjiturilor, pe care le adoră toată familia. În oferta MIRJAN24 se află mese pentru 4 persoane și modele mari de mese, cu posibilitatea extinderii.

Scaune pentru bucătărie

La MIRJAN24 oferim scaune pentru bucătărie de diverse stiluri, astfel le poți adapta cu ușurință amenajării. Scaunele au șezut tapițat, iar în anumite modele și spătarul. Oferim confort, stil și prețuri bune ale produselor. Scaunele pot fi cumpărate individual sau în set. În oferta noastră se află și seturi de mese cu scaune pentru 4, 6, 8, 10 și chiar 12 persoane.

Colțare de bucătărie

O alternativă pentru seturile de mese și scaune pentru bucătărie sunt colțarele de bucătărie. Aceasta este soluția perfectă, care folosește în întregime spațiul bucătăriei. Un mare avantaj al colțarelor de bucătărie este măsuța tapițată, comodă, în al cărei interior se află un sertar pentru accesoriile casnice, de ex. pungile de cumpărături.