`

Mobilier dormitor

Alegerea mobilei de dormitor îți asigură relaxarea după o zi plină de activități. Paturi confortabile, dulapuri generoase și noptiere practice, le găsești pe toate într-un singur loc. Poți cumpăra seturi sau modele individuale. Vezi mobila noastră de dormitor și bucură-te de o amenajare frumoasă.

(349 produse)

Se afiseaza 1-48 din 349 produs(e)

Pat Draban

Pret 1.830 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 349 produs(e)

Dormitorul e locul din apartamentul sau casa ta, care ar trebui să fie oaza de liniște și relaxare. Aici ar trebui să lași pe prag toate grijile, ca să te ocupi de regenerarea corpului și a minții. Pentru somn alocăm de regulă 1/3 din zi, de aceea merită să analizăm bine modul de aranjare a dormitorului nostru astfel, încât să fie amenajat confortabil, prietenos și funcțional.

Somnul ar trebui să aducă înainte de toate o odihnă solidă după o zi epuizantă de muncă, de aceea este atât de important ca locul de dormit să se caracterizeze printr-o combinație armonioasă de culori, care să aducă liniștea și calmarea nervilor. Seturile noastre de mobilă de dormitor dormitor sunt disponibile în nuanțe foarte prietenoase și plăcute vederii, influențând într-un mod plăcut sistemul nervos, însă permite de asemenea compunerea într-un mod simplu a unui set de mobilă în orice tip de interior. Vei găsi la noi și mobila de dormitor Forte.

Probleme cu un dormitor mic?

În cazul unei încăperi mici, merită să luăm în considerare facilitățile oferite de noi sub forma sistemelor de mobilă de dormitor. Această abordare individuală a fiecărui client ne-a inspirat să creăm acest tip de soluții. Datorită descompunerii celor mai bune seturi ale noastre în sisteme, puteți fără probleme să alegeți doar acele piese de mobilier, care vă sunt necesare, ce permite economisirea într-un mod simplu a spațiului utilitar în dormitor.

Toate seturile noastre de mobilă de dormitor sunt coerente din punct de vedere stilistic, de aceea și găsirea, de exemplu, a patului pentru dormitor, comodelor și șifonierului  într-un singur stil nu va reprezenta nicio problemă. Așa cum se vede, mobila în sisteme creează un spațiu mare de manevră prin prisma creării unor aranjamente proprii, atipice, chiar și în încăperile mici. Mobila în sisteme este totuși o soluție minunată și pentru încăperile mai mari - în funcție de nevoi, puteți completa setul ales cu polițe sau dulăpioare suplimentare și implicit vă puteți gestiona spațiul liber și puteți crește funcționalitatea dormitorului nostru.

Pentru încăperile mici, merită să alegem mobila  în culori deschise, unitare, care vor mări optic spațiul utilitar. În acest caz, recomandăm culorile care se bucură de cea mai mare popularitate printre clienții noștri - stejar sonoma.

Cum să găsim patul perfect?

Deși întregul caracter al dormitorului contează, cel mai important rol îl joacă însă patul. Chiar și cel mai bine amenajat dormitor nu va fi de mare folos, dacă patul, pe care dormim, nu va fi confortabil. Patul perfect ar trebui să fie suficient de mare, astfel, încât persoana care îl folosește să poată dormi liniștită. În oferta noastră veți găsi paturi foarte diferențiate prin prisma mărimii, de aceea la noi fiecare poate alege cu succes patul conform propriilor nevoi. Aveți nevoie de un pat mare de 2 persoane? În magazinul nostru avem modele, în care suprafața de dormit este chiar de 180/200. Bineînțeles, oferim și paturi unitare cu stil, care sunt foarte universale.

Elemente indispensabile și deosebit de importante în fiecare pat sunt salteaua și cadrul. Cadrele oferite în magazinul nostru online sunt solide, iar structura rezistentă din lemn de mesteacăn garantează o durabilitate de mulți ani a acestui element. Dacă alegerea unui cadru bun nu ar trebui să ne pună probleme mari, găsirea saltelei perfecte nu este un lucru atât de simplu. Cum ar trebui să fie atunci salteaua perfectă? Diferențierea durității modelelor de saltele din oferta noastră este chestiunea principală, căreia trebuie să-i acordăm atenție. Preferați o saltea moale, mediu dură sau dură? În gama noastră avem saltele din toate tipurile de duritate, ce vă permite să adaptați acest element al dormitorului propriilor nevoi individuale. Din grijă pentru sănătatea dumneavoastră, ne-am asigurat că saltelele noastre au proprietăți antialergice și antimicotice.

Merită să vă gândiți dacă veți dori un pat din lemn sau tapițat. Patul din lemn este o alegere clasică - un stil simplu, minimalist, culori apropiate de natură - acestea sunt avantajele sale. Patul tapițat se prezintă însă deosebit de elegant și exclusivist, iar căptușeala sa maschează marginile ascuțite și încălzește cadrul rece al patului. Indiferent ce modele preferați, în oferta noastră există o ofertă largă de paturi de orice tip.

La alegerea patului perfect, merită de asemenea să luați în considerare funcționalitatea suplimentară reprezentată de opțiunea recipientelor incluse pentru lenjerie. Această soluție este deosebit de benefică pentru interioarele cu spațiu mic. Recipientele incluse permit păstrarea lenjeriei sau a păturii, fără a încărca alt spațiu de depozitare de ex. șifonierul. În magazinul nostru, veți găsi o ofertă bogată de paturi cu recipient pentru lenjerie și cu sertare.

Multe dintre modelele de paturi de 2 persoane din oferta noastră includ în set și noptiere. Deosebit de practice. Alegerea unui pat cu noptiere este o soluție foarte comodă, deoarece permite păstrarea coeziunii aranjamentului aproape fără efort. Nu se poate omite rolul practic al noptierelor. Veioza, telefonul, cartea preferată sau alte lucruri, pe care vrem să le avem la îndemână, cu siguranță își vor găsi locul pe noptieră.

Ce alte piese de mobilier merită să avem în dormitor?

În timpul alegerii setului de mobilă de dormitor este bine să mai luăm în considerare șifoniere și comode practice.

Dulapul solid și încăpător este baza oricărei garderobe. Acesta este de obicei un element indispensabil al dormitorului. Șifonierul din dormitor ar trebui să corespundă din punct de vedere stilistic cu restul mobilei, aflate în această încăpere. Atunci când alegem