`

Fotolii pentru birou

Fotoliile pentru birou se vor regăsi perfect în spațiul pentru activitatea profesională. Special pentru confortul tău, în oferta noastră vei găsi modele ergonomice, rotative, care asigură poziția adecvată în timpul lucrului la birou. Printre variantele disponibile, vei găsi și fotolii pentru gaming.

(7 produse)

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Amenajarea modernă a interioarelor de birou acordă o importanță deosebită funcționalității și confortului acestora. Condițiile bune de funcționare vor influența decisiv eficiența sarcinilor îndeplinite și starea de bine a angajatului. Deși dotările unui birou sunt compuse din mai multe elemente, fără îndoială obiectul cheie este scaunul de birou. Preponderent, un angajat office petrece 2/3 din timpul său de lucru în poziție șezând. De aceea, alegerea unui scaun de birou potrivit este foarte importantă, nu doar pentru starea de bine, ci și pentru sănătatea utilizatorului său.

Scaun rotativ de birou

Cel mai popular tip de scaune de birou este reprezentat de modelele rotative. Pe lângă confort, sunt deosebit de practice. Permit adaptarea înălțimii șezutului la nevoile individuale ale utilizatorului. Au opțiune de rabatare, ce facilitează comunicarea cu colegii și abordarea unui proiect din diferite perspective. Roțile montate pe scaunul de birou sunt garanția stabilității, cu ajutorul lor poți ajunge ușor și rapid la imprimantă.