Polite

Adu magia organizării în interiorul tău, datorită polițelor noastre moderne. Companion infailibil, care subliniază stilul deosebit al apartamentului și diversifică peretele gol. Polița este locul perfect pentru decorațiuni, rame și plante! Creează-ți propria galerie de emoții unice!

Polite Zertiko

245 lei
  • aspect modern
  • raft de cărți
  • latime: 110 cm
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Polite Cygni 001

335 lei
  • design modern si practic
  • ideal pentru casa, birou si dormitory
  • are 7 compartimente
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(100 produse)

Se afiseaza 1-48 din 100 produs(e)

Polita Runoya

Pret 70 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Polita Salzo SL04

Pret 259 lei Pret de baza 325 lei
★★★★★
★★★★★
  • -20%

Polita Nirus P107

Pret 205 lei Pret de baza 325 lei
★★★★★
★★★★★
  • -37%
Se afiseaza 1-48 din 100 produs(e)

Polițele suspendate plac prin simplitate și universalitate. Forma lor atemporală le face să se integreze perfect în orice interior. Chiar și cele mai modeste, însă bine proiectate polițe se vor dovedi a fi un ornament de efect al interiorului tău.

Prin funcționalitate, vor reuși să soluționeze multe dileme casnice. Dacă ai multe cărți și flori, însă nu știi cum să le păstrezi, polița va fi soluția ideală pentru tine. Și poate ai adus alte noi amintiri din călătorie, pe care vrei să le expui, însă nu ai loc pentru ele? Și cum rămâne cu pozele din vacanță? Poate nu merită să le ascunzi prin sertare, ci să le expui pe o poliță suspendată, pentru a putea reveni cu amintirile la acele momente?

Polița de perete nu este în prezent doar o simplă bucată de lemn, care desfigurează aspectul întregului tău aranjament, ci o piesă de mobilier proiectată cu gust și fabricată din materiale de cea mai bună calitate.

Făcând un rezumat, mobila pe care o cunoaștem și o numim zi de zi polițe, reprezintă una dintre cele mai bune și mai simple metode pentru a câștiga loc suplimentar pentru păstrarea și expunerea lucrurilor tale. Aranjate corespunzător, permit crearea pe perete a impresiei unei compoziții coerente și armonioase, desprinse parcă din revistele de specialitate.

Aceste piese de mobilier pot servi și drept polițe pentru cărți, elemente decorative și chiar pentru flori. Polițele, care se află în această categorie, cu siguranță își vor găsi utilizarea atârnând pe pereții camerei tale de zi, în dormitor, bucătărie, birou și camera copilului.