Birouri

Biroul este locul unde lucrezi, îți organizezi sarcinile și iei decizii importante. Birourile noasrte sunt piese de mobilier, care îți vor permite să folosești pe deplin potențialul muncii tale. Nu doar funcționale, ci și stilate și estetice. Modele adaptate pentru diferite nevoi!

(42 produse)

Se afiseaza 1-42 din 42 produs(e)

Birou Razimo

Pret 705 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Heron

Pret 528 lei
★★★★★
★★★★★
  • în depozit

Birou Cioneli

Pret 345 lei Pret de baza 435 lei
★★★★★
★★★★★
  • -21%

Birou Runoya

Pret 395 lei Pret de baza 505 lei
★★★★★
★★★★★
  • -22%

Birou Enurento 2

Pret 579 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
  • -24%

Birou Pinot

Pret 499 lei Pret de baza 525 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Birou Elantar

Pret 479 lei Pret de baza 505 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Birou Nadia N16

Pret 727 lei Pret de baza 765 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Birou Monako MN01

Pret 560 lei Pret de baza 589 lei
★★★★★
★★★★★
  • -5%

Birou Wynko

Pret 1.642 lei Pret de baza 1.785 lei
★★★★★
★★★★★
  • -8%
Se afiseaza 1-42 din 42 produs(e)

Birourile sunt cu siguranță unele din cele mai importante elemente ale dotării mediului de lucru. Un birou prietenos ar trebui dotat cu mobilier confortabil și funcțional. Având în vedere faptul că petrecem acolo multe ore în cursul zilei, îndeplinindu-ne obligațiile, trebuie să ne asigure confortul adecvat de lucru.

Alegându-l pe cel ideal, trebuie să fiți atenți mai ales la dimensiuni. Birourile mici vor fi perfecte pentru persoanele care lucrează în încăperi de dimensiuni modeste. Nu uita, dacă ai nevoie de mai mult spațiu, mai bine să te decizi pentru un birou de colț sau un birou cu un blat mai mare. Birourile de colț reprezintă o soluție excelentă, când vrem să economisim cât mai mult spațiu liber. Datorită formei lor, dispun de un blat generos pentru organizare.

Un element deosebit de important al acestor mobile este funcționalitatea acestora. Ar trebui să aibă un număr adecvat de polițe și sertare și spațiu de lucru. Biroul cu sertare îți va permite să depozitezi documente, note sau accesorii de birou. Datorită acestui lucru, toate lucrurile utile îți vor fi la îndemână.

Stilul și designul sunt la fel de importante ca celelalte lucruri. Influențează estetica și atmosfera din birou. Pot fi realizate din diferite materiale. În ofertă vei găsi printre altele birouri din lemn. Alege-l pe cel ideal pentru locul tău de lucru. La Mirjan24 ai întotdeauna o gamă largă de birouri ieftine, de la cele clasice la cele moderne. Realizarea obligațiilor zilnice va fi mai eficientă cu ajutorul mobilierului funcțional și modern.