Masute

Măsuța de cafea se pretează ideal pentru servirea băuturilor și gustărilor în timpul întâlnirilor cu prietenii sau pentru uz zilnic. În ofertă vei găsi măsuțe de cafea living în formă și stil diferit, de la simple și minimaliste la ornamentate și decorative.

Masuta Komoso

420 lei
 • design modern,
 • blat: 32 mm,
 • furnir din PVC

10 zile lucratoare

Vezi detalii

Masuta Bekas

605 lei
 • spatiu amplu de depozitare
 • blatul robust
 • culori la modă

5 zile lucratoare

Vezi detalii

(141 produse)

Se afiseaza 1-48 din 141 produs(e)

Masuta Elsie

490 lei Pret
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Masuta Bekas

605 lei Pret
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Masuta Runoya

170 lei Pret
★★★★★
★★★★★
 • în depozit

Masuta Lopir

549 lei Pret de baza 710 lei Pret
★★★★★
★★★★★
 • -23%

Masuta Batista

635 lei Pret de baza 825 lei Pret
★★★★★
★★★★★
 • -23%

Masuta Wadasa

276 lei Pret de baza 290 lei Pret
★★★★★
★★★★★
 • -5%
Se afiseaza 1-48 din 141 produs(e)

Poți oare să-ți imaginezi un living fără o măsuță de cafea sau o banchetă? Unul, unde nu există un loc special unde să-ți poți lăsa ceașca de cafea sau dulciurile, iar oaspeții care vin în vizită să țină totul în mână? Este greu să ne imaginăm așa ceva, însă nu-i chiar imposibil.

Măsuțele pentru cafea și banchetele sunt mobile de dimensiuni reduse, pe care poți pune tot ce ai nevoie să ai la îndemână. Povestea lor începe în secolul XX, deși unele surse le datează mult mai devreme.

Conceptul apariției unei măsuțe joase provine de la o mobilă familiară, care era folosită pentru servirea ceaiului, care era deja cunoscută în secolul XVII. Aceasta a fost o măsuță înaltă, însă nu foarte mare, așezată de obicei în jurul unui fotoliu sau al unei canapele confortabile, care a fost modificată în consecință conform nevoilor utilizatorilor.

Măsuțele pentru cafea au trecut printr-o adevărată revoluție! În prezent, au devenit unul dintre cele mai dorite și moderne elemente care intră în componența dotării livingului.

Prin ce se diferențiază o măsuță pentru cafea de o banchetă?

Aceasta este mereu întrebarea adresată cel mai des de cumpărători. Cele mai mari diferențe vizibile dintre o măsuță pentru cafea și o banchetă sunt mărimea și construcția.

Bancheta de cameră se diferențiază și printr-o poliță suplimentară sub blat și prin structura destul de joasă.

Măsuța pentru cafea este o mobilă, care reamintește de o măsuță clasică, deși nu foarte mare, pe picioare scurte, care în combinațe cu un fotoliu sau o canapea confortabilă formează un colț excelent de relaxare.

Cafea pe banchetă

În prezent, în jurul măsuțelor pentru cafea sau al banchetelor se desfășoară viața socială a locatarilor. Aceste dotări pot cu siguranță servi ca mobilă auxiliară într-o încăpere precum livingul.

Tocmai pe măsuță sau banchetă poți pune o gustare pentru oaspeți, poți lăsa deoparte telecomanda sau poți găsi loc pentru revistele preferate.

Măsuță pentru cafea în living

Această mobilă nu ocupă foarte mult spațiu, de aceea îți poți lejer permite forme mai extravagante și îndrăznețe. Acest element poate deveni o decorațiune perfectă a încăperii – într-un anumit sens va deveni o mobilă distinctivă, care să definească stilul interiorului.

Măsuța de cafea pentru living este amplasată de obicei în apropierea canapelei sau colțarului, fiind mereu în centrul interesului. De aceea sunt atât de importante materialele din care aceasta este fabricată.

Măsuțe pentru cafea și banchetele contemporane corespund standardelor actuale și nevoilor utilizatorilor. Sunt disponibile în numeroase modele, stiluri și culori, fiind adaptate amenajărilor. Măsuță pentru cafea scandinavă, clasică sau modernă - sigur vei găsi ceva pentru tine.