`

Scaune de grădină

(6 produse)

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Zilele mai calde îmbie la petrecerea timpului liber la aer curat, atât activ, cât și în liniștea propriei grădini cu o cană de cafea în mână sau citind o carte. Clipa de relaxare va fi cu siguranță mai plăcută cu ajutorul fotoliului de grădină. În oferta MIRJAN24 vei găsi multe modele interesante, care îți vor asigura clipe de respiro.

Fotoliu pentru terasă

Arhitectura contemporană pentru parterul caselor monofamiliale mizează foarte puternic pe spații exterioare sub formă de terasă. Adesea aceasta este o prelungire a livingului sau bucătăriei. Cum să administrăm suprafața terasei? Pe lângă setul de mobilier de grădină merită să așezăm aici un fotoliu.

Fotoliul pentru terasă poate avea formă clasică — pe picioare, însă tot mai des întâlnim fotolii suspendate tip cocon. Asigură o relaxare confortabilă și vor fi o decorațiune interesantă a terasei.

Fotoliu pentru balcon

Balconul este adesea un spațiu de dimensiuni reduse, pe care e dificil să îl amenajăm. Din fericire, în oferta magazinelor de mobilă poți găsi seturi pentru un balcon mic. O altă soluție este fotoliul pentru balcon, iar în această situație, la fel de bine ca pe terasă, se va potrivi un fotoliu suspendat. Și în special modelele tip cocon care, datorită construcției lor, asigură sentimentul de izolare.

Fotoliu suspendat

Fotoliul suspendat este fără îndoială cel mai mare HIT al sezonului din ultimii ani! Iar oferta în continuă creștere a modelelor disponibilă ne asigură că acest trend va rămâne cu noi multă vreme. Merită de asemenea să adăugăm că, fotoliile suspendate se pretează perfect în interiorul casei, după sezonul de vară. Își poate găsi locul în living, dormitor sau camera copilului. În această situație stativul, pe care este suspendat coșul, poate fi înlocuit cu un cârlig fixat direct pe tavan.

Fotoliu suspendat cocon

Fotoliul suspendat cocon este cel mai popular dintre modelele de fotolii de acest tip. Coșul în formă de cocon este cel mai adesea din material plastic, care arată excelent, are rezistență crescută la factorii externi, nu necesită impregnare și este ușor de curățat!

În plus, forma coconului ne face să ne simțim izolați de realitatea înconjurătoare, ceea ce ne ajută să ne relaxăm. Pe perne moi și mari poți să adormi cu ușurință și să te relaxezi la aer curat. Fotoliul cocon este disponibil în diferite dimensiuni și variante de culori, ce permite adaptarea fotoliului suspendat la stilul balconului sau terasei.

Fotoliu suspendat cu acoperiș

Noutatea din oferta magazinului MIRJAN24 este fotoliul suspendat cu acoperiș! Propunerea perfectă pentru grădinile, terasele și balcoanele puternic expuse la soare. Datorită lui nu trebuie să renunți la relaxare, când soarele este într-o poziție nefavorabilă și vrei să ai grijă de sănătatea ta, fără să te expui complet la razele solare.

Fotoliu brazilian sau poate fotoliu boho?

Vrei să creezi o zonă de relaxare deosebită, plină de atmosferă pe balcon, terasă sau în grădina ta? În această sarcină te va ajuta cu siguranță fotoliul brazilian sau fotoliul boho!

Elementul lor caracteristic este stilul aerisit: franjuri, culori strălucitoare și forma ușoară. Structura lor nu se sprijină pe un cadru, ca în cazul fotoliilor suspendate. Le poți suspenda pe un cârlig, pe stâlpii foișorului sau pe un copac.

Sperăm că fotoliile de grădină prezentate te vor atrage și îți vor face zona de relaxare în aer liber confortabilă și frumoasă!