Canapele living

Opțiunea ideală pentru orice interior sunt canapele. Vei găsi la noi modele pentru toate cerințele. Canapele extensibile ideale pentru relaxare atât ziua, cât și pe timpul nopții. Țesătură moale, aspect stilat și funcții practice. Vezi oferta noastră bogată și încearcă canapele living Mirjan24.

Canapea Don

1.655 lei
  • cu functie de dormit
  • lada pentru depozitare
  • perne incluse
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Canapea Miltonia cu functie de dormit

1.285 lei
  • picioare cromate,
  • coltar cu functie de dormit,
  • un sertar pentru lenjerie,
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(192 produse)

Se afiseaza 1-48 din 192 produs(e)

Canapea Don

Pret 1.655 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Canapea Sarel Sale

Pret 1.815 lei Pret de baza 1.915 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-48 din 192 produs(e)

Salut, sigur vrei să alegi canapeaua perfectă pentru sufrageria ta. Cu siguranță vrei și să fie la un preț corect, cu funcție de dormit și să reziste la cutremur. Dacă în ultimul caz poate să fie cam greu, așa cu restul nu e nici cea mai mică problemă.

În prezent găsești la noi 150 de modele de canapele între-un interval de preț foarte larg și avantajos, iar cel mai bun lucru — aproape 80% dintre ele posedă funcție de dormit și recipient pentru lenjerie. Fiecare dintre canapelele noastre se caracterizează prin stilul individual, încadrându-se în cele mai noi tendințe.

Canapele pentru ani buni de-acum înainte

Bineînțeles, nu doar aspectul mobilei contează. E important pentru tine să cumperi o canapea care să se păstreze multă vreme în starea perfectă. De aceea, producția canapelelor noastre se bazează pe materiale de cea mai bună calitate. În final comanzi un produs, care va arăta minunat și care își va păstra forma nemodificată multă vreme. Ai de-a face cu un duet genial, care îți va face plăcut timpul petrecut acasă.

amintiți-vă:

  1. Primești o reducere de 5% pentru următoarele cumpărături
  2. Aboneaza-te la newsletter si primesti o reducere de 3%.

Acum, când știi tot ce e necesar pentru alegerea mobilei visate, tot ce ne rămâne de făcut este să-ți urăm spor la cumpărături.