Paturi tapitat

Cufundă-te în confort și plăcere cu paturile tapițate. În oferta noastră vei găsi modele variate. Pat mare tapițat 160x200 și 180x200 și corespondenții lui mai mici. Fiecare model învelit cu țesătură moale. Mobila noastră înseamnă aspect frumos și funcționalitate. Bucură-te de somnul confortabil.

Pat tapitat cu recipient pentru lenjerie Nowerins

2.195 lei
  • are recipient pentru lenjerie,
  • spătarul modern matlasat,
  • design modern.
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

Pat Lisko

2.885 lei
  • design modern,
  • are recipient pentru lenjerie,
  • dimensiunea patului: 140x200, 160x200, 180x200.
Termen de livrare: 10 zile lucratoare
Vezi detalii

(188 produse)

Se afiseaza 1-48 din 188 produs(e)

Pat Lisko

Pret 2.885 lei
★★★★★
★★★★★
  • Nou
Se afiseaza 1-48 din 188 produs(e)

Paturile tapițate cu înveliș moale asigură condițiile visate pentru odihna pe timpul întregii nopți. Avantajul lor este aspectul deosebit de modern. Formele de designer, gama largă de culori, precum și spătarele matlasate decorativ – acestea sunt doar câteva din avantajele care le caracterizează. Domeniul variantelor învelite cu țesătură este și aerul familiar, pe care îl emană. Acesta se transpune întregului interior, ce construiește și mai mult o atmosferă pozitivă a întregii amenajări.

Prezentăm mai jos câteva din cele mai frecvent alese dimensiuni ale suprafeței de dormit. Descoperă opțiunile din lista de mai jos și alege-le pe cele care îndeplinesc cel mai bine așteptările tale.

  • pat tapițat 180x200 – dimensiunile generoase ale mobilei asigură condiții confortabile de somn pentru două persoane. Este de asemenea o opțiune excelentă pentru părinții, la care încă mai vine copilul în brațe pe timpul nopții.
  • pat tapițat 160x200 – variantă aleasă și de perechi care dorm împreună, ci și de persoane singure, care preferă să aibă la dispoziție un spațiu generos. La picioare își poate aici găsi locul și un patruped pufos, care păzește somnul liniștit al stăpânilor săi.
  • pat tapițat 140x200 – dimensiunile preferate de proprietarii dormitoarelor mici. Deși compact, asigură un spațiu confortabil de dormit. Mai mult, se înscriu perfect în amenajrea camerelor de dimensiuni mai mici.

Paleta celor mai noi propuneri este completată și de modele pentru o singură persoană, inclusiv un pat tapițat pentru copii. Adesea se regăsesc în camerele adolescenților, precum și în dormitoarele persoanelor single. Sunt apreciate atât de perechile care dorm separat, care în final nu mai trebuie să se lupte pentru plapumă. Patul tapițat 120x200, de care este vorba aici, înseamnă o ofertă largă de modele interesante. Aici se află atât opțiuni cu spătar, picioare, cât și variante practice cu protecție tapițată pentru perete.

Pe lângă protecția peretelui de deteriorări, acest mic detaliu va mai juca încă o funcție – decorează mobila, iar împreună cu aceasta întreaga cameră. Matlasare modernă, cristale cusute, precum și lumini LED originale. Acestea sunt doar câteva din elementele, pe care le vom găsi printre modelele de paturi tapițate.

Pat tapițat stilat cu catifea, pluș și piele ecologică

Relaxarea deplină după o zi plină de angajamente este momentul mult așteptat. Adormirea ne va fi mai plăcută cu ajutorul unei amenajări calde și armonioase a dormitorului. Regele acestei încăperi este patul. Stând în centru sau lângă perete, reprezintă elementul principal al amenajării. Tocmai pe el ne cade privirea când intrăm în această cameră.

Valorile decorative ale celor mai noi paturi sunt deosebit de vizibile în modelele tapițate. Pe lângă țesăturile moderne, acestea oferă și modele decorative, precum nasturi, cristale și benzi ornamentale. Ce variante sunt cele mai populare în prezent? În trenduri sunt înainte de toate paturi tapițate cu catifea. Suprafața strălucitoare a acestei grupe de țesături cucerește culorile, oferindu-le și mai multă profunzime. Catifeaua moale și plăcută la atingere este plăcută pentru piele, crescând astfel confortul persoanei care se învelește în ea.

Modele cu funcționalitate crescută

Aspectul de designer este unul din elementele cheie ale dotării dormitorului. Însă pe lângă acesta, se numără funcționalitatea pieselor de mobilier așezate în interior. Tocmai datorită facilităților suplimentare ne este mai ușor și mai confortabil să folosim dotările care ne înconjoară.

Pe ce facilități putem conta în cazul paturilor tapițate pentru dormitor? Mai înainte de toate este vorba de diferite tipuri de recipiente. Paturile tapițate cu ladă ajută la păstrarea în ordine a lenjeriei de pat și sunt cele care domină această categorie. Recipientele generoase se află cel mai adesea sub toată suprafața de dormit. Recipientele disponibile pe partea dreaptă și stângă vor găzdui pernele, plapuma, precum și păturile suplimentare pentru nopțile mai reci.

Știm din experiență că se regăsesc excelent și ca dulapuri de rezervă pentru hainele de sezon, hăinuțele care le-au rămas mici copiilor, precum și pentru genți, valize și pleduri decorative. Tu ce vei pune în recipientele de sub noul tău pat tapițat?

Comandăm online! Paturi tapițate ieftine și confortabile

Cea mai bogată gamă de paturi tapițate ieftine moderne este disponibilă pentru tine la Mirjan24. Vezi modelele moderne, precum și opțiunile în stil scandinav, clasic și glamour, pe care ți le-am pregătit. Livrăm gratuit toată mobila pe teritoriul întregii țări.