`

Canapele extensibile

(174 produse)

Se afiseaza 1-48 din 174 produs(e)

Canapea Don

Pret 1.667 lei Pret de baza 1.755 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit

Canapea Fabian

Pret 665 lei Pret de baza 700 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
  • în depozit
Se afiseaza 1-48 din 174 produs(e)

Cele mai bune canapele extensibile reprezintă răspunsul la căutarea soluțiilor, care permit economisirea spațiului în locuință. Acest mobilier multifuncțional se bucură de o popularitate tot mai mare - în prezent reprezintă unul din produsele cel mai frecvent alese. Aceasta este o soluție nu doar practică, ci și elegantă, care se integrează excelent în orice amenajare de interior.

Canapea extensibilă - confort și funcționalitate

Canapeaua extensibilă modernă este un tip de mobilier, care se pretează perfect în camera de zi a familiei, precum și într-un living pentru oaspeți. Datorită posibilității de întindere, această canapea practică asigură un somn confortabil. Un avantaj important aici este funcționalitatea. În cursul zilei o poți utiliza drept canapea uzuală, iar seara o poți transforma într-un pat confortabil. Modelele moderne se întind foarte simplu - de cele mai multe ori sunt suficiente doar câteva secunde. Un avantaj este și economia de spațiu din încăpere. Ziua seamănă cu un cub, când este strânsă, iar în timpul nopții se transformă într-un pat confortabil de dormitor.

În multe locuințe, camere de tineret și garsoniere, canapeaua reprezintă o alternativă a patului tradițional. Este baza capitală de dormit noapte de noapte, de neînlocuit și în cazul în care îi găzduim pe oaspeții care ne vizitează.

Canapea extensibilă 2 locuri pentru un living mic

Merită să fim atenți la cele mai mici modele din cele disponibile, când amenajăm o încăpere mică. În practică, acestea ne permit să economisim puțin spațiu, ce ne facilitează mai mult deplasarea prin cameră. Un exemplu de mobilier dedicat interioarelor atât de dificile este canapeaua extensibilă cu 2 locuri. Dimensiunile optime se integrează excelent într-o cameră strâmtă și îngustă. Avantajul aici este de asemenea confortul, pe care îl asigură canapeaua persoanei, care stă pe ea.

Pentru livingurile mai mari este potrivită o canapea extensibilă cu 3 locuri. Nu este doar un mobilier foarte confortabil, ci și deosebit de stilat. Șezutul alungit asigură condiții excelente pentru un somn scurt după-amiaza. Confortul acesteia va fi apreciat și de cei care vor să își destindă picioarele la televizor, după o zi întreagă de muncă.

Cea mai mare din variantele disponibile este canapeaua extensibilă cu 4 locuri. Forma adâncă se potrivește excelent într-un living de familie. Nu poate lipsi din zona de relaxare comună pentru toți membrii familiei.

Specialistul în amenajarea încăperilor minimaliste este canapeaua extensibilă mică. Aici, pe lângă modelul cu două locuri menționat mai devreme, este disponibilă o serie de modele pentru o singură persoană. Canapeaua extensibilă pentru o persoană devine alternativa ideală a unui fotoliu. Oferind mai multă funcționalitate, a devenit o alegere frecventă. Pe ea mizează persoanele care amenajează un living pentru oaspeți, precum și specialiștii care se ocupă cu amenajarea spațiilor de birou.

Țesăturile moderne de învelire - joacă-te cu nuanțele, modelele și texturile expresive

Canapelele extensibile moderne sunt disponibile în diferite variante. În funcție de nevoi, se poate alege un model cu spumă flexibilă și țesătură de învelire deosebit de moale.
Producătorii de mobilier ne pun la dispoziție variante de diferite dimensiuni și culori. Cele mai recente modele sunt realizate din materiale diferite. Canapeaua învelită cu pluș, care era cea mai populară până de curând, a fost înlocuită de cea cu material reiat, iar locul velurului lucios este luat de învelitorile cu bucle ale materialelor tip boucle. Se bucură în continuare de popularitate pielea ecologică - avantajul ei este ușurința în curățarea suprafeței.

Descoperă cele mai bune soluții pentru casa ta. Alege o sofa extensibilă și bucură-te de un interior funcțional și totodată modern amenajat.

Cum să avem grijă de o canapea extensibilă?

În întreținerea mobilierului tapițat este important să protejăm corespunzător țesătura de învelire. Aspirarea regulată permite păstrarea aspectului estetic al materialului de învelire. Aici va fi utilă și folosirea produselor speciale de curățare. Dacă avem o canapea realizată din piele ecologică, trebuie întreținută regulat cu produse speciale. Îngrijită astfel, își va păstra aspectul frumos pentru o perioadă îndelungată.

Canapele extensibile ieftine cu livrare gratuită!

Canapelele extensibile de calitate reprezintă o soluție practică și elegantă, care se pretează perfect în orice living. Acest mobilier multifuncțional permite economisirea spațiului, și cel mai important, îți garantează confortul. Modelele cu prețuri accesibile te așteaptă în magazinul nostru. Oferta largă include multe variante de designer, toate cu livrare complet gratuită.