Camere de zi seturi

Creează locul ideal pentru familia ta și pentru oaspeți, cu ajutorul Seturilor noastre pentru camera de zi! Găsește mobilă sufragerie perfectă, pentru a crea spațiul, care să îndeplinească așteptările tale de funcționalitate și estetică.

Set camera de zi Bund

700 lei
  • stil modern
  • mânere de culoare crom mat
  • posibilitate selectare lumini LED
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

Set de mobilier Leronia

1.375 lei
  • stil modern
  • placă laminată 16 mm
  • spatiu de depozitare
Termen de livrare: 5 zile lucratoare
Vezi detalii

(158 produse)

Se afiseaza 1-48 din 158 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 158 produs(e)

Mobila modernă cu montare pe perete nu mai este masivă și fără eleganță. Aspectul acesteia a evoluat în ultimii ani, devenind estetic și suplu.

Mobila cu montare pe perete produsă de firma noastră reprezintă garanția calității ridicate, o livrare rapidă și cel mai mic preț. Mergând în spiritul timpului, producem game moderne de mobilă cu montare pe perete și forme deosebite. Blaturile îngroșate și vitrinele atrag privirea și trezesc admirația oaspeților.

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de modele și accesorii, care vor satisface cele mai exigente gusturi. Pentru amatorii clasicului, am proiectat game tradiționale, în nuanțe delicate, pentru interioare elegante și rafinate.

Pentru a îndeplini cerințele ridicate ale clienților noștri, folosim pentru mobila noastră cu montare pe perete accesorii, datorită cărora folosirea acesteia va fi și mai plăcută. Alegând mobila MIRJAN, ai siguranța că ai făcut o alegere bună pe mai mulți ani.