`

Vitrine

Vitrinele pentru camera de tineret sunt stilate și practice. Ajută la depozitarea și expunerea diferitelor obiecte. Vitrina are de obicei fronturi vitrate sau polițe deschise, care permit expunerea colecțiilor, cărților, decorațiunilor sau a altor obiecte, care exprimă individualitatea tinerilor.

(22 produse)

Se afiseaza 1-22 din 22 produs(e)

Vitrina Brulpin 1D3SZ

Pret 1.325 lei Pret de baza 1.895 lei
★★★★★
★★★★★
  • -30%
  • în depozit

Vitrina Motez

Pret 585 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
  • -24%
  • în depozit

Vitrina Wilent 2D

Pret 1.696 lei Pret de baza 1.785 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%
Se afiseaza 1-22 din 22 produs(e)

Începe distracția cu amenajarea camerei de tineret! Poți decide să faci o schimbare radicală a interiorului, alegând setul de mobilă de tineret adaptat ideal sau îl poți diversifica, adăugând doar o vitrină funcțională.

Vitrina este o piesă de mobilier universală. Se pretează perfect nu doar în camera de tineret, ci și în living, sala da masă sau dormitor.Te va ajuta să câștigi spațiu de păstrare a decorațiunilor și de expunere a elementelor importante pentru tine. Cu ajutorul ei, aceste obiecte vor evita acumularea de praf sau distrugerea. Vitrina, pe lângă vitrajul elegant, poate fi dotată cu polițe suplimentare, dulăpioare sau sertare, care vor permite sortarea ușoară și la îndemână a lucrurilor, care nu au un loc permanent zi de zi.

Vitrina în camera de tineret

Nu există nimic mai frumos și mai plăcut decât ordinea ideală în camera copilului tău.Cărți ordonate, premii expuse sau suveniruri aduse din excursiile școlare sau fotografiile prietenilor, care vor fi mereu la vedere. De aceea merită să avem grijă să le păstrăm în ordine, alegând vitrina potrivită. Încăpătoare, elegantă și realizată din materiale de calitate bună este tocmai modelul, care se pretează întotdeauna! Ar trebui să aibă culori universale, care să se integreze aproape în orice amenajare - fie că e cameră de băiat, fie de fată, adaptându-se anilor care trec ai copilului.

Vitrină cu lumini LED

Adori soluțiile, care se prezintă mereu incredibil? Poate merită să te decizi pentru o vitrină modernă, care are opțiunea de lumini LED? Vitrina cu lumini nu înseamnă doar economisire de energie, ci și permite expunerea lucrurilor aflate în interiorul ei astfel, încât să reprezinte o decorațiune.Aceasta reprezintă o sursă suplimentară de lumină în interior, aducând aici o atmosferă incredibilă, de designer de interior!

Vitrinele de tineretdomnesc invariabil de mulți ani în amenajări. Popularitatea lor nu scade, în ciuda schimbărilor, pe care le dictează trendurile actuale.Pe piață sunt disponibile atât vitrinele clasice, cât și cele moderne, joase și înalte, precum și cele fabricate din material lucios, suspendate sau așezate pe picioare.În plus, acest tip de mobilier se bucură de opinia de mobilier atemporal, universal și funcțional, care va servi utilizatorilor timp de mulți ani.