`

Banchete dormitor

(4 produse)

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Dormitorul – regatul viselor, dorințelor și relaxării. Aici ne relaxăm după o zi grea de muncă și petrecem clipele libere în singurătate, delectându-ne cu liniște și pace. Cu toții știm foarte bine că această încăpere ar trebui amenajată în mod deosebit. Astfel încât fiecare dimineață să fie fericită și extraordinară. De aceea merită să alegem mobila potrivită, care să ne dea întotdeauna o stare de spirit excelentă.

Un strop de istorie - ce rol are bancheta în dormitor?

Bancheta pentru dormitor este o mobilă cu istorie bogată. De avantajele sale s-au folosit înaintașii noștri, bucurându-se de numeroasele ei funcții practice. În trecut, bancheta era realizată în întregime din lemn și servea drept șezut, uneori loc de dormit pentru oaspeți sau servitori, precum și drept spațiu de depozitare pentru păstrarea celor mai valoroase obiecte.

Bancheta a fost un tip de mobilier care a evoluat continuu. În anii următori a primit spătar, în timp a căpătat un șezut moale, iar elementele individuale au fost îndoite, obținând un caracter foarte ergonomic.

În zilele noastre, bancheta din dormitor are două funcții de bază - ar trebui să îți ofere și altor locatari ai casei un confort maxim și de a conferi interiorului un aspect chic și elegant.

Forma universală a banchetei va funcționa în multe aranjamente - glamour, modern, loft, clasic sau scandinav. Așezată lângă pat sau măsuța de toaletă, va fi un loc confortabil de ședere!

Banchetele pot fi dotate cu compartimente, oferind un loc ideal pentru depozitarea obiectelor suplimentare, iar pe suprafața lor poate exista matlasare elegantă, conferindu-le eleganță.