Noptiere

Noptiera din camera copilului și de tineret este un element deosebit de practic al dotării. Perfect pentru veioză, telefon sau cartea citită înainte de culcare. Vezi oferta noastră de noptiere moderne și amenajează un spațiu de tineret în mod practic și stilat. Noptiere ieftine doar la noi.

(36 produse)

Se afiseaza 1-36 din 36 produs(e)

Noptiera Trikso 1SZ

Pret 349 lei Pret de baza 410 lei
★★★★★
★★★★★
  • -15%
  • în depozit

Noptiera Sorleto 1SZ

Pret 412 lei Pret de baza 485 lei
★★★★★
★★★★★
  • -15%
  • în depozit

Noptiera Kotoni

Pret 425 lei Pret de baza 495 lei
★★★★★
★★★★★
  • -14%
  • în depozit

Noptiera Borunti 2SZ

Pret 468 lei Pret de baza 550 lei
★★★★★
★★★★★
  • -15%
  • în depozit

Noptiera Surezi

Pret 425 lei Pret de baza 495 lei
★★★★★
★★★★★
  • -14%
Se afiseaza 1-36 din 36 produs(e)

Noptiera este un element indispensabil al oricărui dormitor – chiar și al celui de copii. Tocmai datorită ei cele mai necesare lucruri înainte de culcare vor fi mereu la îndemână. Deșteptătorul, veioza și cartea preferată a celui mic își vor găsi locul permanent cu ajutorul noptierei încăpătoare.

Această piesă de mobilier discretă și de dimensiuni reduse îndeplinește o serie de funcții practice! Pe lângă depozitare, reprezintă și o decorațiune excelentă, care va diversifica spațiul camerei de tineret sau de copii.

De obicei este amplasată în apropierea patului, pe ambele părți ale acestuia. Însă în camerele copiilor, adesea lipsește spațiul pentru ele, de aceea alegem poziționarea lor singulară.

Modelele, care se pretează cel mai bine pentru dormitoare, sunt acelea, a căror înălțime atinge nivelul suprafeței saltelei sau puțin mai înalte, ce facilitează utilizarea beneficiilor acestora.

În acest caz, lucrurile aflate pe blatul noptierei nu vor fi deteriorate – nu le vei doborî în timp ce dormi, nici cu mâna, nici cu pilota și nici cu perna.

Pasionaților de soluții funcționale le vor plăcea cu siguranță noptierele cu sertare sau dulăpioare, în care poți amplasa elemente suplimentare care nu își au locul permanent în fiecare zi. În plus, arată grozav, fiind foarte populare printre cumpărători.

Noptieră în diferite stiluri

Indiferent de stilul dormitorului copilului tău, cu siguranță poți alege noptiera potrivită pentru amenajarea acestuia.

Fie că este vorba de o cameră modernă sau clasică, noptierele cu structură simplă și necomplicată și culori universale - în nuanțe de alb sau o culoare care imită nuanțele lemnului natural - vor fi perfecte pentru aceasta.

În cazul în care camera copiilor este decorată în stil Provence sau rustic, atunci cea mai bună soluție aici va fi o noptieră cu fronturi interesante, cu ornamente și culori deschise.

Iar dacă vei decide să amenajezi în stil scandinav, atunci ar trebui să alegi noptiere scandinave, al căror aspect îți va tăia respirația! Aceste modele se diferențiază prin culorile deschise și universale, funcționalitate și picioarele înalte, care vor ajuta la păstrarea curățeniei impecabile în camera copilului.

Ce facem dacă în camera de tineret nu avem spațiu pentru o noptieră?

În acest caz, merită să ne decidem pentru un pat de tineret, a cărui structură asigură polițe și compartimente suplimentare, în care copilul tău va depozita obiectele necesare.

Adesea, aceste modele sunt dotate cu alte funcții suplimentare, care sunt utile în încăperi de dimensiuni reduse - recipientul pentru lenjerie sau sertarul.

Noptiera – mobilă pentru mai mulți ani

În ciuda dimensiunilor reduse ale noptierei, poți avea siguranța că aceasta a fost realizată cu grijă și la cele mai mici detalii! Pentru producția ei, au fost folosite materiale de cea mai bună calitate, cele mai moderne culori, astfel vei câștiga mobilier pentru mai mulți ani!