Subcategorii

Paturi

Paturile de dormitor sunt un element necesar al oricărei case. Alege din oferta bogată de modele confortabile. La noi vei găsi paturi tapițate, modele matrimoniale, rabatabile și metalice. Variante cu recipiente pentru lenjerie și spătare decorative. Oferă-ți un somn confortabil cu paturile noastre.

Pat matrimonial Ratel

3.295 lei
  • picioare din metal de culoare aurie
  • două recipiente pentru lenjerie
  • topper 5 cm
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Pat matrimonial Andromeda

3.125 lei
  • două recipiente pentru lenjerie
  • topper 4 cm
  • spătar matlasat
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

(219 produse)

Se afiseaza 1-48 din 219 produs(e)

Pat Talus New

Pret 974 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Pat Talus

Pret 1.155 lei
★★★★★
★★★★★

Pat Kevin

Pret 2.205 lei
★★★★★
★★★★★

Pat Widans

Pret 2.701 lei
★★★★★
★★★★★

Pat Nadia N19

Pret 1.663 lei Pret de baza 1.750 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Pat Mins MS05

Pret 3.320 lei Pret de baza 3.495 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Pat Raban

Pret 5.745 lei
★★★★★
★★★★★

Pat Simon

Pret 2.555 lei
★★★★★
★★★★★

Pat Szymi

Pret 1.885 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-48 din 219 produs(e)

În amenajarea dormitorului, rolul principal este jucat de pat. Este primul care atrage atenția. Când ne gândim la „dormitor”, înaintea ochilor apare tocmai un pat de dormitor confortabil. În el începe și se încheie ziua noastră. În plus, tocmai el ar trebui ales în funcție de preferințele și nevoile noastre. Mai jos vă sugerăm cum să alegeți un pat pentru dormitor.

Cum alegem un pat pentru dormitor?

Cum alegem un pat pentru dormitor? Această întrebare apare adeseori, în special când dormitorul nostru este de mici dimensiuni, îngust și fără posibilitatea de a face mutări. În această situație, patul, în loc să devină o decorațiune a dormitorului, îl poate încărca. Prezentăm mai jos câteva dintre cele mai importante tipuri de paturi, pe care le vom adapta încăperilor corespunzătoare.

Pat pentru dormitor 160x200 cm – cea mai populară dimensiune.

Patul pentru dormitor cu dimensiunea 160x200 cm este cea mai populară dimensiune. Asigură spațiul optim de dormit pentru două persoane. Fiecare dintre acestea primește 80 cm, adică spațiul asigurat de o saltea standard pentru o persoană. Însă în încăperile mai mici se pretează excelent și un pat cu suprafața de dormit 140x200 cm. În încăperile mici 20 cm înseamnă o diferență considerabilă! Iar pentru dormitoarele foarte mari recomandăm un pat matrimonial cu dimensiunea 180x200 cm. Asigură nu doar un somn confortabil, ci și o atmosferă familiară încăperii.

Pat cu ladă - cadru.

Patul cu ladă (din lemn) figurează foarte frecvent în setul cu mobilă de dormitor. Acesta este adaptat coloristic și stilistic mobilierului. Împreună, creează un tot coerent. Este de asemenea o alegere excelentă pentru încăperile mici. Rama patului nu îl mărește foarte mult, lucru care se întâmplă în cazul paturilor tapițate.

Pat matrimonial pentru dormitor

Până nu demult, paturile matrimoniale erau asociate numai cu hotelurile exclusiviste. Astăzi acest lucru se schimbă și patul matrimonial domnește în dormitoare. Acest tip de pat matrimonial se caracterizează printr-o saltea dublă. Salteaua internă este un model cu arcuri, care răspunde de susținerea corectă a coloanei vertebrale. Iar a doua saltea utilizată este un model de suprafață, format din spumă. Sarcina acesteia este asigurarea confortului optim în timpul somnului.

Pat tapițat pentru dormitor

Paturi tapițate – hitul ultimelor sezoane. Și-au găsit locul atât în dormitoarele moderne – învelite în piele ecologică, în dormitoarele scandinave – unde apar în nuanțe de gri și alte nuanțe delicate, în dormitoarele glamour și eclectice – în acest caz domină culorile și țesăturile plăcute, de pluș și velur. Patul tapițat pentru dormitor conferă excelent căldură interiorului, aducându-i o atmosferă familiară și confortabilă.

Pat pentru dormitor cu recipient pentru lenjerie

În plus, patul poate avea un rol suplimentar, acela de depozitare. Din nou, o funcție foarte utilă în contextul dormitoarelor mici. Unele paturi sunt dotate cu recipient pentru lenjerie, care este amplasat sub cadru sau apare sub forma sertarelor extensibile.

Saltea pentru pat

Patul de dormitor nu ar fi niciodată util fără o saltea confortabilă. Și tocmai ei ar trebui să îi acordăm cea mai mare atenție la alegerea patului. Salteaua aleasă corespunzător va îngriji coloana vertebrală, va preveni amorțirea mâinilor / picioarelor în cursul somnului și ne va face să ne trezim odihniți și relaxați.