Poufs si Tabureti

Spațiu suplimentar de ședere asigură pufurile și tabureții. Acesta este un accesoriu perfect atât pentru living, dormitor, cât și în camera de tineret. Vei găsi în oferta noastră pufuri tapițate pe picioare sau saci sako practici. Vezi toată gama de pufuri și tabureți ieftini.

(31 produse)

Se afiseaza 1-31 din 31 produs(e)

Puf Fresio 350L

Pret 380 lei Pret de baza 540 lei
★★★★★
★★★★★
  • -30%

Puf Losar

Pret 355 lei
★★★★★
★★★★★

Puf Temero

Pret 690 lei
★★★★★
★★★★★

Puf Deco

Pret 755 lei
★★★★★
★★★★★

Puf Nado

Pret 555 lei
★★★★★
★★★★★

Puf Vivus

Pret 555 lei
★★★★★
★★★★★

Puf Alaska

Pret 755 lei
★★★★★
★★★★★

Puf Bob

Pret 970 lei
★★★★★
★★★★★

Puf Huguk

Pret 1.250 lei
★★★★★
★★★★★

Puf Heimif

Pret 1.125 lei
★★★★★
★★★★★
Se afiseaza 1-31 din 31 produs(e)

Pufele confortabile au apărut abia în sec. XIX în Franța, unde tocmai apăruse moda decorațiunilor și accesoriilor orientale pentru interior. Cu siguranță sunt într-o continuă evoluție, schimbându-și formele și dimensiunile.

În prezent oferă multiple posibilități. Pot fi folosite ca suport pentru picioare, loc de șezut sau măsuțe. Bogăția de modele și culori, precum și de forme, permit găsirea unui model pentru orice tip de interior - de la glamour la clasic.

Puterea confortului

Pot avea diverse forme și mărimi. Pentru producția lor sunt folosite materiale din cele mai bune, în diverse stiluri și culori. Durabile și rezistente. Se potrivesc perfect cu alte piese de mobilier, creând o amenajare extraordinară.

În plus, toate pufele noastre au o garanție de 24 de luni. Pentru a le aprecia avantajele, e suficient să vă așezați pe ele, măcar pentru un timp.

Design deosebit de ușor

Sunt nu doar practice, ci și confortabile. Conferă interiorului un aspect ușor și optimist, oferind totodată un loc suplimentar de ședere.

Pot fi deplasate și mutate cu ușurință - sunt ușoare și practice. Se potrivesc perfect în sufragerie, dormitor, chiar și în camera copilului.

Atuul lor suplimentar este multifuncționalitatea. Pot ajuta și ca loc de ședere confortabil, scăunel practic pentru picioare, loc încăpător de depozitare, care permite ascunderea rapidă a obiectelor inutile și la păstrarea ordinii în camera de zi.

Cu siguranță le vor iubi toți cei care apreciază designul și soluțiile practice. Pe lângă aceste mobile nu putem trece indiferenți.

Datorită gamei largi, vei găsi aici ceva pentru tine și colocatarii tăi. Mobilele de mici dimensiuni conferă multiple posibilități și reprezintă decorațiuni perfecte de interior. Merită să le ai în casă.