`
Subcategorii

Mese dining

(83 produse)

Se afiseaza 1-48 din 83 produs(e)
Se afiseaza 1-48 din 83 produs(e)

Baza unui interior amenajat prietenos al livingului, sălii de mese și bucătăriei sunt mesele și scaunele, care atât prin dimensiune, formă, cât și prin design au fost adaptate la amenajarea încăperii, precum și la nevoile tuturor persoanelor care le folosesc în fiecare zi. Acest punct forte în amenajarea spațiului comun pentru cei ai casei va face mai plăcut timpul petrecut la masă și va fi un companion excelent pentru jocurile și distracția copiilor noștri.

Din dorința ca setul de masă și scaune să corespundă complet preferințelor celor dragi, merită în primul rând să ne îndreptăm atenția către funcționalitatea și aspectul propunerilor vizualizate. Mesele și scaunele pentru living pregătite de noi sunt modele deosebit de practice, care în cazul vizitei unui grup mai mare de oaspeți își pot mări considerabil dimensiunile. Printre acestea se află seturi dedicate unei familii de 4 persoane, precum și pentru 6 sau chiar 12 persoane. Poți alege mărimea setului, de care ai nevoie, selectând din oferta prezentată.

Reține că atunci când alegi o masă și scaune ai posibilitatea să alegi din gama completă de stiluri de amenajare. Estetica folosită pentru fabricarea meselor și scaunelor de cameră va completa imaginea unei încăperi elegante. Gama bogată de culori a meselor și țesăturilor învelitoare și a cadrelor scaunelor se va integra de asemenea și cu viziunea unui interior prin prisma iubitorilor stilului clasic.

La noi vei găsi de asemenea mese și scaune pentru restaurante, care vor fi o bază perfectă pentru amenajarea localului tău.

 

Masă și scaune pentru sala de masă

Interioarele vizitate frecvent de oaspeți adoră masa și scaunele pentru sala de masă, care pot fi adaptate ișor la numărul variabil de persoane. De aceea gazdele petrecerilor și sărbătorilor într-un cerc mai larg vor aprecia cu siguranță posibilitățile, de care dispune masa extensibilă cu scaune pentru living și sala de masă. Prin adăugarea unui insert suplimentar, vei câștiga spațiu care va crește confortul șederii pentru oaspeții tăi, iar din punct de vedere practic și spațiu pentru bolurile cu preparate și tava cu prăjitura delicioasă.

Mesele extensibile pentru living sau fără funcție suplimentară, pe care le-am pregătit, iau cele mai variate forme și culori. Din dorința de a-ți asigura cea mai largă alegere, ai la dispoziție atât modele cu blat rotund, cât și dreptunghiular și oval. Gama diversității include obligatoriu și pătratul cunoscut de ani de zile, care pe măsura nevoilor își poate mări dimensiunea chiar și de câteva ori.

Pe de altă parte, mesele în familie sunt însoțite cu plăcere de o masă cu scaune pentru sala de mese în set. Având în vedere că acest set faimos este un must have pentru fiecare casă și apartament, poți alege din lista disponibilă modelul optim pentru nevoile tale, dedicat pentru 4, 6 sau chiar 12 persoane.

 

Masă și scaune - stil scandinav

Interioarele inspirate de designul scandinav deosebit de popular adoră pur și simplu mesele și scaunele fabricate cu folosirea materialelor naturale. De aceea, pregătind pentru tine o serie de mese și scaune scandinave, ne-am asigurat că dintre acestea nu va lipsi nici textura lemnului.

Mesele oferite cel mai frecvent de noi sunt o combinație de lemn brut cu placă laminată, rezistentă la deteriorări minore și abraziuni. Această fuziune este adaptată nevoilor și cerințelor legate de utilizarea zilnică a mobilei, asigurându-i de asemenea cea mai ridicată funcționalitate și durabilitate.

Forma simplă care caracterizează scaunele de masă în stil scandi se pretează excelent și în interioarele amenajate într-o notă clasică și în acelea, pentru care modelul a fost stilul rustic. Pentru confortul tău, o parte dintre modelele oferite de noi a fost dotată cu șezut sau spătar umplut cu spumă moale, astfel încât să îți asigurăm confortul maxim chiar și atunci când rămâi așezat mai multe ore.

Scaunele tapițate, populare în amenajările scandinave, au fost căptușite cu o țesătură în nuanțe caracteristice pentru recele nordic. Dintr-o paletă numeroasă de propuneri poți alege și nuanțe calde de bej sau maroniu, care vor sparge austeritatea nordică și vor aduce interiorului senzația de familiaritate.

 

Mese și scaune moderne

Cele mai proaspete propuneri ale designerilor includ de asemenea scaune și mese moderne, care se diferențiază prin aspectul unic, forma particulară sau printr-o serie de inovații care cresc semnificativ standardul de utilizare pentru acest tip de mobilă.

De ceva vreme, poziția de lider în această categorie este ocupată de masa extensibilă care, datorită posibilității de prelungire a blatului, își poate mări suprafața chiar și de trei ori. Această soluție se pretează perfect într-un living vizitat frecvent de oaspeți, precum și într-o sală de mese și bucătărie.

Oferta dotării moderne include de asemenea o masă de sticlă în câteva nuanțe la modă. În funcție de gusturile tale, poți alege o masă pe picioare standard sau decorative. Vei găsi aici de asemenea o masă pe bază metalică, care se potrivește atât în amenajări moderne, cât și industriale de interior.

Pe de altă parte, scaunele pentru masă menținute în stil modern, surprind prin combinația de modele și configurații moderne, precum și prin gama largă de culori. Cele mai multe modele, așa cum este și în cazul scaunelor scandinave, au un șezut confortabil. O valoare vizuală suplimentară este aici posibilitatea adaptării nuanței țesăturii, cu care a fost învelit scaunul la preferințele personale.

Scaunele în stil modern sunt de asemenea modele cu forme ușor mai futuriste, care duc cu gândul de exemplu la o pânză de păianjen. Acestea reprezintă un ornament neobișnuit al încăperii, fără a pierde însă din funcționalitate și confort.

Vezi mesele și scaunele pe MIRJAN24, alege combinația de culori perfectă pentru tine și bucură-te de dotări pentru living de cea mai bună calitate.

Baza unui interior amenajat prietenos al livingului, sălii de mese și bucătăriei sunt mesele și scaune