Mobilier dormitor  (25 produse)

Mobila Dormitor Kler VI

6 930 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Dormitor Bralani XIX

5 850 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler II

5 845 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler IV

6 215 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler VIII

7 145 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler IX

7 530 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler X

6 480 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler XI

5 185 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila Dormitor Kler XII

5 485 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Dormitor Verdek VI

6 650 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Dormitor Verdek VII

10 260 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori
Noutate

Pat 160 Trafore N

2 030 lei
15 zile lucratoare
Noutate

Mobila Dormitor Trafore IV

7 805 lei
15 zile lucratoare
Noutate

Mobila Dormitor Trafore V

6 430 lei
15 zile lucratoare

Dormitor Nadia I

4 935 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Dormitor Nicenna V

7 115 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Dormitor Nicenna VI

6 290 lei
15 zile lucratoare
Mai multe culori

Coltar Verdek Plus

7 380 lei
15 - 20 zile lucratoare
Mai multe culori

Pat Eliza cu saltea si cadru

3 655 lei
20 - 30 zile lucratoare
Mai multe culori

Pat Eliza cu sertar si saltea

4 730 lei
20 - 30 zile lucratoare
Mai multe culori

Mobila dormitor Dentro I

6 055 lei
20 - 30 zile lucratoare

Mobila dormitor Dentro II

6 750 lei
20 - 30 zile lucratoare
Noutate

Dormitor Quant IV

9 509 lei
20 - 30 zile lucratoare
Noutate

Dormitor Quant V

4 089 lei
20 - 30 zile lucratoare

Dormitor Inna I

6 060 lei
30 - 40 zile lucratoare

Mobilier dormitor

Dormitorul e locul din apartamentul sau casa ta, care ar trebui să fie oaza de liniște și relaxare. Aici ar trebui să lași pe prag toate grijile, ca să te ocupi de regenerarea corpului și a minții. Pentru somn alocăm de regulă 1/3 din zi, de aceea merită să analizăm bine modul de aranjare a dormitorului nostru astfel, încât să fie amenajat confortabil, prietenos și funcțional.

Somnul ar trebui să aducă înainte de toate o odihnă solidă după o zi epuizantă de muncă, de aceea este atât de important ca locul de dormit să se caracterizeze printr-o combinație armonioasă de culori, care să aducă liniștea și calmarea nervilor. Seturile noastre de mobilă de dormitor dormitor sunt disponibile în nuanțe foarte prietenoase și plăcute vederii, influențând într-un mod plăcut sistemul nervos, însă permite de asemenea compunerea într-un mod simplu a unui set de mobilă în orice tip de interior. Vei găsi la noi și mobila de dormitor Forte.

Probleme cu un dormitor mic?

În cazul unei încăperi mici, merită să luăm în considerare facilitățile oferite de noi sub forma sistemelor de mobilă de dormitor. Această abordare individuală a fiecărui client ne-a inspirat să creăm acest tip de soluții. Datorită descompunerii celor mai bune seturi ale noastre în sisteme, puteți fără probleme să alegeți doar acele piese de mobilier, care vă sunt necesare, ce permite economisirea într-un mod simplu a spațiului utilitar în dormitor.

Toate seturile noastre de mobilă de dormitor sunt coerente din punct de vedere stilistic, de aceea și găsirea, de exemplu, a patului pentru dormitor, comodelor și șifonierului  într-un singur stil nu va reprezenta nicio problemă. Așa cum se vede, mobila în sisteme creează un spațiu mare de manevră prin prisma creării unor aranjamente proprii, atipice, chiar și în încăperile mici. Mobila în sisteme este totuși o soluție minunată și pentru încăperile mai mari - în funcție de nevoi, puteți completa setul ales cu polițe sau dulăpioare suplimentare și implicit vă puteți gestiona spațiul liber și puteți crește funcționalitatea dormitorului nostru.

Pentru încăperile mici, merită să alegem mobila  în culori deschise, unitare, care vor mări optic spațiul utilitar. În acest caz, recomandăm culorile care se bucură de cea mai mare popularitate printre clienții noștri - stejar sonoma.

Cum să găsim patul perfect?

Deși întregul caracter al dormitorului contează, cel mai important rol îl joacă însă patul. Chiar și cel mai bine amenajat dormitor nu va fi de mare folos, dacă patul, pe care dormim, nu va fi confortabil. Patul perfect ar trebui să fie suficient de mare, astfel, încât persoana care îl folosește să poată dormi liniștită. În oferta noastră veți găsi paturi foarte diferențiate prin prisma mărimii, de aceea la noi fiecare poate alege cu succes patul conform propriilor nevoi. Aveți nevoie de un pat mare de 2 persoane? În magazinul nostru avem modele, în care suprafața de dormit este chiar de 180/200. Bineînțeles, oferim și paturi unitare cu stil, care sunt foarte universale.

Elemente indispensabile și deosebit de importante în fiecare pat sunt salteaua și cadrul. Cadrele oferite în magazinul nostru online sunt solide, iar structura rezistentă din lemn de mesteacăn garantează o durabilitate de mulți ani a acestui element. Dacă alegerea unui cadru bun nu ar trebui să ne pună probleme mari, găsirea saltelei perfecte nu este un lucru atât de simplu. Cum ar trebui să fie atunci salteaua perfectă? Diferențierea durității modelelor de saltele din oferta noastră este chestiunea principală, căreia trebuie să-i acordăm atenție. Preferați o saltea moale, mediu dură sau dură? În gama noastră avem saltele din toate tipurile de duritate, ce vă permite să adaptați acest element al dormitorului propriilor nevoi individuale. Din grijă pentru sănătatea dumneavoastră, ne-am asigurat că saltelele noastre au proprietăți antialergice și antimicotice.

Merită să vă gândiți dacă veți dori un pat din lemn sau tapițat. Patul din lemn este o alegere clasică - un stil simplu, minimalist, culori apropiate de natură - acestea sunt avantajele sale. Patul tapițat se prezintă însă deosebit de elegant și exclusivist, iar căptușeala sa maschează marginile ascuțite și încălzește cadrul rece al patului. Indiferent ce modele preferați, în oferta noastră există o ofertă largă de paturi de orice tip.

La alegerea patului perfect, merită de asemenea să luați în considerare funcționalitatea suplimentară reprezentată de opțiunea recipientelor incluse pentru lenjerie. Această soluție este deosebit de benefică pentru interioarele cu spațiu mic. Recipientele incluse permit păstrarea lenjeriei sau a păturii, fără a încărca alt spațiu de depozitare de ex. șifonierul. În magazinul nostru, veți găsi o ofertă bogată de paturi cu recipient pentru lenjerie și cu sertare.

Multe dintre modelele de paturi de 2 persoane din oferta noastră includ în set și noptiere. Deosebit de practice. Alegerea unui pat cu noptiere este o soluție foarte comodă, deoarece permite păstrarea coeziunii aranjamentului aproape fără efort. Nu se poate omite rolul practic al noptierelor. Veioza, telefonul, cartea preferată sau alte lucruri, pe care vrem să le avem la îndemână, cu siguranță își vor găsi locul pe noptieră.

Ce alte piese de mobilier merită să avem în dormitor?

În timpul alegerii setului de mobilă de dormitor este bine să mai luăm în considerare șifoniere și comode practice.

Dulapul solid și încăpător este baza oricărei garderobe. Acesta este de obicei un element indispensabil al dormitorului. Șifonierul din dormitor ar trebui să corespundă din punct de vedere stilistic cu restul mobilei, aflate în această încăpere. Atunci când alegem șifonierul pentru dormitor ar trebui să ne gândim cât de mare să fie piesa de mobilier, pe care ne-o dorim. Pentru un dormitor mare, recomandăm un șifonier mare cu 4 uși sau un șifonier cu sistem de uși glisante. Acestea sunt șifoniere foarte încăpătoare, care vor permite organizarea oricărei garderobe fără probleme. În încăperile mai mici se pretează foarte bine șifonierele cu 2 uși. Când cumpărăm un șifonier pentru dormitor, merită să fim atenți la modelele de mobilă cu oglindă. În oferta noastră veți găsi atât șifoniere cu oglindă clasică, mare și foarte funcțională, cât și modele de mai mare finețe din punctul de vedere al stilului, în care oglinda joacă suplimentar un rol decorativ.

Comoda pentru dormitor este o mobilă multifuncțională. Nu este numai un model practic, care permite într-un mod rapid organizarea hainelor sau a lenjeriei intime, precum și un element care joacă rol tipic expozițional - flori frumos mirositoare într-o vază, puse pe comodă, cu siguranță vor conferi un farmec aparte fiecărui dormitor.

Gama bogată a magazinului nostru permite adaptarea cu precizie a mobilei la orice dormitor. Multitudinea de stiluri și culori a mobilei noastre face ca oferta croită pe măsura nevoilor dumneavoastră să fie astăzi la îndemână!

Vezi și:

4 sfaturi practice despre cum să alegem un colțar pentru living.

Culorile pentru dormitor joacă și ele rolul lor. Formează o atmosferă de armonie, relaxare și liniște.W finale, cand lumea noastră aleargă într-un ritm nebunesc, e bine să avem un spațiu liniștit pentru odihnă.

Vezi mai multe

Pat continental – ce este?

Dacă te întrebi ce este un pat continental, atunci acest articol este pentru tine! Îți prezentăm mai jos cele mai importante diferențe între un pat clasic și un pat continenta.

Vezi mai multe